cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasından hareketle çok sıkıntı yaşar mıyız acaba?
cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasından hareketle çok sıkıntı yaşar mıyız acaba?
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Ben yanlis anlasildigimi soyleyip ozur diledim ve tahminimi yaptim
Burda mesajimi silmekteki amac nedir ona anlam veremiyorum. Kimsenin hakkini yemedim yanlis kullandigim kelimeler varsada kusura bakmayin dedim gercekten mesajimin silinmesini anlayamiyorum o mesajda yanlis hic birsey yoktu.
ben senin tahminini gördüm eline sağlık özenip güzelce yazmışsın.. üslup hatası v.b oldu daha fazla konuyu deşelemeyip konu özüne dönelim.Sen ve diğer arkadaşlarda buraya bol bol verilerle yazsınlar yorumlasınalr birbirimizin açığını kapatalım.Ben bana cahil dememiş duymamış gibi sayıyorum ve konu özünde ilermesi için iyi niyet bekliyorum.Sonuçta herkes emek veriyor kafa yoruyor gereksiz yormayalım kırmayalım kendimizi.. Bilgilermizide sakınmayalım.. Tekrardan yaptığın tahmin için eline sağlık umarım kendini geliştirerek konuda daha aktif olursun,oluruz..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Vay be ilk kez bir tartışmanın bu forumda medenice insan gibi iletişim kurularak çözüldüğünü gördüm yeni yaşıma girdim resmen, Cidden anlamıyorum bazı insanları hırtlığı zontalığı delikanlılık erkeklik sanıyolar heralde, Merak etmeyin insan gibi medenice konuşunca totoş olmuyosunuz, İnsan oluyosunuz...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Pazar günü kız istemeye Zekeriyaköy'e gideceğim. Kar durumu konusunda son gelişmeler nelersistemde değişiklik var mı?
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
SEA EFFECT (@EffectSea) on Twitter Bu hesabın tahminleri hakkıdna ne düşünüyorsunuz... kar lastikli a4 quattro ile yolda kalırmıyız?
abime lazımdı allroad ona verdim R8 leyim şu anda, 245/35/19 305/30/19 pirelli sottozero serie 2 kış lastiği var.
R8 in quattro sistemi iş görürmü bakalım. yakalanırsam garaja kadar kazasız belasız ulaştırsında.
Anlayis gosterdigin icin tesekkur ederim kardesim evet cahilce dedim ama bunu hakaret icerikli demedim yanlis kelime kullandim kabul ediyorum ama bunu bir kufur hakaret asagilama olarak kullanmadim
Yanlis anlasildim tekrardan senden ozur diliyorum. Zaten o mesajdada sana senin bilgili bi insan oldugunu oyle dusunmenin beni sasirttigini soylemistim. Buyutmememiz bu olayi cok guzel sonucta ikimizde insanlarla biseyler paylasmak icin bu isi yapiyoruz. Benim yasimi merak edenler olmus. Ben 22 yasindayim ve lise 1 deyken bu modelcilik tahmin islerine bulastim ortalama 7 yildir bunlara kafa yorarim. Bunu yapmamdaki amacta cevremi arkadaslarimi bilgilendirmek. Ayni amac icin calistigimizi dusunuyorum egerki tahminlerim silinmezse tahminlerime devam etmek isterim...
genel kitle için iyidir,ön görüleride mantıklı.+Melik Ahmet TAÅ�TAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanışmışlığım vardır mgm'de işini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.
genel kitle için iyidir,ön görüleride mantıklı.+Melik Ahmet TAÅ�TAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanışmışlığım vardır mgm'de işini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.
bu gece karlı gözüküyor, yerler buz, buzun üzerine tekrar yağdığında sanırım şartlar çok zor olacak, hanımın arabayı parketmekten helak oldum, evin önü komple buz...
Arkadaşlar merhaba tekrardan tahminimi paylaşacağım sistem ufaktan girmeye başladı bugun ve yarın yağmur şeklinde devam edecek yağışlar cuma akşam ve gece istanbul genelinde kar şeklinde etkisini gösterecektir.Cuma günü sabah 10-12 derecelerde seyredecek olan sıcaklık cuma gecesine kadar hızlı bir şekilde -2 derecelere kadar düşecek.Ben bu sistemde avrupa yakasının çok güzel kar yağışı alacağı görüşündeyim.Cuma günü soğumanın erken yaşanması halinde iş çıkışında sıkıntı yaşanabilir dikkat.Bu sistemin beklenenden fazla soğuma yapmasını bekliyorum.Geçen aldığımız sistemden ötürü deniz ve toprak sıcaklıkları uygun seviyelere düştü.Soğuk hava pek bir dirençle karşılaşmadan giriş yapacak.9-10 ocak tarihlerine kadar kar yağışları yer yer kuvvetli olmak üzere devam edecek.Kar yağışının en yoğun olacağı tarih ise 7 ocak cumartesi olacaktır.9-10 ocak tarihlerinde ise sea effect şeklinde yağışlar olmasını beklemekteyim.Bu sebepten ötürü 9-10 ocak tarihlerinde beklenenden fazla ani ve kısa süreli yoğun kar yağışları olabilir.Sistemimiz uzun soluklu bir sistem 4-5 günlük ömrü var ve bu 4-5 günde sıcaklıklar + dereceleri göremeyecek gibi duruyor bu sebepten dolayı güzel kar birikimi yapmasını bekliyorum
Kar kalınlığı için benim tahminim 20cm ve üzeridir.Aşağıda paylaştığım görselde ekstrem olarak istanbul için kar kalınlığı 70cm lerde görünüyor.Ne diyelim ucu açık bir sistem.Siklon anadolu ve karadeniz üzerinde ikiye ayrılıyor.Her an herşey olabilir sağlıcakla kalın[IMG][/IMG].Hepinize iyi forumlar bunuda buraya bırakayım;
Ben bu kadar uyarılar üstüne arabayı direk kapalı garaja koyucam. hava artı dereceleri görmeyecek konusu baya korkuttu.
74 model sehpa...
(!!!)Son güncellemelerden sonra acil uyarı yayınlama gereği duydum lütfen cuma gününden itibaren çevrenizde yaşayan evsizleri ilgili birimlere bildirin zira aşırı soğuk bir hava olacak.Sıcaklıkların İstanbul'da yer yer -6 -7 derecelere düşmesini beklemekteyim lütfen kendinizi ve çevrenizdekileri koruyun.Araçlarınızı sakın sakın yollara çıkarmayın.Umarım donma vakalarıyla karşılaşılmaz.(!!!)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)