User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
135 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yerli Otomobili Tofaş Yapacak

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bi devlet desteği olsa bu işe vergi indirimi,destek kredisi vs yollarla güzelce desteklense insanlarımızı güvenle taşıyabilecek orta alt-orta üst sınıf iki üç model üretsek düşük karla insanımızın alım gücüne uygun olsa.Tasarımını da avrupalı üreticilere tasarım veren gencecik arkadaşlarım yapsa.Bi de sıfır faizli taşıt kredisi olsa bu araçlarda ne de güzel olur aslında..

ne güzel bi rüya gördüm az önce bi bilseniz,dalga konusu olurum anlatmiyim en iyisi..

BlackEmperor
    Misafir
    Koç grubu bence çakalın önde gideli, köküne kadar sattıkları albea platformunu kullanıp alın size yerli araba diyip hiç bir teknolojik tasarım veya katma değer katmadan motoru fiattan tasarımı hadi diyelim az biraz türklerden alıp satacak. bu işi zaten yıllardan beri yapıyoruz fason üretim mantığıyla, bu işin neresi türk. otomobil markamız olmasın arkadaş teknoloji satalım. ben yerli otomobil istemiyorum !!! yerli makinemiz olsun

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vala tam olarak anlıyamadım ne demek istedigini ama.

şimdi indica ile şahini karsılastırıyoruz.

indica da klima hidrolik direksiyon otomatk cam ve surucu airbag var.

şahinede bunları koyuyoruz ve indica alırım diyorsun..

şahin dandikte tatamı kaliteli? tatanın içindeki o dandik plastik adamlar kalıptan bile duzgun cıkaramamıs ıc aksamlarda plastiklerin koseleri el keser cinstendi bu arabayımı tercih edersin? klima acıyorsun soguduktan sonra hala klıma aktifken tık sogutma duruyor sebep? klima sıgortası donmus ısınınca tekrar klima soguk basmaya baslıyo bumu ıyı ??

araba sıfır daha 2500km de turbo canı istiyo standart ustu basıyo canı ıstıyo standart basıyo... hakkaten nefis.

Hahah olmayan birsey uzerinden yorum yapiyosun sahinde ztn kalip hatasi vs hic bisi yok mukemmel bir arac yerli arac diye gaza gelip almaya adaylardasin sen iste. Aracta problem varsa yaptir sikayet etme. Mal yerine koyulacagima bile bile alirim daha iyi. Kaldi ki sahin tata gibi arac alacak butcem olsa 2. El daha kaliteli bir arac alirim. Sifir araba tribinde olanlar dusunsun. Yapilacak arac minimum accent era gibi olmali bence. Senelerce otomotiv firmalari uretim yapti bu ulkede.. Sahini falan bi gecin kac paralik araclar? Albealar falan ne surusunde guven var ne freninde hayir var.. Aksini idda eden var mi? Tamamen ekonomik avantajlar yuzunden tercih ediliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    albeya hiç binmedim (yolcu olarak bile) eğerki öyle bişey yaparlarsa bu zaten hemen anlaşılır sanayi servis cart curt bu haberler yayılır ve onların elinde patlar, maxiboots arkadaşım kimse yerli üretim aman haydi lalaım hatta herkes 2şer tane alsın demiyor. woswos dediğin araba yahudilere soykırım yapılırken icat edildi. ozaman onuda almayalaım üzerinde beddua vardır onun

forumda araç toplayan arkadaşlar var swap falan tofaşın gerçekten ödüllü fabrikasından çıkacak araba güvenli değil ve dandik ama sizin sanayide 2-3 turboyu seri bağlamanız güvenlimi oluyor??

ayrıca hyundai üretse ne değişecek era kalitesinde denmiş, eranın sıfır fiyatlarını hatırlıyorum 30000 civarıydı, ve biz şuan 25000civarında bi rakamdan bahsediyoruz, 5000tl çok şey değiştirir.

