Bende pirelli sottozero kullanıyordum ama cok memnun degildim. Bu sene tavsiyelere ve yorumlara bakıp conti ts830 aldım. Performansı kar yagarsa gorucez umarım pişman olmam
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
kesinlike goodyear ultragrip 8 diyorum..tamamen buz olmuş yokuşta tam durup kalkabiliyorum tavsiyedir..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Ticari aracımda kullanıyorum Goodyear UltraGrip8 çok memnunum ve gecen sene 3 arkadaşımada aldırtmıstım onlarda bu sezon taktılar kullanıyolar çok rahat ve kullanışlı tavsiye ederim kesinlikle..
Ben fulda crystal kullanmış bir kişi olarak ug8ler güzel diyebilirim.![]()
Ergin ORANLI
bizim mahallede yaptığımız testlerde de 1.Lassa 2. Petlas çıktı. Testleri bizzat Mahmut abi yaptı ki kendisi camiamızda El Mahmood bin Fren olarak bilinir. El freninde ki hakimiyeti inanılmaz olduğu için bu ismi kendisine yine mahallemizin büyüklerinde ünlü dolmuşçu Aragaz Hüsnü bin Sainz vermiştir.
neyse, mahalle ile ilgili detayları isterseniz paylaşabilirim...
bu arada sizin testler hangileriydi?
edit: Sayın Murat Engin ben sizden alıntı yaptığımı çok sonra farkettim. Hay o mesajı yazan ellerim kırılsaydı da yazmasaydımbence de 1.Conti 2. Pirelli 3. Prekazi....
edit2: çok sıkılıyorum lannnn!
e46da toyo var corollada bridgestone lm20 vardı sonra yeni serisine geçtim ikisindende memnunum
toyo beklediğimden iyi çıktı şu an 20 25 cm kar var boluda buzlu olan bölgeler var sorunsuz
körler sağırlar
nokian wr3 ve goodyear ug8 almaka isteyenler n11 ve hepsi burada sitelerine bakmanızı tavsiye ederim
Benim ML e 18lik memur spec jantlarla 255/55/18 Michelin Latitude Alpin taktimbekliyorum
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Üreticiler her sene mevcut lastiği yeniliyor yani yetişmek takip etmek gerçekten zor
Mesele Pirelli snow control var ama bunun haricinde serie 2 serie 3 leri çıktı sottozerosu var serie 2 seri 3 ü var en son çıkan
Keza ben Bmw de dunlop winter sport m3 kullanıyorum her sene yenisi çıktı 3d oldu şimdide 4d si çıktı
kış lastiği seçimi sıkıntılı ama kışın bir çoğumuzun asıl ebatları büyük olsada kışın ufak ebatlarda seçim yapıyoruz bu sebeple küçük ebatlarda fiyat farkları çok az mümkün olduğunca iyi markaları seçmek en ideali
Michelin Alpin
Good Year ultragrip
Pirelli snow control 3 /sottozero 3
Dunlop sp winter
Nokian
Tecrübe ettiklerim bunlar seçim yap deseniz yapamam ülkece kış lastiklerine alışkın değiliz yeni yeni öğreniyoruz test etmesi zor oluyor ciddi eksikleri görülmedikçe..
Kendi tecrübelerimden yola çıkarak çok net biçimde söyleyebilirim ki, kış lastiğinde marka-model yaz/peformans lastiği kadar önemli değil.
E320'ye hep Michelin alıyorduk bu kış lastikbaşı 100 lira daha fazla vermeye gerk yok deyip Petlas'ın Starmaxx lastiklerinden taktık. Haftasonu Ankara'ya gittim, bazı yerlerde tipi bastırdı yol kapandıi kayanlar patlayanlar gırlayken ben en ufak kayma yaşamadan yokuş da çıktım viraj da yaptımMichelin'den hiç farkı yok.
Asıl beni bu fikre sevk edense geçen yıl CLK'da kullandığım 2007 model 2. el aldığım Marshalllar. En ufak bir problem yaşamadım karda da buzda da kontrollü yanladım da güvenli sürüşümü de yaptımYağmurdaki görüntüleri de görenler çoktur, nasıl memnundum anlatamam
He hiç mi fark yok? Kuruda 10 derece havada Starmaxxlarla viraj yapayım dedim araba 4 tekerden saldı kendini, Michelin kışlıklar daha iyi tutuyordu orada. Kışın da kuruda viraj kasmayıverek
Daha önce de farklı araçlarda yine Marshall, Kumho ve Hankook kış lastikleri kullanmıştım, onlarda da durum farksızdı.
Kar yağsa da eğlensek biraz![]()
Arkadaşlar bende ucuz yollu kış lastiği arıyorum 195/65/15 istanbul avrupa yakasında yardımcı olacak varsa kredi kartıyla hemen alayım çin malı vs problem değil hesaplı olması lazım
Arkadaşlar bana'da 225 / 55 / 17 lastik lazım.Araç citroen c5 2011 model.Tavsiyeleriniz nelerdir ? Elinizde mevcut ise ne kadar ? Yardımlarınızı bekliyorum...
34 MRT 55 ... AUDİ A3 1.8 T
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)