Giulietta rulezzz :icon_tup::D
Printable View
1 çok iyiydi, 2 hakkında konuşmaya bile değmez... 3 değişik oldu ana karakterlerin olmadığı sadece drift üzerine bir film oldu, müzikleri nefisti...
4 eski kadroyu gördüğümüz heyecan verici ama beklentileri tam karşılamayan bir film olsa da fast5 bence 1. ile beraber serinin en iyisiydi...
Keşke 5 ten bende çıksaydım , duvardan o kasayı çıkarıp sürüklemelerini görmezdim ...
Ayrıca 1-2-3 diyip bırakılcaktı. Underground yarış kültürü seviyoruz biz :DD
ff eskiden arabalı filmdi arablar en ön plandaydı. Artık arabaların 2. planda olduğu aksiyon filmine dönüştü. FF i sadece hala izlemesi keyifli olduğu için izliyorum ama o eski tadı vermiyor.
2f2f in en güzel sahnesi budur bence :)
2 Fast 2 Furious (3/9) Movie CLIP - Audition Race (2003) HD - YouTube
sanırım tek eksiğimiz tanktı, o da olmuş tamamdır artık
eva mendes olucakmı acaba :)
Burda Han'ın aracının sesi tam bir müzikal şölen gibi :D
neydi o neon ışıklar,body kitler,o strikerlar ? çuflayan blow offler ? tesisat olmayan arabaya kız verilmezdi o zamanlar peh pehhh
Mayıs 24müş sanırım çıkış tarihi.
Fast & Furious 6 - Extended First Look - YouTube
bu fragman daha iyi olmuş.
ilk fragman hayal kırıklığı yaratmıştı ama bu tekrardan heycan yarattı sanki
Jason statham söylentileri vardı ? Onunla ilgili gelişme var ?
taze taze yeni fragman geldi :D
Fast & Furious 6 - Extended First Look - YouTube
Aynen uzun fragman gelmiş, film baya iyi gibi :D
Fragman cok iyi geldi gece gece, 24 Mayis'ta izleyecegiz. :)
Giulietta'lar, chick fight 'lar, ve tanklar prim yapacak.
ouy ouy güzel güzeel :))
ben 5'i çok beğenmiştim 6 yı da merakla bekliyorum :)
5 full aksiyondu arabalardan biraz yoksundu bu sefer dozaj artmış gibi.. severek izlenir..
Bence 1 ve 2 kadar iyi degil 4 den sonra bozdular fılm artık sırf araba üzerine degilde daha fazla aksiyon üzerine olmaya basladı..
yine aksiyon filmi olmuş, ama 5'dekinden daha çok arabaya yer vermişler. beklemedeyiz 24mayısta göreceğiz bakalım. vin diesel'in olduğu hangi film kötü ki böyle bi sonuç var ortada :)
Sinemaya gitmek lazııııııııııım.
Düpdüz aksiyon filmi olmuş senaryoda giderek boka sarmış gibi.. Letty Dom'u vuruyor peh! Serinin eski filmleri anısına izleyeceğiz tabi ama nerde o suprayla 355'in kapıştığı, s2000lerin, gtrların, s15lerin cirit attığı fast and furious..
Çıktıgı an gideceğim kesin
cok fena heyecan yaptım super gorunuyor
Ee Han da olmemismiydi yaw:beuj:bu arada ne zaman gelecekse gelsin yaw cog basarili:rolleyes:
neyse en azından dağ yolunda bir GTR - Dodge yarışı izleyeceğiz
Ne diyeceğimi bilemiyorum :)
opeli kimse adam yerine koymuyor anlam veremiyorum...
0:45 den anlaşılıyor ki yavru yerini bulmuş.
o degılde sımdı yenı muzıkler hıtlerde patlar fılmden sora
Saka maka 6.si cekildi serinin, en uzun seri filmlerden biri oldu
hayatta kaçırmayacağım filmlerden birincisi :)