bu cümleyi kendi arabam şahin diye yazmıyorum, hiçbizamanda çokta bayılmadım hatta satabilmek için pederi kafalamaya çalıştığımda oldu çok zaman. yollarda ufak plastik kasisler olur bilirsiniz, onların üzerinden eraylada geçtim 206 ilede ve şahinlede ortalama hızları aynıydı hepsindede arka koltuktaydım, kusura bakmayaın ama bitek şahinde içim dışıma çıkmadı kafam tavana vurmadı

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar iteleyecekler zeytinyağ tenekelerini.bu millet yıllarca şahine doğana bindiyse, halen arabalara tonlarca para döküyosa koçun yüzündendir.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''üretilecek otomobillerin'' hiç biri türk tasarımı üretimi yaratımı değil nasıl türk arabası deriz buna?
    İtalyadan FİAT dan şase motor ıvır zırıvrlar gelecek eee bizim mühendisler ne yapio yani yine montaj ülkesi olacağız
    Türk arabsı diye yine milleti yiyecekler
    Ford OTOSAN
    Oyak RENAULT
    TOFAŞ Fiat
    HOnda Türkiye
    bunlar zaten o arabaları burada birleştiriyor o zaman bunlarada türk arabası diyelim nasıl olsa yapılacak araçlarda parçaları yollanacak biz birleştiricez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hamidowic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    albeya hiç binmedim (yolcu olarak bile) eğerki öyle bişey yaparlarsa bu zaten hemen anlaşılır sanayi servis cart curt bu haberler yayılır ve onların elinde patlar, maxiboots arkadaşım kimse yerli üretim aman haydi lalaım hatta herkes 2şer tane alsın demiyor. woswos dediğin araba yahudilere soykırım yapılırken icat edildi. ozaman onuda almayalaım üzerinde beddua vardır onun

forumda araç toplayan arkadaşlar var swap falan tofaşın gerçekten ödüllü fabrikasından çıkacak araba güvenli değil ve dandik ama sizin sanayide 2-3 turboyu seri bağlamanız güvenlimi oluyor??

ayrıca hyundai üretse ne değişecek era kalitesinde denmiş, eranın sıfır fiyatlarını hatırlıyorum 30000 civarıydı, ve biz şuan 25000civarında bi rakamdan bahsediyoruz, 5000tl çok şey değiştirir.

bu cümleyi kendi arabam şahin diye yazmıyorum, hiçbizamanda çokta bayılmadım hatta satabilmek için pederi kafalamaya çalıştığımda oldu çok zaman. yollarda ufak plastik kasisler olur bilirsiniz, onların üzerinden eraylada geçtim 206 ilede ve şahinlede ortalama hızları aynıydı hepsindede arka koltuktaydım, kusura bakmayaın ama bitek şahinde içim dışıma çıkmadı kafam tavana vurmadı
    Surucu olarak bi tecrube et . Hyundai uretsin demedim era kalitesinde olsun dedim. Turk uretimi diye bir cok insan sahin dogan vs aldi zamaninda. Aynisi tekrarlanacak cunku milli duygularimiz oldukca kabarik.

Teknik anlamda 2-3 seri turbo (ne demekse?) ile guvenligi nasil bagdastirdin? Sanayide mi ureticez arabayi?

Kasisten gectiginle karsilastiriyosun ya mukemmel bir yorum olmus. Era gibi olsun dedim tutupta eranin arka suspansiyonu gibi yaparlarsa soverim gene. Sahinde icinin disina cikmamasinin sebebi haddinden fazla yumusak, is gormeyen suspansiyon sistemidir. Bakiniz eski amerikanlarda oldugu gibi. Oh pamuk gibi dersiniz hakkatten oyledirler ama yol tutusta - etkisi vardir bu olayin. Gercekleri gormeye calisin. Hatirliyorum sahinlerin son donemlerinde 18-20.000tl civari sifir fiyatlari vardi. Sole diyim zamaninda sahinin sifirina bugunun parasiyla 28.00 lira gibi birsey verilmistir tahminimce. Cunku para deger kaybetti vs vs. Kisacasi albea tabnli arac yapip ayni albea gibi uretip satacaklarsa ellesmesinler daha iyi. Sifirdan marka bile yaratilsa bu isi gonulden yapacak insanlarin cok iyi is cikaracagini dusunuyorum

