ottoman güzel bence.ankette osmanlı dedim.
pars diye bi araba var. isim hakkı telif hakkı diye bişey var.amma illa pars olsun diyorsanız pars olsun
ottomanda kabul görmez diye düşünüyorum osmanlı diye almayanlar bile olur
bozkurt, revolution(devrim) başarılı olur bence![]()
ılla türkçe ıngılzce olma şartı olmuyacaksa bizi anlatan ingilzce bişeyler de olabılır
ottoman yada anatolia . . .
bence anadol olarak devam etmesı mantıklı . bu toprakların ismi asırlardır bu isimde . dünyada bi çok kişi TÜRKİYE yi bilmez ama anatolia olarak antik ismiyle bilir
yurtdışına göndermek gibi bi durum varsa türkiyeyle özdeşleşmiş hayvan,nesne,yapı gibi isimler daha mantıklı bence.
örn: ayasofya, topkapı gibi
hepsi komedi pars olabilir oda peugeot gibi logo direk aklıma gelen saab ı alsa hem ismiyle hem logosuyla pyadakı yeriyle cok basarılı olabilir imza en iyisi idi isim olarak
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
anadolu işaretledim en azından bir geçmişi olur kuruluş tarihi olur yani ismin arkası dolu neticede zamanında anadol diye bir marka vardı.. ama koç grubu açıklama yapdı tofaş bünyesinde üreticez yeni aracı diye.. gerçi hepsi hikaye neticede fiat olucak .. bir zamanlar nasıl anadol ford motoru ford şasesindeydi buda aynısı olucak her şeyi fiat olucak bir tasarımı farklı olucak o kadar..
Anadol ya da Anadolu olabilir. Oyumu Anadol a attım.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)