dün 5 saat hapis yiyince daha yeni girdim 9.8 şuan![]()
sende sonra 2 saatde bana sapladılarbende uyudum
döfsşdfösdfsd
yeni açıyom turbo stage 2 ye abanıyodum vaz caydım stage 2 brakes ve suspansion alcam stage 1 15 performans 15 yol tutus veriyo 15 k ya stage 2 brakes 7 k 5 performans 15 yol tutus veriyo tam emin degilim de bu yol tutus galiba. hard sürüsde araca daha az zarar veriyo
zararın neresinden dönersen karstage 2 turboya para biriktirme manifolt katalizator enjektor takviyesi yap piston ve egzantirig al . yada para biriktir suspansion al . yada enjektor ve eksoza aban turbodan cok daha karlı .
aynen öyle şeyleri var bide ben yol tutuşla ilgili şeyleri alınca drift puanın yükseliyo falan kısaca herşeyden almak lazım2-3 kere hard kullanınca bende 7k masraf oluyoda wrenchler sağolsun
![]()
Livestrong
ben n/a olarak baya abandımsad.fçsdifçsd egzantirik piston felan hard tek sürüsde +10 veriyo bana
1 kere sürdüm hardda 10.5 den 10.1 e indi
bi daha hard kullanmam saten o hard in ustune bi yıgın parça aldım simdi daha kötü zarar ederim
ben simdilik suspansiyona para biriktiriyom efendi efendi dandık 350 z ile para kasarım ben
neyimize bizim rx8
altımızda supra var
![]()
partracer benim =) bi kac kredi aldım hapisten cıkarken ise yarıobaska da bi ise yaramıo
![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
e-posta adreslerinizi aktif yapmassanız arkadslık talebi gelip gitmiyor.
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
bi kere alıosun sonra 20 kredi oluo 40 krediye kadar cıkıo 40 kredi de sabit kalıo
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
ya araba şişiyo kardeşim mcs gibineden böle oluyo ne almalıyım gçtiğim araçlara geçiliyorm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)