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes bişey söylemiş ancak genelde kötüleyenler altlarında yıl olarak eski olsada zamanlarının konforlu ve güzel arabaları olan arkadaşlar.

fiatın mjet ve opelin cdti bile aynı motorken yerliymiş değilmiş neyi kıyaslıyosunuz? ozaman opelde almayın, corsalar leblebi gibi satılıyor. koç lar yıllardan beri otomobil işinin içindeler, anadoldan başlayıp ford ve tofaş tan beri. forumda marka dendiğinde benim anladığım ismin kulağa hoş gelmesi, ama piyasadaki araba markalarının çoğu ali veli mehmet aslında.

dışardan teknoloji almak tabiki mantıklı ama teknolojinin nekadarını aldığınız önemli yani dışarıya nekadar kaçıyor. sadece motor alıp diğer elektronikleri burada çözersek iyi.

sürekli ezik kompleksindeyiz, biz yapamayız bizimki olmaz bizimkisi dandik. neden dandik olsun arkadaş. dünyanın ekonomik dengeleri var burdan kaç kişi yerli üretim araç 100.000TL olduğunda almaya cesaret edecek. farzedinki herşey var araçta ısıtmalı koltuk vs dahil.

koçu sevmezsiniz o ayrı ozaman koç iştiraki olan migros tansaşada gitmeyin!!!

yerli üretim olayları ilk çıktığında benim gönlümden geçen BMC ve Otokar ortaklığıydı ki bu firmalar yapımı daha karmaşık oalan askeri teknoloji araçlar yapıyorlar elektronik sistemleri dahil!!! yani kısaca bunların know-how birikimleri yüksek. ama bizim memleketimizde belediye otobüsleri bile mercedesten alınıyo milyarlar verilip, bmc ye gelince bize ucuzundan yap. adamda enayi değil apara kazanacak ve ucuz yapıyo ucuzda biyere kadar kalite oluyo kusura bakmayın.

tasarım konusuna gelince, bilmiyorum burasın Türkiyenin en geniş otomobil forumumu ancak Türkçeyi iyi kullanan yada dilekçe vs iyi yazabilen biri yazsın bi dilekçe bunu bir şekilde (özellikle internet gazeteleri) yaydıkmı ülke genelinde sadece Türk vatandaşlarının katılabileceği bir yarışma düzenlenebilir. biton üni var ve buralardada çizim tasarım bölümleri mevcut.

şikayet etmektense olumlu bir gelişme varken onu dahada olumlu yapalım derim ben

Cok güzel yazmıssın
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Surucu olarak bi tecrube et . Hyundai uretsin demedim era kalitesinde olsun dedim. Turk uretimi diye bir cok insan sahin dogan vs aldi zamaninda. Aynisi tekrarlanacak cunku milli duygularimiz oldukca kabarik.

Teknik anlamda 2-3 seri turbo (ne demekse?) ile guvenligi nasil bagdastirdin? Sanayide mi ureticez arabayi?

