User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Emirates Airlines Cabin crew hakkında.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu hort

23 mart da istanbulda open day var.. online formu falan doldurdum bakalım katılmayı düşünüyorum bende önümüzdeki ay daha öncekine katılıp izlenim paylaşıcak varmı
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olur hocam inşallah.2.5 sene ücretli öğretmenlik yaptım.Tecrübe'den başka kattığı başka bir şey yok.KPSS ile ikisi bir arada yürümüyor.Bu semester tatilinde memlekete uçakla gidip geldim.2 saat uçmak bile sersemletti beni.7 saat uçarsam ne olur bilemiycem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kucuklugumden beri ucakla cok fazla seyehat ettigim icin pek sıkıntı olmuyor benim açımdan seviyorum ama inşallah hayirlisiyla olur ya
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katıldım geçen yıl, taksimdekine. yazacagım konuya detaylı
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süper olur hocam beklemedeyim.. the marmara pera oteldeymiş bu yıl.. tepebaşı nerde oluyo istiklalin arkası gibi bişi dedi arkadaşın biri ama taksim tarafındamı

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trt binasının orası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süper olur hocam beklemedeyim.. the marmara pera oteldeymiş bu yıl.. tepebaşı nerde oluyo istiklalin arkası gibi bişi dedi arkadaşın biri ama taksim tarafındamı

Sundukları imkanlar gayet iyi, tüm çalışanların kalabildigi bir site var dubai de, dolgun bir maaş, uluslararası bir çalışma ekibi,sosyal olanaklar falan aslında iyi düzeyde.. Tabi bunu bizim firmalarla kıyaslayarak söylüyorum.

Orada oluyor hep zaten trt binasının hemen altında otel. Epey bir rağbet oluyor, epey bir süre beklettiler bizi geçen sefer.. Sonra 1-1.5 saat civarı sunum yaptılar (full reklam..)

Ertesinde de sırayla oluşturulan 1-2 masaya gidip evrak teslim ettik, o sırada 1-2 dakika ingilizce konuştuk falan. Okadar kısa sürede neye, hangi kritere göre alım yapılıyor kestirmek zor.. Hatta imkansız.. Muhtemelen ciddi anlamda torpil oynuyor. Çünkü biz başvurdugumuzda ciddi anlamda çok kalifiye ,yetenekli insanlar yalan oldu. Torpil yoksa çok bel bağlama, güzel bir tecrübe olarak gör,git katıl. Çünkü hepimizin farkketigi şey buydu geçen sefer.. Torpillilerle ciddi ciddi konuşuldu, diğerlerine ver geç yapıldı,yalandan 1-2 hoşbeş..

Varsa başka sorular, atladıgım yerler olabilir,alabilirim.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sundukları imkanlar gayet iyi, tüm çalışanların kalabildigi bir site var dubai de, dolgun bir maaş, uluslararası bir çalışma ekibi,sosyal olanaklar falan aslında iyi düzeyde.. Tabi bunu bizim firmalarla kıyaslayarak söylüyorum.

Orada oluyor hep zaten trt binasının hemen altında otel. Epey bir rağbet oluyor, epey bir süre beklettiler bizi geçen sefer.. Sonra 1-1.5 saat civarı sunum yaptılar (full reklam..)

Ertesinde de sırayla oluşturulan 1-2 masaya gidip evrak teslim ettik, o sırada 1-2 dakika ingilizce konuştuk falan. Okadar kısa sürede neye, hangi kritere göre alım yapılıyor kestirmek zor.. Hatta imkansız.. Muhtemelen ciddi anlamda torpil oynuyor. Çünkü biz başvurdugumuzda ciddi anlamda çok kalifiye ,yetenekli insanlar yalan oldu. Torpil yoksa çok bel bağlama, güzel bir tecrübe olarak gör,git katıl. Çünkü hepimizin farkketigi şey buydu geçen sefer.. Torpillilerle ciddi ciddi konuşuldu, diğerlerine ver geç yapıldı,yalandan 1-2 hoşbeş..

Varsa başka sorular, atladıgım yerler olabilir,alabilirim.
    Gereken evraklar ve başvuru şartları nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi tam net hatırlamıyorum . Eksiklikler olacaktır mutlaka belki farklı evraklarda eklenmiştir ama kaba taslak, sabıka kaydı, cv, noter onaylı diploma fotokopisi,fotoğraf,dil puanları vs istiyorlardı. Ve tabi birde online doldurulan bir başvuru formu var, onun çıktısını.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ara ara salonda çalışırken sohbet ettiğim biri vardı çok muhabbetim yoktuda ingilizcede 2 kelimeyi bir araya getiremeyen biriydi tanıdığı vasıtası ile şuraya giricem diyip başladı emiratese

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emirates için nerden torpil ayarlıcaz arkadaş dubaide amcamız olsa zaten emiratesde calısmayız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)