abisini de kullanabilirsin![]()
Bugun bi arkadasimla denk geldik 2008 1.0 fortwo'sunu kullandim az bisey, kullanimi oturus pozisyonu falan cok komik geliyorama asiri konforsuz be abi, benim canturk coiloverli Polo'm mercedes gibi kaldi
genel olarak da arabanin her seyinden biraz biraz kismislar bi garip geldi, disardan sempatik duruyor da arabanin icine girince hayal kirikligina ugradim acikcasi
![]()
abi kesin buluşup kullanman lazım. hani konforu öyle çokta iyi değil çukura mukura düştünmü öhh böbrek taşı düşürüyorsun ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorumben memnunum
ama kesinlikle gel kullan![]()
74 model sehpa...
Ben bindim gerçekten çok keyifli gokart gibi işte öyle diyebilirim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ya acaba benim arabada yazılım olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum çünkü iyi gidiyor gibi ya![]()
74 model sehpa...
abi arabanın senden önceki sahibinin ismini hatırlıyormusun ? ruhsatta ismi gözüküyor ama net değil mertcan bişet bişey galiba
74 model sehpa...
evet demin depomu fullettim. 33 litre depom var, 32 litre aldı. geçen haftadan bu yana 32 litre ile yaptığım yol 542 km100 km = 5.9 lt şehir içi
fena değil gibi gibi
74 model sehpa...
Ayrıca dün arabamdan xenon kitini çıkarttım, normal mi normal bir ampul taktım. resmen artık farları yakınca iç ışıklar kısılmıyor ya bukadar mı elektirik çalıyordu arabadan ??
tabi xenonları çıkartmak için arabanın komple önünü çıkarttım, muhteşem elektrikçi antenimi kırdı![]()
Ayrıca farların arkasında bulunan kapaklarım ne yazıkki yokburaya birşeyler uydurmam lazım.
bu arada isteyene xenon kitimi veririm görmek dahi istemiyorumen son çıkartmadan önce çalışıyordu fakat sanırım bir tane ampulü farklı
74 model sehpa...
Bende bir tane fazladan fortwo bagaj örtüsü var 450 451 Kasa için ; bu vinly olandan. bedelsiz vereblirim lazım olana
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Sen hala almadınmı radyo kodunu? Ahaha.Bi pilli kasetli teyp koy yan koltuğuna bari, dinleye dinleye gidersin.
![]()
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)