Kasisten gectiginle karsilastiriyosun ya mukemmel bir yorum olmus. Era gibi olsun dedim tutupta eranin arka suspansiyonu gibi yaparlarsa soverim gene. Sahinde icinin disina cikmamasinin sebebi haddinden fazla yumusak, is gormeyen suspansiyon sistemidir. Bakiniz eski amerikanlarda oldugu gibi. Oh pamuk gibi dersiniz hakkatten oyledirler ama yol tutusta - etkisi vardir bu olayin. Gercekleri gormeye calisin. Hatirliyorum sahinlerin son donemlerinde 18-20.000tl civari sifir fiyatlari vardi. Sole diyim zamaninda sahinin sifirina bugunun parasiyla 28.00 lira gibi birsey verilmistir tahminimce. Cunku para deger kaybetti vs vs. Kisacasi albea tabnli arac yapip ayni albea gibi uretip satacaklarsa ellesmesinler daha iyi. Sifirdan marka bile yaratilsa bu isi gonulden yapacak insanlarin cok iyi is cikaracagini dusunuyorum
    aradan kelime yakalayıp laf dalaşıyla karşıdakini sindirmeye çalışıyosun, sanırım yöneticisin, bi yöneticiye bu uslup yakışmıyor. tam teknik terimini BİLMİYORUM bikaç konuda gördüm custom modifiye şeklinde 2 turboyu birbirine bağlıyorlardı biturbo olayı gibi. (basit mantıkta 2 kalem pili seri bağlamak bence).
    o beğenmediğin amerikan arabaların çok güzellerine değil sadece elle tutulabilecek güzellikte olanlarına lütfen sahibinden de ilanlara bak

bu arada ben gerçekten ne tofaşı ne şahini nede koçu savunuyorum hiçbiri umrumda değil, milli duyguyla gaza gelip alınan şeydende hayır gelmez, şekerli sakız gibi olur şekeri btitince tatsız gelir ve tükürürsün

şimdi koç yada başkası çalıştılar yaptılar albea altyapısı yada değil, ortaya kaliteli çıktı süspansiyonu yol tutan, abs yokuş kalkış kıl tüy ıvır zıvır yaptılar ve gerçekten güzel, alman arabası kıvamında, ve fiyatıda 40-45 bin TL yaptılar kim alabilecek bunları? en başta sen alcakmısın?

dacia loganlar geldiğindede makara konusu olmuştu dandik kıl tüy diye, adamlar şimdi iyi veya kötü jip yapıyor renomu reno romanyalılar bu işten para kazanıyomu kazanıyor, hadi diyelim parada kazanmıyorlar en azından ROMANYA diye ülkenin ismi duyuluyor.
    sonuçta yapılan iş bi ticaret işi elbette işin içindepra kazanan nemalanan voleleri vuran biri yada birileri olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca konuyu dağıtmadan şunuda söyleyeyim, mevzu bitek araba mevzusu değil
    wikipedia dan mehmetçik piyade tüfeği diye aratın. o tüfek hala yapılamadı
    onunda mekanizması H&K ve biz geriye kalan namlu kabze dipçik bölümlerini yapamadık

olay koç ta tofaşta değil, tofaş fabrika olarak avrupanın gerçekten 1ci sınıf fabrikalarından biridir.

köfteden örnek verirsek sokakta kötfe ekmek yapan dayıdan 3tlye karnınız doyar köfteci (isim vermeyim) bilmemne diye gittiğiniz dev AVM lerdeki şık restoranda 15TLye karnınız doyar.
    2side köfte

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahah olmayan birsey uzerinden yorum yapiyosun sahinde ztn kalip hatasi vs hic bisi yok mukemmel bir arac yerli arac diye gaza gelip almaya adaylardasin sen iste. Aracta problem varsa yaptir sikayet etme. Mal yerine koyulacagima bile bile alirim daha iyi. Kaldi ki sahin tata gibi arac alacak butcem olsa 2. El daha kaliteli bir arac alirim. Sifir araba tribinde olanlar dusunsun. Yapilacak arac minimum accent era gibi olmali bence. Senelerce otomotiv firmalari uretim yapti bu ulkede.. Sahini falan bi gecin kac paralik araclar? Albealar falan ne surusunde guven var ne freninde hayir var.. Aksini idda eden var mi? Tamamen ekonomik avantajlar yuzunden tercih ediliyor.
    Ben zaten sahin mukhemmel arac demiyorumki. Sahinden iyi dediginiz baslangic sinifi araclari donanımını sahine koysaniz diyorum. Sende diyosunki olmayan seyden bahsediyosun.

