User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
143 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Hakkının Yenmiş Olduğunu Düşündüğünüz Markalar yada Modeller

esimsir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Yiğit G.;2988316]Kesinlikme mazda..

[/QUOTE

bugün yolda gördüm bu araçtan bi tane ışıkta yanyana durduk mazdanın böle bi modeli olduğu bilmiyodum gerçekten duruşu güzel bi araç mazdanın hakkı yeniyor...

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butun tutulmayan aracların harbıden bı albenısı var aslında ama kesınlıkle hyundaı demeyın baska arabaya bınmedıgnızı dusunuyorum.ben gecen 100km yol yaptım mecbur hondacı arkadasın dedıgı gıbı 2010 accent vıtes atıyosun sankı elınde kalıcak debryaj fren desen rahatsız dıreksıyona bakıyosun kalıtelı gozukuyorum ama seneye soyulmaya vaslıcam gıbı duruyo hyundaı a on yargı yok bence hakkı o ya bıldıgın takoz yada benım arabanın rahatlıgna alısınca o takoz gozukuyo
    Vorsprung Durch Technik

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun tutulmayan aracların harbıden bı albenısı var aslında ama kesınlıkle hyundaı demeyın baska arabaya bınmedıgnızı dusunuyorum.ben gecen 100km yol yaptım mecbur hondacı arkadasın dedıgı gıbı 2010 accent vıtes atıyosun sankı elınde kalıcak debryaj fren desen rahatsız dıreksıyona bakıyosun kalıtelı gozukuyorum ama seneye soyulmaya vaslıcam gıbı duruyo hyundaı a on yargı yok bence hakkı o

Bahsettiğiniz eğer accent eraysa b sınıfı bir araç. Altınızdaki a3le kıyaslarsanız mantıklı olmaz. Bi hondacının araba değerlendirmesine güvenmem, zira kendileri hondaya neredeyse tapıyorlar. Korkmayın biz 2 senedir Accent Era kullanıyoruz, 15bin km oldu, ne vites elimizde kaldı, ne de frene bastığımda sapıttı.
    Instagram: mutusgarage

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım kalır gıbı dedım kaldı demedım.zıra harbıden sert hıssız ve rahatsız.araba hıs vermıyo.hyundaı 2007 dı sanırım getzlerı 16 lıradan vererek ve accentlerın taksı olarak cok satılmasından kurtardı bence Türkiyedeki rıskını.renk meselesı tabı bu ısler
    Vorsprung Durch Technik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eagle da unutmamak lazım arkadaşlar mitsubishi eclips platformu üstüne yapılmış aslında çok güzel bir araba ama çok güme gitti oda.. 12-13 bin tl lere kadar bulunuyor aranırsa.. motoruda ufak az yakıyor albeniside var..

rover 75 ler ve 75sw ( tamamen bmw yapımı motorlarıda bmw motoru zaten)

Fransızlara soğuğumdur ama bu aracı oldum olası ilk çıkdığı günden beri çok beğenmişimdir ama her kez aman abi uzak dur elinde kalır satamassın falan dediği için hep içimde ukde olan araçlardan biridir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım kalır gıbı dedım kaldı demedım.zıra harbıden sert hıssız ve rahatsız.araba hıs vermıyo.hyundaı 2007 dı sanırım getzlerı 16 lıradan vererek ve accentlerın taksı olarak cok satılmasından kurtardı bence Türkiyedeki rıskını.renk meselesı tabı bu ısler

Bahsettiğim mevzu da o zaten zamanında sıfırı 22bine satılan, tek amacı uygun fiyata araç satılması olan 2 araçtır getz ve era. Bunları bütün markaya mal etmek olmaz. Bu markanın veloster'i de var, elentrası da var, i30u da var, genesis coupe'si de var vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğim mevzu da o zaten zamanında sıfırı 22bine satılan, tek amacı uygun fiyata araç satılması olan 2 araçtır getz ve era. Bunları bütün markaya mal etmek olmaz. Bu markanın veloster'i de var, elentrası da var, i30u da var, genesis coupe'si de var vs.
    benim sonatam var en basitinden o arkadaş gelsin binsin bütün fikri değişir hyundai hakkında bende a5 coupede var 3.20d de var yani öyle bir markayı süren bir adam değilim.. ama sonatada hyundai kendini aşmış işçilik malzeme donanım çok iyi dizel motor çok sağlam az yakıyor güzel yani.

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa gercekten hakettigi ilgiyi sevenleri disinda görmüyor.
    özellikle eskiden kalma kaliplasmis önyargilar sayesinde yeni modelleri de arada kayniyor.
    tamam o dönemler icin eksileri olabilir,daha narin olabilir ama bizim insanimizda araclara essek niyetine biniyor.aracina hic elini sürmeyen,bakmayan,bozulmasi disinda servise gitmeyen büyük bir topluluk mevcut.
    bunun sonucunda da 2. el alan insanlar sorunlar ciktikca aractan beziyor.

