User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
212 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kış Lastiği Seçimi Hk.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kar tipi diyorum yaaa kislik lastik
    O zaman kislik lastik alicaz cok zorlanirsak zincir yapicaz bilgiler icin cok sagol
    Zaten seneye normal arabalarada kisin kis lastigi zorunlulugu olcak galiba .
    Uygun fiyatli onerebilecen lastik markasi varmi ?
    Bu tamamen bütçeyle alakalı. Bütçeye göre benim sıralamam; petlas w651>nokian wr>/goodyear ug8

Nokian'da bazen kampanya oluyor, gayet uygun fiyata bulunabiliyor. Mesela şu sıralarda bana gelen maillerde epey düşmüş fiyatı gördüğüm kadarıyla. Normalde en iyilerdendir nokian kış lastiğinde.

Artık AB yönetmelikleri gereği satılan tüm lastiklerin üzerinde veya satıldıkları internet sitelerinde lastiğin AB performans kriterleri yazmak zorunda. Onlara da dikkat ederseniz yanlış seçim yapmamış olursunuz.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BthnKrkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sava aldım eskimo s3 modeli bi kaç güne ladik e kar yağar babamdan lastik hakkında yorumları alır yazarım buraya
    Pişman olmicksnz !
    Arkadaslar bir seyı merak edıyorum ????
    bu zamana kadar ya 4 ceker yada onden ceker arabayla karda dağ cıktık.jeepde zıncırın z sını takmadan ınıp cıkıyodum .onden cekerde zıncırı bagladınmı kecı hıc bır yerde kalma olmuyor ınıp cıkıyorsun. gel gelelım arkadan ıter araba aldım bunda ne olur ??? onde zıncır olmadıgı ıcın ınerken cıkarken dıreksıyon hakımıyetı sıfır olmazmı ??? Kar tipi lastik alsam nasil olur haybiyede almim ???
    kanka hiçbişey olmaz tak 4 tane ince taban geniş yanak kış lastiği bas git sadece önden çeker arkadan itere göre daha hızlı viraja girer(kopmadan) arkadan itişte karda kışta tek fark virajlarda hızı-gazı-freni ayarlamassan kontra vererek girmek zorunda kalırsın(egerki sistem kapalıysa 'esp-dtc-asr-asd vs' o kdr.. eger bmw ile fln gidiceksen tek tık kapat sistemi(eger ıkı kademe kapanıyosa dıe dıyorum) sorunsuz sıkıntısız heryere gıdersın.Onemli olan dediğim gibi sadece lastik ölçüsü..

16*205-55*16
    15 195-55*16 vsvs gibi ufak olculer kurtarıcın karda kışta

10senedir karda araba kullanıyorum fin'li lavuklar gibi oldum ALLAH göstermesin ama maşallah severim kar kullanışımı

selamlar
    - K -

________
    Dr.Ecu

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pişman olmicksnz !
    Abi hiç aklımda olmayan bılmedıgım bir marka idi yeni tarihli 195 65 15 aldım gönderdim bugun yarın kar yağar diyodu babam Finaller bitsin bende bol bol dağ yollarında test edicem zaten

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Osman Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tamamen bütçeyle alakalı. Bütçeye göre benim sıralamam; petlas w651>nokian wr>/goodyear ug8

Nokian'da bazen kampanya oluyor, gayet uygun fiyata bulunabiliyor. Mesela şu sıralarda bana gelen maillerde epey düşmüş fiyatı gördüğüm kadarıyla. Normalde en iyilerdendir nokian kış lastiğinde.

