Angara'da kaç başladı,bir azalıyor bir çoğalıyor.
Angara'da kaç başladı,bir azalıyor bir çoğalıyor.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bursa 50 cm i zorluyor. Dün 9 dan bu yana hiç ara vermedi ve yogun yağış mevcut. Diğer şehirlerle bağlantı kesik(eskişehir yolu hariç)
Arabayı çıkartmak mümkün değil, çekirdeği aldım camın önüne oturdum derken bi golf çıkmaya çalıştı... Zincir takıyım dedi onuda yapamadı eee bari yerime geri giriyim dedi o da yok, izlemesi çok zevkli yav
...
şu anda şantiyede olmasam hayatta dışarı çıkmam, hanımı çıkartmadım zaten evden sonra dağ bayır bir yerden toplamak istemiyorum, araç 4x4 explorer lastikler de güzel ama ben bile tırsıyorum, bu havada kabak lastikli şahinlere ne denir bilemiyorum vızır vızır geçiyorlar...
İncekteyim sabahtan beri ilk yağmur yağdı, 1 saat sağlam kar yağdı yollar ıslak olmadığı için tutmadı. Şimdide durdu kar. Akşama bakalım nolcak.
Bursa şuanda 2004 yılını aratmıcak gibi okullar tatil olur kesinşuanda diz boyu çekirgede oturuyorum akşam bele kadar çıkarsa hiç şaşırmam emir sağol kardeşim bilgiler için konuyu ara ara takip ediyorum
![]()
Gece Ankara'ya yağar ise o zaman tutar anca şimdi arkadaşların dediği gibi yüksek yerler haricinde yollar ıslak sadece
Tem'e çıkan var mı nasıl?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
An itibari ile istanbul - Yenbisona Merkez Mahallesi - 29 Ekim caddesi
![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Bahçelievler nefessiz panpişine devam ediyor
Şuan soluksuz bir yağış söz konusu![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)