Cumhur un arabası güzel gerçekten kız gibi gsı alıcaklar için tavbsiye edebilirim .
ancak sfı ve ecotech arasındaki yürüme farkını bilmiyorum ama port polish vs vs diye devam eden bi setuplı ecotech ile sfı ın videosu vardı burdan yola cıkarsak Cumhur kankacım senin arabana bikaç kilo ciğer kaçmış olabilir yada senin araba kendini sfı sanıyor![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Opel Astra 2.0 GSI 1996 Model 10.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 70563923
Sevdiğim Bi Kardeşimde Araç Paraya Sıkışık Oldugu İçin Satıyor,Arabanın Eksiği Keyfe Keder Yere Çok Düşük Kaldırabilirsin Onun Haricinde bi eksigi yok.
calibra motoruna çevrilen astra için söylüyorum, calibralar orjinalden turbo olduğu için elektrik sistemi turbosu vs direk uygulanıyor o açıdan kolaylık olsun diye kullanılmıştır muhtemelen.
Custom Electronic Projects
Konu nerelerde yikik sfi alacama temiz ecotech alirim calibra turbo olayi beyin tesisat piston turbo v.s degiserek orjinal ekipmanlarla turbo oluyor ankarada turboya cevirmislerdi hataydaki araci temiz bulabiliyorsan sfi olsun candir
ben kendı aracım ıcın konustum masallahı var dıyeyım
benım denemem yolda denk geldıgım aracla oldu aracla 2 sefer sıfırdan kalkdık ıkısındede yarım boyu gecemedı ama o arac ne durumda kmsı 500bındemı uzerındekı kısımı kullanmayı bılmıyordu orası tartısılar
goruslerınıze saygım var bu ısın ıcıne fazla girmedıgım ıcın ıddaalı konusmuyorum
bizdede var şu anda 94 sfi emre bilir 34 fal
biz aracı op orjinal topladık şimdiye kadar rahat 5 bin tl gitti ama bütün parçaları orjinal gm.. alt takım sıfırlandı debriyaj baskı balata diskler triger iticiler kalorifer sistemi v.b
bu araçların kronik sorunu biz alırkende çok araştırdık traction kontrol ve klimaları çoğunun çalışmıyor buna dikkat edin.
Ecotec in kapağını sfi a çeviremezsiniz, çok uğraşmak lazım (:
aynı sağlıkta ve aynı spec de ecotec ile sfi'ın 60-240 denendiğinde; "iyimser" konuşursak; ecotec 6 boydan fazla yanaşamaz SFI a ki, oldukça "iyimser" konuştuğumu ayrıca belirtmek isterim (: 2+2=4
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)