arkadaşlar google maps ten baktımda istanbul park ın otoparkları bu iş için biçiilmiş kaftan... peki bu otoparklara giriş ne şekilde oluyor? kapılar kitlimi acep?
karfur otoparkının anasını ağlattım sangyoung jiple![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ben olsam otopark deılde bahsettıgım kavsaktan yukarı dogru giden yolda vur sağa vur sola gitmekgecen sene biz el freni ile takılırken bır arkadasımız honda hrv ile bagayı cosmustu
istanbul parkın yan tarafında bi otopark var tam yanlamalık sadece gece hiç ışık yok zifir karanlık oluyorbide polis abiler geliyor gençler napıyosunzu fln sıkıntı yaratmadılar hiç
![]()
baya geniş bi alan zaten gunduzleri de skid car egitim veriliyor o alanda .
bende trafigin bitmesini bekleyenlerdenim bostancı yada atasehir tarafına geçicem![]()
@yiğit moruk benim terranonun şanz selenoidi bozuldu 4. vites yok, yoksa gelirdim hem 4wd hemde rwd de kilit var geçen gece burda bi buzlanma oldu çok eğlendik çok![]()
İstanbulda olsaydım iiyiyidi![]()
Biz de kocaelinde beklemedeyiz halen , kocaelinden gelecekler varsa haberleşelim...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
anadolu yakasındamsn ygtrn beraber gidelim nere gidiyosanız
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Basıbuyukte heryer bembeyaz oldu cok tatlı virajlar var ama cıkamıyorum eve siparisle kar lastigimi alsam ne yapsam..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)