User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Tırnak Batması?

fuatvts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2 gun once başparmak tırnağımı köşeden fazlacana kestim biraz kanadı 2 gün zor ayakkabı gıydım smdı daha iyi fakat olan dünkü halı saha maçıma oldu

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yakın tarihte ayak parmağım için gittim..iğneyi vurup uyuşturdu parmağı sonra yarısını kesip aldı kremlerini filan sürdü ağrı kesici iğneleri vurdurup gönderdiler..ama acısı çok fena sızlama yapıyor ayağını basamıyosun yürüyemiyosun sürekli yatman gerekiyor ilk 1 2 gün..
    2000 A3 8L

Ersin YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelıkle gecmıs olsun aynı sorunu bende yasıodum askere gıtmeden once EMOT ızmırde el mıkro cerrahıde amelıyat oldum ve kurtuldum %90 ın uzerınde garantı verıyolar tekrar olmayacagına daır hemde dıkıs ızı dahı kalmıyor amelıyattan sonra bıraz tuzlu 2 parmak ıcın ben 1500 lira falan vermıstım 2 sene once ama artık hıc sorunum yok bu konuda halı saha macı vs yapıyorum kanama bıle olmuyor benım tavsıyem bu olur sana bı daha bu konuda sıkıntı asla yasamazsın ben ıyıkı amelıyat olmusum dıyorum cektırme ıslerıne gırme tekrar aynı sorun cıkar karsına dıger ıslemlerde gecıcı onerıler

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söz konusu ayak parmağı. yukardakileri okuduktan sonra törpüyle giriştim hafiften, hemen gösterdi etkisini. ancak törpüyü hafifçe sokarken iltihapımsı bi sıvı çıktı. ama ayak görsellerdeki gibi değil, normal ayak. tırnağın kenarında hafif bir kan toplanması var.
    bi doktora git güzel bi ilaç verir orayı kurutur. yoksa bugun geçer yarın geçer diye ben gibi bekleme
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki 4 yıldır bu acıyla yaşıyorum şuan hala devam ediyo nasıl sövüyorum belli deil
    iboo kardesm git kurtul bu şerefsiz illet geçmicek bende sen gibi yaptım ama pişmanım...

Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efsane iltihap var
    iltihap geçsin diye ilaç içtim bayağa uzun süre, karaciğere zarar vermişiz sen hesap et durumu git çektir kurtar ibo sonrasında başka yere zarar verirsin.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bu futbolcuların sakatlandıklarında kullandıkları bi sprey var dondurucu uyuşturucu bir sprey ondan bulursan bölgeye sıkıp uyuşturup batan yere anlık müdahele edebilirsin
    MEGANE RS

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede var o geçmiş olsun dikkatli kesin tırnagı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)