yazık valla o kadar para ver yaptığı işe bak
yazık valla o kadar para ver yaptığı işe bak
Hayırlısı be gülüm
klasik taktikdir , hatta bunu en güzel istanbulbilişim yapıyor.Arassın xx malı için veya gidersin ama o maldan stokda kalmadı (hiç bi zaman olmamıştır) ama bakın 100-200 tl farkla yeni modeli geldi vs die baska mal satarlar.E oraya gidende bi gazla gitti için aman 100-200 tl lafı yapmim alıyım der.Mantık bu..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Gecmiş olsun.Ben bide şu mantığı anlamıyorum.Ben de ordan panjur alcaktım.Elinde yokmuş parasını verirsem getirtirmiş.Benim paramla mal getirticen üstüne kar koyup bana satıcan mantıklı mı? Tabi bide gelen ürünün durumuda var parayı verince katlanmak zorunda kalıyosun.
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
eliftuninge girince bi dünya ürün var zaten fiyatlar uçuk derece fazla o halde şikayeti olan cok gidilmemeli bence oraya
Daha yeni body kit sipariş ettik , arkasını farklı göndermişler. Araç corsa sport telefonda corsa arka tampon altı işte diyor. Eee anlatamıyoruz adama telefonda. Kardeşim araç sport egzosun üzerinde yuvarlak bir parça var plastik ona olmuyor diyoruz. Adam ee sökün abi onu diyor. Kardeşim aracın orjinal parçası o tampona monte neden sökeyim diyorum. Abi sen taktırmışındır corsada yok öyle parça alayına takıyoz biz diyor. Anlaşamadık adamlar corsa sportta egzosun üzerindeki plastik korumayı anlatamadık. Sonradan işin rengi ortaya çıktı bunlar genelde vanlara yapıp takıyorlarmış oda zıport diyo telefondaAdamla çıldırdı ktelde sonuç alamadık. Al geri istemiyoruz dedik sonra fiyatı kırdı üstünde tadilat yaptırın dedi. Arkadaşımda gitti yapma dememe rağmen orjinal egzosu kestirdi ve o parçaya müdahele ettirdi. Ben olsam hayatta öyle birşey yapmazdım. Aynende böyle açıklık kaldı arkadaşım aynennn görünce tebessüm ettim bir an. bi kiloda macun doldurdular araya burda montaj yaparken bari göze güzel gözüksün diye. Malesef problemli firma.
aynısı benim 1.5 dizelimede olmuştu komple body kit parasını verdiydik. beğenmedik sök dedik. montaj dahil sökmek dahil değil dediler. paramı geri vericeklerine üstüne para isteyebilcek yüzsüzlükteler.
ertesi gün bostancı crazy cars a gidip komple tekrar orada yaptırmıştım 2nci kere para gitti ama sonunda güzel olduydu.
zamanında gene milletin 100 tl ye aldığı garantisiz neonlar yıllarca dayanırken, bana en iyisi diyip 600 liraya sattıkları 2 yıl garantili dedikleri malda ilk ay bozulup garanti dışı kullanıcı hatası dediler. daha malı görmeden hiç gelme kesin kullanıcı hatasıdır diye telefonda söylemişlerdi. geçmişte az sövmedim..
G-İ-T-M-E-Y-İ-N!
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
şu adamlar hakkında nette açılan beş yüzüncü konu belki şaşıp kalıyorum bu kadar çok şikayet konusu olmasına rağmen hala millet gidip mal alıyor ürün yaptırtıyor..
Geçmiş olsun. İşini iyi yapmayanları deşifre etmek lazım.
Straight roads are for fast cars, corners are for fast drivers.
valla adamların en iyi yaptığı şey rezillik burada okuduğuma göre. Bi de şeytan tüyü var heralde herkes sinek gibi yapışıo. O işçilik ne yaw. Utanmasalar abi japon damlat tutar diyecekler.
IN BOOST WE TRUST
Telefon açıcam yarın yetkılı kısıye sıkayet edıcem ustalarının halını bılsınler...İşe yarasada yaramasada ben ıcımdekılerı kusucam...
Elif tuninge bayram öncesi cam filmi yaptırmaya gittim 2 saat sürecek dedikleri montaj 11'den öğle 3'e kadar 4 saatte zor bela bitti camlarda benek benek nokta nokta birkaç yerindede kıvrım yerler kalmıştı heralde 2-3 güne kuruyunca geçer dedim ama 3 hafta geçti geçmedi telefonla aradım getir bakalım dediler götürdüm arabayı ne deseler beğenirsiniz:
senin araban eski model (bu arada aracım 99 model passat) biz cam fitillerini söküyoruz camı temizleyip filmi yapıştırıyoruz ondan sonra fitilleri takıyoruz senin fitiller eski olduğu için içinde çok toz var filmin aralarına ister istemez giriyor ne yaparsan yap o noktacıkları gideremeyiz ama o kıvrım yerleri o camları yeniden yaparız dediler inanmadım Bostancı LLumara gittim arabayı gösterdim kesinlikle işçilik eksikliği dikkatsiz özensiz yapılış böyle olmasına neden dedi firma çalışanı
ne yapayım bu adamlara anlamadım forumdada baya eliftuning zede çok zannedersem
alışveriş yapacaklara tavsiyem kesinlikle bu firmadan uzak durmaları esnaflık insanlık sıfır malın arkasında durmuyorlar herşey satana kadar daha semtine uğramam bu firmanın
elif tuningi sitesinden takip ediyorum ama bunu görmek kötü oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)