bagaj örtüsü muhteşem olur yaarkası öyle boşgözüküyor. bedelsiz olmasında bir yemek ısmarlıyım bari
bu arada bugun aracımı servise götürdümakşamuzun uzun yazıcam ne yapsam bilemedim
bagaj örtüsü muhteşem olur yaarkası öyle boşgözüküyor. bedelsiz olmasında bir yemek ısmarlıyım bari
bu arada bugun aracımı servise götürdümakşamuzun uzun yazıcam ne yapsam bilemedim
74 model sehpa...
2008 fortwo ile 130 TL ile 375 km gidebildim devirine dikkat ederek , efendi efendi 80 km/h ile gderek.
Eski kasa yağ içiyordu , bu benzini içiyor.
Ufak falan demiyor kocaman yakıyo ya bu
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
nasil okadar oldu ya ? Ama 130 tl kac litre benzin olur 27 litre desek 7.3 lt fln 100 km de.
Aracin turbomu ? Yoksa atmosferikmi ? Kac hp ?
Bu arada bgaj ortusunu alicam musait bir zamanda : bugun istanbuldamisin![]()
74 model sehpa...
bi arada hazir konu guncellenmisken, arabamin far ini yaptirdim uzun yillar boyu xenon takildigi icin sigorta ,utusundan fara giden soket erimis ve buyuzden temassizlik yapiyormus. Simdi muhtesem sari sari normal ampullerimle cok mutluyum)
Radyomu yaptirdim kodda artik bende
Fakkat bir diger sorun su araba radyator faninin devreye girecegi kadar isininca bazen fan devreye girerken kisa devre arizasini yada sigorta atmis arizasi veriyor. Bunun nedenini anlamadim. Eskiden yapmazdi. Simdi bu skintim var anlamadim
74 model sehpa...
Smart / Forfour / 1.5 / Farklı bir Forfour Brabus 1.5 177 HP sahibinden.com'da - 81331413
bu araç hakkında bilgisi olan varmı yarın arayıp görüşmeyi düşünüyorum
Araç atmosferik ; 71 HP ; yarı otomatik olandan ;
33 Lt depo zaten ; kalan benzini litre olarak göstermeye başladığında 5.0 lt iken alıyorum benzini hep ;
Bi ilk aldığımda denedim ekonomik giderek , daha sonra Mengerlerde bakımını yaptım , yazılımı güncellendi vs az yakar dediler bide sonra denedim bakım yapılmış hali Maksimum ama maksimum 385 km gitti 28 Lt ile. Yani 7.2 lt / 100km.
Bagaj ortüsü ile ilgili de Telefonu PM le istersen , ben çok geziyorum bu ara istanbuldayım Beşiktaş kartal florya çekmeköy gibi alakasız rotalardaararım seni , belki denk geliriz bi yerde
![]()
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Smartcilararkadaşımda 1.1 forfour var sabahlari araç zor çalışıyor 2-3 ay önce yapiyordu bu sorunu bujiler değişti düzelmişti. Son zamanlarda yine aynı sorunu yapmaya başladı. Problemi çözmek için neleri kontrol etmemiz lazım ?
sanıyorum ve umuyorumki bu insan sultanoglu![]()
Uploaded with ImageShack.us
aaaaaaaaaaaaaa diyilmiş![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)