Artık AB yönetmelikleri gereği satılan tüm lastiklerin üzerinde veya satıldıkları internet sitelerinde lastiğin AB performans kriterleri yazmak zorunda. Onlara da dikkat ederseniz yanlış seçim yapmamış olursunuz.
    Bilgiler icin cok tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pişman olmicksnz !

kanka hiçbişey olmaz tak 4 tane ince taban geniş yanak kış lastiği bas git sadece önden çeker arkadan itere göre daha hızlı viraja girer(kopmadan) arkadan itişte karda kışta tek fark virajlarda hızı-gazı-freni ayarlamassan kontra vererek girmek zorunda kalırsın(egerki sistem kapalıysa 'esp-dtc-asr-asd vs' o kdr.. eger bmw ile fln gidiceksen tek tık kapat sistemi(eger ıkı kademe kapanıyosa dıe dıyorum) sorunsuz sıkıntısız heryere gıdersın.Onemli olan dediğim gibi sadece lastik ölçüsü..

16*205-55*16
    15 195-55*16 vsvs gibi ufak olculer kurtarıcın karda kışta

10senedir karda araba kullanıyorum fin'li lavuklar gibi oldum ALLAH göstermesin ama maşallah severim kar kullanışımı

selamlar
    Kardesim 3.18 aldim e90 16 var geliba ustunde bakmadimda hic yarin bakarim 16 ise bu dedin olculeremi bakim ??? Bide sisteme basili tutuna komple gidiyo oyle kullanmi dedin anlamadim piizlendimde ahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kardesim 3.18 aldim e90 16 var geliba ustunde bakmadimda hic yarin bakarim 16 ise bu dedin olculeremi bakim ??? Bide sisteme basili tutuna komple gidiyo oyle kullanmi dedin anlamadim piizlendimde ahahahah
    kankacım 16 varsa ac depo kapagını yada sol sofor kapısının orayı M+S olcusune bak lastık olcusu ne verıyo tak olsn bıtsın gıtsın eger hıc goremıyosanda 205-55-16 al rahatına bak C'de babamın A6da onu kullanıoruz ben 18 nokian kullanıyorum gecmıs yıllarda bmw de gene 205-55*16 kullandık vs sıkıntı yok yani

Dsc kapat dediğim eğlenme bakımından hemde abuk subuk yerlerde araba kesmesin diyeydi.yoksa kapatmadanda gıdersın ama hafif gomuldugunde yada yokusta durdugunda cok kesiceği için kapatıp (2kademe varsa tek kapat,tek kademe varsa 1kere kapat yeter ztn) kapattan kastım o yani OFF durumu yolda off puf yapcagına sistemi devre dısı bırak hafıf patınaja ızın ver ,hem sen feyz al hem yolda eziyet cekme aka-boka kesmesin diye..o manada dedim..Bide ara ara zemin etütü yap,arkadn ıtıs bazen dıp fren duurumunda götunu yanına verebilyo virajlarda falan..

Baktın arba kesmiyo sarmıyosun hiç,esp fln kapatma normal sekılde devam et..En buyuk rahatlıgın bagaj tabanına temiz bi cuvala doldurulmus 50~70kg agırlık sermek olur.onun ustunede esyalarını koyup arka tekerlerın ustune yuk-agırlık verdinmi önden cekerden farksız sekılde kullanırsın.Zaten genelde arkadan iterlerin savurulması patinaja kalması vs motor agırlıgı vs olmayısından daha kolay patinaja dusmesınden kaynaklanıyo..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım 16 varsa ac depo kapagını yada sol sofor kapısının orayı M+S olcusune bak lastık olcusu ne verıyo tak olsn bıtsın gıtsın eger hıc goremıyosanda 205-55-16 al rahatına bak C'de babamın A6da onu kullanıoruz ben 18 nokian kullanıyorum gecmıs yıllarda bmw de gene 205-55*16 kullandık vs sıkıntı yok yani

Dsc kapat dediğim eğlenme bakımından hemde abuk subuk yerlerde araba kesmesin diyeydi.yoksa kapatmadanda gıdersın ama hafif gomuldugunde yada yokusta durdugunda cok kesiceği için kapatıp (2kademe varsa tek kapat,tek kademe varsa 1kere kapat yeter ztn) kapattan kastım o yani OFF durumu yolda off puf yapcagına sistemi devre dısı bırak hafıf patınaja ızın ver ,hem sen feyz al hem yolda eziyet cekme aka-boka kesmesin diye..o manada dedim..Bide ara ara zemin etütü yap,arkadn ıtıs bazen dıp fren duurumunda götunu yanına verebilyo virajlarda falan..

