Kesinlikme mazda..
![]()
Volvo
Alfa
Rover
Saab markalar
bi arkadaş suzuki swift ten bahsetmiş kutluyorum onu resmen heba olup gitmiş bir model
Rex almadan önce cok cok arastırdıgım fındık kadar turbo ıle hayvan gıbı olan bır arac suzukı swift gti piyasada az oldugundan ve fazla tune edılmedıgınden rexı tercıh ettım ama ıcımde daıma bır acaba kaldı..
92 modeline sahip oldum tabi o zamanlar fiber moda olduğundan apaçi akımına kurban oldu![]()
![]()
ama 1300 kilolara ulaşmasına rağmen efsane yürüyodu
çok bakıyorum ama tabiri caizse millet anasını ağlatmış düzgün kalan bi elin parmağını geçmiyo
İstenilen paralar cok degilmi mustafa abi suan bende bakınıyorum 5 6 liraya bulsam alıcam ama o paraya carsaftanda beterleri var 5 liraya alsak 5 lirayada soft tune yapsak abi inceden![]()
150+hp cok oyle bır araca
hakkaten ya benimde içimde uhde kaldı swift gti. Crx im olmasa kesin bitane alır yapardım şehir içi kullanmak için
Edit: sahibinden de baktım 3-5 bin ede var ama hepsi berabat durumda 1 tane iyi diyebilecegin yok..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Vay be piyasası uçmadan bir tane alıp sotelemek lazım
yukarıdaki resimdeki mk3 lerden çok az var olanları da ölmüş veya gereksiz pahalı.mk2 alıp komple mk3 görünüm çevirmek fikri var aklımda.
Forumda sarı bir tane swift vardı twin turbo yapılacaktı.Ne oldu o araç?
Edit. buldum ;
http://www.techturkey.com/forum/proj...swift-gti.html
Türkiye ye yurtdışından giren hemen her aracın distribütor tarafından hakkı yeniyor arkadaslar..
Bomboş getiriliyor araçlar..
özellikle KOÇ ve DOĞUŞ soyuyorlar ülkeyi..
Anlatmak istedigimi yurtdışına çıkıp burdaki arabaları orda görünce anlıyacaklardır..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
%100 saab diyorum.. özellikle 9-3ün sw'una bayılıyorum,aşağıda resmi var
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
edit:yeniden yönlendirme bildirim ne aq![]()
kadett gsi
bide opel signum.gitmedi satılmadı şu ülkede bu araba
Hyundai. Neredeyse alanların hepsi mutlu olmasına rağmen, hala hiç kullanmamış insanlar ön yargılı araçlara karşı.
Instagram: mutusgarage
Şu Jet Fadıl'ın İmza'sı keşke olsaydı.Aynı şey Devrim için de geçerli...
Devamı gelseydi TR'de nasıl olurdu bu işler hakkatten merak ediyorum.
Saab, Swift GTi, Ford Puma, Proton'un eski modelleri , Volvo keza...
Mazda çok kaliteli araçlar yapmış olmasına karşın da değeri pek fazla bilinmedi bence..
Mitsubishi'nin de alıcıları biraz sınırlı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)