ben de beğendim, 7 yi 2 yıl beklemeye değer bence :)
Printable View
ben de beğendim, 7 yi 2 yıl beklemeye değer bence :)
final bombaydı , kimse bitti diye kalkmasın üzülür :D
kesinlikle on numara bi film :) ben aksam fragmana bakarken gitmem lazım diyip çıktım. yoksa yarın kız arkadasımla izlicektim zaten :) film in 7.si gelirse eğer , çok bomba olacak bundan emin olun. ama han ' ın kız arkadaşı ölmemeliydi.. :/
Beklediğimize değmiş, harika olmuş serinin 1.filminden sonraki en güzeli bu olmuş bence.
letty i özlemişiz ;) bencede başarılıydı ama uçma kaçma sahneleri yine çok fazla abartılı olmuş. şimdi bekleki 7 gelsin
Vin diesel her tür filmde oynar adam başlı başına karizma.. :)
film bence gayet iyi idi o kadar abarti dediler benim yanımdakiler fakat artık günümüzde bence böle şeyler seviliyor.
Sizlere tavsiyem 1. bölümü çok dikkatli dinlemeniz izlemeniz oradaki konuşmalar 2.bölümde neler olup bittiğini anlamanıza sağlıcak.
Ayrica filmin sonunu çok iyi bağladilar ilkkez film bitince hemen kalkmayin :D
bekle şimdi 7 i mkü :D
Aksiyonun bol olduğu bir film olmuş,devamının gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Buarada Marmara forumda 22 seansında seyrettim,filmi paso kesip durdular.10 da başlaması gereken film 22 35 de başladı.tüm salon isyan etti.
Not:salon 4 de oldu bu olay.
Yeni filmden geldim son sahnedeki abimizi severdim ama gozumden dustu han'a yaptigiyla :)
Ve bu arada film baya basarili
Yıl 2053
FF 36. Bölümü yanında. Dizisini yapsınlar ak doyamıyorum...
Bende şimdi geldim filmden. Muhteşem bir filmdi. Kesinlikle herkesin izlemesi gerek. 5 ten kat be kat iyiydi bence.
filmi herkez çok övüyo özellikle jason statham ın sahnesi tokyoda hanın kaza sahnesinde oynuyomuş bugün gidicez inşallah :)
Beğenmedim.. Nerde FF1 nerde bu saçmalık.. Oldu olacak tayt giyip, pelerin takıp uçsun havada vin diesel..
içinde bikaç arabanın olduğu aksiyon filmin dönmüş iyice :)
vin dizel, ne çektin be abi :D
Gerçekten güzeldi konunun gidişatı araç sesleri yine koltukta deli etti :).
Sonu merak uyandırıcı bir sürprizdi.
Neyse daha fazla ayrıntı verip izlememiş olanlardan küfür yemeyelim.
FF1den bu yana kurgu biraz degisse de bence serinin en guzel filmi olmus.Tabi yanimdaki adami dovecektim .Ucak patlama sahnesinden sonra araliksiz sekilde "simdi dom gelcek .simdi gelcek . gelmesi lazimdi nerde yhaaa " dedi o geldikten sonra da "kiz da gelir simdi .motorla gelcek.bak geliyor gibi.geliyo geliyo" seytan dedi cak iki tane suratina :D
Herkese tavsiye ederim cok guzel :)
Bu arada Cuneyt Arkindan ucma sahnesi calmislar :)))
Aynen katılıyorum size. Tamamen saçmaladılar artık. Tam gaz giderken yeniden gaza yüklenip hızlanmalar, arabaların ata ata bitiremedikleri vitesleri, araçtan araca atlamalar. bide köprü üzerinde adamın uçup kızı havada kapıp başka arabanın ön camına düşmesi ama bişe olmaması vs.....
Tamamen efekt oldu artık. Hiçbir gerçekçiliği kalmadı. Yakında başrol oyuncularına gizli güçler verip filmi fantastik formatta çekerler. Olmamış bence :icon13:
izlemek isteyen arkadaslara 4 gun onceden ınternete koymuslardı o lınkı verebılırım :)
off gidemedim bi türlü stres yaptım ! :D
Eski FF'ler ile pek alakası yok. Tamam güzel her türlü izlenirde konusundan biraz sapmış sanki. Gidecek olanlar bitti diyip kalkmayın sakın :D
Hızlı ve öfkeli 1-2-3. gerisi kuru sıkı.
Giuliettanın hangi versiyonuydu o çok güzel sesi vardı :D
filmin tek güzel olan yeri jason stathamın gözükmesiydi...
geri kalan herşey berbat... çok kötü.. çok
müzikle nasıl ?
uçagın kalkma sahnesi git git pist bitmedi nasıl bi pistse genel olarak güzeldi abartılar biraz fazlaydı sadece ...tyreese gibson sahneleri güldürdü başarılı oldukca müzik olarak benım kulagımda kalan tek torettoyla letty yarıştıgı sahnedeki fon müzigi hosuma gitti arıyorum ama bulamıyorum ...şimdiden iyi seyirler herkeze
Bence gayet başarılı olmuş, soluksuz izledim
Spitz - We Own it (Fast & Furious 6 Official UK Remix) - YouTube
Hatırladığım kadıryla bu olması lazım .
bence ilk film de aksiyondu ama arabalar daha çok ilgimizi çekti, aslında Dom ve çetesi o zaman da illegal işlerdeydi, aynen şimdiki gibi... aksiyon seviyesi yüksek evet ama bence serinin formatını bozmamış... Letty 'yi havada yakalama sahnesi ve de uçağın havalanmadan 10 km gitmesi biraz uçuk olmuş, kalanı gayet mantıklıydı :)
dom cüneyt arkını geçti :)
Bazı sahnelerdeki abartılar hariç güzeldi kurgusu filan iyiydi. Eski bölümlere bağlamalar gayet iyiydi
bı kac sahne dısında pek yadırganmıyor bence. araba acısından evet fakir ama
Dom brain letty mia bu ekibi birlikte izlemek oldukça keyifli. Sonu ise bombaydı.. izlenir bence bidaha izleyesim bile var.
Sırf sonunu merak ettigimden bilet aldım:) bakalım nasıl olmuş.
Guzel aksiyon filmi olmus, ilm serilerdeki hava kesinlikle yok.
Abarti olmak zorunda bu tarz filmde :) gercekci olsa izlenmez :)