hamidowic Nickli Üyeden Alıntı
aradan kelime yakalayıp laf dalaşıyla karşıdakini sindirmeye çalışıyosun, sanırım yöneticisin, bi yöneticiye bu uslup yakışmıyor. tam teknik terimini BİLMİYORUM bikaç konuda gördüm custom modifiye şeklinde 2 turboyu birbirine bağlıyorlardı biturbo olayı gibi. (basit mantıkta 2 kalem pili seri bağlamak bence).
o beğenmediğin amerikan arabaların çok güzellerine değil sadece elle tutulabilecek güzellikte olanlarına lütfen sahibinden de ilanlara bak :)
bu arada ben gerçekten ne tofaşı ne şahini nede koçu savunuyorum hiçbiri umrumda değil, milli duyguyla gaza gelip alınan şeydende hayır gelmez, şekerli sakız gibi olur şekeri btitince tatsız gelir ve tükürürsün :D
şimdi koç yada başkası çalıştılar yaptılar albea altyapısı yada değil, ortaya kaliteli çıktı süspansiyonu yol tutan, abs yokuş kalkış kıl tüy ıvır zıvır yaptılar ve gerçekten güzel, alman arabası kıvamında, ve fiyatıda 40-45 bin TL yaptılar kim alabilecek bunları? en başta sen alcakmısın?
dacia loganlar geldiğindede makara konusu olmuştu dandik kıl tüy diye, adamlar şimdi iyi veya kötü jip yapıyor renomu reno romanyalılar bu işten para kazanıyomu kazanıyor, hadi diyelim parada kazanmıyorlar en azından ROMANYA diye ülkenin ismi duyuluyor.
sonuçta yapılan iş bi ticaret işi elbette işin içindepra kazanan nemalanan voleleri vuran biri yada birileri olacak.