Baktın arba kesmiyo sarmıyosun hiç,esp fln kapatma normal sekılde devam et..En buyuk rahatlıgın bagaj tabanına temiz bi cuvala doldurulmus 50~70kg agırlık sermek olur.onun ustunede esyalarını koyup arka tekerlerın ustune yuk-agırlık verdinmi önden cekerden farksız sekılde kullanırsın.Zaten genelde arkadan iterlerin savurulması patinaja kalması vs motor agırlıgı vs olmayısından daha kolay patinaja dusmesınden kaynaklanıyo..
    Kardesim cok sagol bmw duayeni dogeumu yazdim bilmiyorumda ilkkez cumle icinde kullandim aahahah
    Zaten bagaj herzaman 50 + eren pasa sagolsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bmw'de duayen pek sayılmam bizim hiç olmadı ama azbuçuk bilriz kanka dogru sende jr vardı onun esyaları vs yeter ztn.sen al 4tane kış lastiği sıkıntısız heryere gıdersın.arabanın ustunde gıtcek dıyede uuzulme kıslık lastıklerını cıkart arabayı satarken koy kenarına tum araclarda kullanabılırsın ztn elite(elit) adamsın 15 standrt lastikli araba pek olmaz sende o yüzden sıkıntı yok
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw'de duayen pek sayılmam bizim hiç olmadı ama azbuçuk bilriz kanka dogru sende jr vardı onun esyaları vs yeter ztn.sen al 4tane kış lastiği sıkıntısız heryere gıdersın.arabanın ustunde gıtcek dıyede uuzulme kıslık lastıklerını cıkart arabayı satarken koy kenarına tum araclarda kullanabılırsın ztn elite(elit) adamsın 15 standrt lastikli araba pek olmaz sende o yüzden sıkıntı yok
    Z4 ne oldu be
    Kanka yavuz kanima giriyo zaten jantmax buna binerim heralde kanka aldigim en duzgun araba :

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    duruyo kanka garajda z4te 18 kullanıyorum zaten latife yaptıydın dittiret

araba temizse kullan kanka memnunsan.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanın ayda 10 bin lira kira geliri olursa normal tabi, e90lar felan
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duruyo kanka garajda z4te 18 kullanıyorum zaten latife yaptıydın dittiret

araba temizse kullan kanka memnunsan.
    aynen kanka
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanın ayda 10 bin lira kira geliri olursa normal tabi, e90lar felan
    Ulan aclikdan nefesimiz kokuyo be o para her ay gelse istanbulu terketmeyenin suratina tukirimmmmm

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pirelli snow control 3 nasıl lastik bilen kullanan var mı?

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    goodyear ug7 kullaniyorum, bu kiş da beni yolda birakmadi, verdigim parayi sonuna kadar hak eden bi lastik...
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan aclikdan nefesimiz kokuyo be o para her ay gelse istanbulu terketmeyenin suratina tukirimmmmm
    Zenginlik güzel şey kanka, Kahrolsun pis fakirler
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokohama gayet iyi tavsiye ediyorum siddetle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ***** kış yaklaşıyor... ibizaya kışlık alıcam. orjinal ebat 215 40 17 bende hali hazırda 225 45 17 var.ne dersiniz takayım mı bunları?

sanzımana fln zeval gelmez değil mi?

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ***** kış yaklaşıyor... ibizaya kışlık alıcam. orjinal ebat 215 40 17 bende hali hazırda 225 45 17 var.ne dersiniz takayım mı bunları?

sanzımana fln zeval gelmez değil mi?
    heç bişey olmaz
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    750tlye kadar 4 tane kış lastiği alıcam sıfır öneriniz ne olur araç astra h orjinal 16 jantları var üstünde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)