Orasıda doğruda abi şöyle bi durum var okul kendini artık büyütmek daha üst seviyeye çıkarmak istiyo ilk zamanlarda rahat gibi göründü reklamını yaptı müşterisini çekti şimdi çıtayı yükseltmeye başladı artık eskisi gibi rahat değil yani :D
Printable View
bende tam böyle bir üni arıyordum, inşaat müh. bölümü olan bir üni lazım banada ? Transcript ile girip max 1 senede bitirebileceğim bir yer. Ayrıca devamsızlıkta da kolaylık sağlayacak. Çok şey mi istedim :D
şuan haliç üniversitesi iç mimarlıka okuyan bir arkadaşm var kolay olduğunu söyledi. ben arelde okuyordm geçen sene bıraktım 7tepe kadarmı bilmem ama geçme sistemi o kadar kolay değil
İAÜ diorum okula gitmeden mezun oldum desem yeridir :D
İAU ne oluyor :)
okana uğrayın mutlaka, öğrenci işleri her türlü rica :) ya açıktır.. yıl içinde 2.00 olan geçme notu 1.80e iner, hazırlıktan kalırsın, çok kişi kalırsa bu yıl af ilan ettik herkes geçti sayıldı derler vs :)
her türlü at koşturulabilecek bir okuldur, en son ders seçimimi 3 ay geç yaptım mesela :)
devamsızlıktan kalmak içinde ciddi uğraşmak lazımdır, ben daha tanımadım devamsızlıktan kalan birini :)
mimarlık fakültesi de var..
Okan reklamı için cok teşekkürler ilk gidip görüşeceğim okul okan şu anda.
7 tepe 7 sene derler. Amaç mezun olmak biranevel sanırım :D:D
özel unıvler neden böyle para tuzagı gıbı
bizde istanbul aydın üniversitesi olarak biliyorduk iaü yü :D :D bişey daha örendik arelede aynısı denebiliyoms demekki.
şuan okuduklarımla birlikte şoktayım ne yapmış bu üniler :D :D
Okuduğunuz veya okumaya çalıştığınız bölümde de sakatlık var biraz ondandır
Çünkü mimarlık bölümlerinde çalıştığınız kadar değerlendirme değilde bitirmek zorunda olduğunuz bir hedef sonunda ayrıyetten değerlendirilirsiniz
Yani işletme okuyan biri sınava çalıştığı kadar girer geçer geçemez belli olmaz
Ama mimarlık bölümlerinde belirtilen teslim bitmiş olacak bide üstüne kişisel olarak beğenilmesi gerekicektir
:)
Diğer ünilerdede durum nasıl olur dikkat etmek lazım
vay arkadaş ne güzel üniler var böle :S
Baran konustugun okullari ve durumlari paylasirsan bende takipteyi
Ozellikle devam zorunlulugu olmayan tercihim :D
Konuyu takipteyim 2009 Fatih Uni İngilizce Ekonomi mezunuyum ancak insaat isiyle ugrastigimdan dolayi mimarlik okuyasim var. Ayni dediginiz gibi cok sorun teskil etmeyip rahatca bitirebilcegim mimarlik ariyorum bende..