bu frgman çok iyi olmuş. Felaket bir film bekliyor sanki bizi :) Mutlaka gidicem :D
Printable View
Fragmanda çalan şarkı
Bad Meets Evil - Fast Lane ft. Eminem, Royce Da 5'9
https://www.youtube.com/watch?v=rJOsjP33nF4
Fragmandan bile ne kadar güzel bi film geldiği belli.
ohaa yaa
uçak indiriyolar resmen :D :D :D
Kolpaçino - Bu napiyo abi uçak mı indiriyo :):) [HQ] | Facebook Video
buda turkce alt yazı fragman hikayeyi ayıktım simdi bütün serilerdeki adamları topluyo bi ekip yapıyolar :)
2 adet konu var heralde
Fast & Furious 6 Theatrical Trailer (2013) - Vin Diesel Movie HD - YouTube
Sanırım "bir çıt" daha uzun trailer.
edit: uzun değil kısaymış :D
Bu filme tt olarak her şehirde salon kapatalım :D
Ama film cıkısını dusunemiyorum hahaa :D
izlerken içim kıpır kıpır oluyor :D
bir sonraki filmi istanbulda çeksinler bari ya gitmedikleri yer kalmadı. boğazda gün batımı/doğumu araba kapıştırsalar iyi reklam olur haa =D
"Guys, they've got a tank" diyişine bitiyorum ahah:D
Vin Diesel in adamı omuzlarında taşıyıpta Dwayne Johnson ın uçan yumruğu çok iyi bence :D
Sıkı film olucak valla gelsede izlesek:D
Bugün vizyona girdi film. Var mı henüz giden nasıl buldunuz?
Ben bu akşam gitmeyi düşünüyorum. :)
Oldukça yoğun olacaktır seanslar. Ben hafta içi gitmeyi planlamaktayım. Fragman çok hareketli, bol aksiyonlu ama serinin en beğendiğim filmi Rio soygunundan iyi olacak mı bu konuda şüpheliyim.:)
mümkünse gidenler konu ile ilgili bişey yazmasın :)
Ben bakıyorum seanslarda hiç yoğun yok nedense bu sene , geçen sene ön satışa başlamışlardı bu sene tık yok
23.30 IMAX e biletimi aldim yarrdir mursel :D
haftasonu bi F&F day patlatmayı düşünüyorum bende :)) Konu açıldıgından beri bekliyorum heyecanla :P
Filmin ilk yarisi bitti :) aradayim suan.
Aksiyon filmi olmus 5 teki gibi. Ekip is ustunde. 2. Yarisinda umarim modifiye ile ilgili sahnelere yer verirler.
Film eglenceli guzel tavsiye edilir.
21.30 a bilet aldım bakalım ne ile karşılaşcaz
pazar akşamı 5 arkadaş gitcez bizde bakalım ben baya ümitliyim :)
Filmi dün gece İstinye Park da IMAX da izledim.
Güzel başarılı film yapılmış.
Ama ciddi bir abartı durumu var.
Bu arada filmin sonunda bitti diye kalkmayın en büyük bomba orada :)
Sürprizi bozmayayım biraz heyecan olsun.
7. filmi iple çekiyorum.
gün galasına katıldım, hayatımda izlediğim en kötü 3 film arasına rahatlıkla girer, özellikle ülkemizde Cüneyt Arkın ile dalga geçenlerin izleyip nasıl bir yorum yapacaklarını görmek isterdim..
Cüneyt: 1970
Fast: 2013...
Filmin sonu hakikaten efsane olmus :)
akşam 7 de izleyeceğim ben de :)
akşam istinye park ımax deyiz .
hadi hayırlsıı
Spoiler verme..
Izle canem :)
Sabah Ankaradayım kısmetse Antareste izlerim ya da Ankamallde.
Cinecity Kipa Salon 11 - 00:00 seansına yer ayırttık bakalım.
İzledim bugün öğleyin, filmi anlatmıcam ama kısaca her Techturkey üyesinin gitmesi gereken bir film olarak niteleyebilirim. Ben hala etkisindeyim. :)
Edit: Filmin sonu efsane! Otomobil anlamında diğer FF'lere göre sönük kalmış ama aksiyonu tartışmasız olarak çok iyi.
Bende bugün öğlen izledim. Film'in etkisindeyim hatta şokundayım hiç beklenmedik şeyler oluyor. Her şey bitti derken yeni den başlıyor. Hayatımda izlediğim en "etkili" film oldu...
Herkes izlemeli.
Yine gittik,yine beğendik.
ben fılımı yabancı bı sıteden uc gun once ızlemıstım bugunde sınemada ızlemek nasıp oldu bır ıkı onemlı sahneyı kacırmısım ınternetteyken. bugun ızledım kesınlıkle gıdılmesı gereken bır fılım bundan sonra kesın serı devam edecek onu soyleyebılırım ve devamıda tokya drıftle baglantılı olacak herkeze ıyı seyırler :)
aynen film dahada güzel olacağa benziyor film bitti diye kalktık ama o son sahne yok artık dedirtti :)