Burada cogu kisi demiski yeni sahinler gelcek dandik olcak bilmemne.

Bende diyorumki yeni üretim yapan hangi arabayi dort dortluk sunabilir. Olsa zaten cikis yapamaz cunku adam para isteyecek.

Fiat albeada yapiyo bravo da yapiyo bunu neden kimse gormuyo? Bravo dediginiz arac deltayla giulettayla ayni kasa. Kofte kadar para.

Ama albea satmasaydi bu sirket bravoyu gelistirebilirmiydi?

Yurumeden kosmayı bekliyo bazilari hemde yurume fiyatina.

Yani maxiboost diyosunki tata yapan hindistan bizim yapcagimizdan daha guzel araba yapiyo. Daha iyi daha para yapar.

Peki...

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aradan kelime yakalayıp laf dalaşıyla karşıdakini sindirmeye çalışıyosun, sanırım yöneticisin, bi yöneticiye bu uslup yakışmıyor. tam teknik terimini BİLMİYORUM bikaç konuda gördüm custom modifiye şeklinde 2 turboyu birbirine bağlıyorlardı biturbo olayı gibi. (basit mantıkta 2 kalem pili seri bağlamak bence).
    o beğenmediğin amerikan arabaların çok güzellerine değil sadece elle tutulabilecek güzellikte olanlarına lütfen sahibinden de ilanlara bak

bu arada ben gerçekten ne tofaşı ne şahini nede koçu savunuyorum hiçbiri umrumda değil, milli duyguyla gaza gelip alınan şeydende hayır gelmez, şekerli sakız gibi olur şekeri btitince tatsız gelir ve tükürürsün

şimdi koç yada başkası çalıştılar yaptılar albea altyapısı yada değil, ortaya kaliteli çıktı süspansiyonu yol tutan, abs yokuş kalkış kıl tüy ıvır zıvır yaptılar ve gerçekten güzel, alman arabası kıvamında, ve fiyatıda 40-45 bin TL yaptılar kim alabilecek bunları? en başta sen alcakmısın?

dacia loganlar geldiğindede makara konusu olmuştu dandik kıl tüy diye, adamlar şimdi iyi veya kötü jip yapıyor renomu reno romanyalılar bu işten para kazanıyomu kazanıyor, hadi diyelim parada kazanmıyorlar en azından ROMANYA diye ülkenin ismi duyuluyor.
    sonuçta yapılan iş bi ticaret işi elbette işin içindepra kazanan nemalanan voleleri vuran biri yada birileri olacak.
    Aradan laf yakalamiyorum koca bir paragraf yazmissin. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek.. Ben guvensiz bir arac dedim. Sende hic tecrube etmedim diyip ardindan soyle birsey yazmissin

forumda araç toplayan arkadaşlar var swap falan tofaşın gerçekten ödüllü fabrikasından çıkacak araba güvenli değil ve dandik ama sizin sanayide 2-3 turboyu seri bağlamanız güvenlimi oluyor.

Bahsettigin olay tamamen motorla alakali bir durum fabrika uretince mi guvenli degil diye alakasiz birsey yazmissin. Fabrika ne uretirse o cikar fabrikadan.

Avrupa kalitesinde arac uretipte 40.00tl dersen tabi satilmaz kaldi ki ben oyle birsey demedim. Ha o arabayi 30.000 e satarsan satilir ama accent era icin 22.000tl deseler alir miydin sifiri icin? Anlatmak istedigim bu. Parasini hak edenbir arac yapmalari gerek daha sonra fiyat citasini yukseltsinler ama guven duygusunu saglanmali ilk once. Su ezikligi asmasi icin.