mesela bir 159 kalite olarak her alman rakibi ile bas edebilir,güzelligi de bonus olur.
    keza mito ve guli'de dahil.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206gti ın hakkı yeniyor

oGuZ555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    darkmoon amma resim eklemişsin yaw internet zaten yavaş resim yerine yazıyla belirtsen daha iyi olur sanki
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc zaten 220-230lara zor çıkıyo bide kısaltırsan şanzımanı 200 anca yapar şahine binelim daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı oGuZ555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    darkmoon amma resim eklemişsin yaw internet zaten yavaş resim yerine yazıyla belirtsen daha iyi olur sanki
    o kadar büyükmü kusura bakma

Sildim iki resmi

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safrane yazıldımı acaba?
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben en başda diyim bence alfaromeo ve rover dır..
    alfalar çok kaliteli tasarımı güzel motoru sağlam araçlar olmasına rağmen bilhassa son serileri 156 ve sonrası ama her nasılsa arkasında fiat gibi bir marka olmasınada rağmen üstelik fiat ile servisleri bile birleştirmesine rağmen hala bu marka türkiyede hakkettiği yere gelemedi tutunamadı ikinci elleri düşük..

yani bir 156 selespeed f1 şanzımanlı bir aracı 14-15 lere almak mümkün iken aynı donanımda akranı bir almanı 25 den aşağı almanın imkanı yok..
    yada bir 166 bana göre çok güme gitmiş bir modeldir çok kaliteli dolu ve kendine has bir havası olan karakteri olan bir araba ama her ne hikmetse türkiyede bırakın 166 yı adını bile bilen yok alfa grubu içinde..
    keza spiderıda efsanedir ama çok az insan bilir..

gelelim rovera bence ingiliz asaleti ve kalitesinin birleşdiği bir araç motoruda çoğu honda motoru kendi motorlarının kullandığı versiyonlar olsada çoğu honda motoru olmasına rağmen fabrikasıda kapandı ama hakkettiğinin çok çok altında fiyatlara gidiyor bence..

Saab
    Chrysler

sizin başka marka yada o marka içinde çok güme gitti bu modelde dediğiniz araçlar varmı

tartışma yaratmak için yazmıyorum ama şimdiye kadar alfaların 90 modelinden 2011 e kadar kullandım tüm çeşitlerini ama içlerinde 164 ve 166 hariç hiçbiri 5 para etmez ki 164 ve 166 da sadece zevkli sessiz arabalar uzun yolda çok hızlı ve konforlu fakat onlarında motorları ne yazıkki sağlam değil daha çok yaşlı adamlar ve sakin kullandığı halde 140 bin km yi geçen yok ayrıca rektefiyeden sonra iyice kendini kaybediyor zırp pırt motor indiriyor araba ve elektirik arızası çok ve bazen çözülemiyor araba durduk yere 2 3 katı bennzin sarfetmeye başlıyor ve baştan sonra tüm sensörleri değiştirmeye kadar gidiyor bu iş ve sonunda arızayı çözmek için harcadığınız parayada bi alfa geliyor ama mesela bi alman arabası öyle değil daha uzun km ler gidiyor daha az arıza çıkartıyolar fiyat farkı bu yüzden diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtı yazılmamış

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı corcor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tartışma yaratmak için yazmıyorum ama şimdiye kadar alfaların 90 modelinden 2011 e kadar kullandım tüm çeşitlerini ama içlerinde 164 ve 166 hariç hiçbiri 5 para etmez ki 164 ve 166 da sadece zevkli sessiz arabalar uzun yolda çok hızlı ve konforlu fakat onlarında motorları ne yazıkki sağlam değil daha çok yaşlı adamlar ve sakin kullandığı halde 140 bin km yi geçen yok ayrıca rektefiyeden sonra iyice kendini kaybediyor zırp pırt motor indiriyor araba ve elektirik arızası çok ve bazen çözülemiyor araba durduk yere 2 3 katı bennzin sarfetmeye başlıyor ve baştan sonra tüm sensörleri değiştirmeye kadar gidiyor bu iş ve sonunda arızayı çözmek için harcadığınız parayada bi alfa geliyor ama mesela bi alman arabası öyle değil daha uzun km ler gidiyor daha az arıza çıkartıyolar fiyat farkı bu yüzden diye düşünüyorum
    niye tartisma ciksin ki?

hepsinin icinde 159 da mi 5 para etmez?

kendi adima 57 binde aldigim 156ya ki su an 10 yasinda ve 125 bin de, agir bakimlar disinda ( varyatör ile dogal olarak kayis su pompasi birlikte,bujiler ),bir iki sensör ve 4. vites dislisinin degismesi disinda cok sükür zirt pirt sorunla karsilasmadim..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceki kasa Audi TT. Çok hakkı yendi bence. Bu günün parası ile 100-150.000 tl lik arabalar şimdi 30bin anca yapıyo. Gerçi hepsini haşat ettiler ama. Aslına bakarlarsa hakkı değil ekmekleri mi yendi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZıPır_2112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vtı yazılmamış

Hakkı mı yenmiş onun? En çok satıcıya ekmek yedirmiş araba başlığı açılsa belki.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Renault Vel Satis,Opel Signum,Nissan Maxima SE,E46 Compact,Mercedes C-SportCoupe ve aslında Jaguar'da boyle gerci Jaguar'ın durumu bence tamamen distributor ve servisleriyle alakalı ama genede kotalarını dolduruyorlar.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikanin en cok satilanlarinin basinda gelen mazda ve nissani in nedense piyasasi cok kotu tr de.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)