Dacia hala girgir konusu mekanigi renault gerisi takir tukur bir arac iyi kotu jip yapiyorlar diyosun buyuk bir olay degil yapmak. Cinlide yapiyor bugun. Nasil yaptigin onemli urunu. Turk markasi mantikli dusunulerek milli duygularla olusturulmali bence. Tata gibi veya albea gibi bi arac cikarsa yazik bu ulkeye.. İlk etapta smart gibi sehir ici ve 4 kapi sedan aile araci uretilse dedigim gibi kaliteli ve uygun fiyatli olursa smart gibi olan aractan sehir ici icin hemen alirim birtane. Hem ulke disinda da reklami olur markanin smart a guzel bir alternatif yapilirsa.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle söyleyeyim, şu an fordda yeni bi araç üretmek için fabrika inşa ediliyor ve tamamen türk mühendisliği ve üretimi olacak bir araç üzerinde çalışıyorum. Tabii ki motorlar ford teknolojisine araç ford tasarımına sahip olacak fakat aracın kendisini biz geliştiriyoruz. Araçta kullanılan parçalar da türkiyede üretiliyor diğer ford modelleri gibi.

Şimdi buna "sadece montaj" olarak bakan biri iki gün sonra biz kendi markamızda aracı üretmeye başladığımızda da ne olursa olsun "bu tam türk değil" gibi bir yorum getirecek. Kaçışı yok, sadece bu kadar soğ bakmayın demek istiyorum. Bu ülkede herşey bir şekilde iyi kötü yapılıyor daha iyisi için zamana ihtiyaç var

not: bu smilie i de uzun zamandır kullanmamıştım ha
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Senol Demirağlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markaları Erdoğan,Gül,Arınç falan olur bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle söyleyeyim, şu an fordda yeni bi araç üretmek için fabrika inşa ediliyor ve tamamen türk mühendisliği ve üretimi olacak bir araç üzerinde çalışıyorum. Tabii ki motorlar ford teknolojisine araç ford tasarımına sahip olacak fakat aracın kendisini biz geliştiriyoruz. Araçta kullanılan parçalar da türkiyede üretiliyor diğer ford modelleri gibi.

Şimdi buna "sadece montaj" olarak bakan biri iki gün sonra biz kendi markamızda aracı üretmeye başladığımızda da ne olursa olsun "bu tam türk değil" gibi bir yorum getirecek. Kaçışı yok, sadece bu kadar soğ bakmayın demek istiyorum. Bu ülkede herşey bir şekilde iyi kötü yapılıyor daha iyisi için zamana ihtiyaç var

not: bu smilie i de uzun zamandır kullanmamıştım ha

Omer hangi gelistirmeler tr de yapiliyor planlanan aracta? Birde bakis acin nedir tofasin uretip yerli otomobil diye pazarlanmasina?

2000HC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yandık vallahi gene yarım şase otomobil üretecekler
    Wrecked Ford.. Pinto under bonnet

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerli otomotiv ve yedek parça sanayimiz oldukça gelişkin bir çok marka ve modelin parça üretimi ve araç üretimi ülkemizde yapılıyor zaten yani kısacası bu iş bizim yiyemeyeceğimiz y.ak değil

ama bertanında takıldığı gibi bende üretici kısmında takıldım kaldım bu güzelim fırsat ucuz olsun vs vs diye kalitesiz dandirik bişi olacak Koç un elinde

arteus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Senol Demirağlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Markaları Erdoğan,Gül,Arınç falan olur bence
    Bak buna gülerim işte
    Gökhan CEYLAN

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mühendisim şasesini çizip dökrütüp birleştirmesse
    mühendisim pistonunu kolunu ölçüp biçip döktürmezse
    mühendisim kaportasını frenini kendi imal etmezse
    koltuğun halısına türk imalatı atölyesi.. olmadan
    marka için isim halk tarafında seçilmeden.. yeni bir fabrika kurulmadan..
    çakallar rant kazanıcak diye....yine aynı senaryo dönicek diye...(nasıl anadolu türk markası diye kakaladırsa) yerli araba olucaksa.. olmasın arkadaş geri kalalım..
    low is low

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)