kanka koyver gitsin bi gün ya senle yada sensiz gidecem emirin yanına eğer kesin valf arızalı ise siparişini geçecez geldiğinde takılacak :D
Printable View
kanka koyver gitsin bi gün ya senle yada sensiz gidecem emirin yanına eğer kesin valf arızalı ise siparişini geçecez geldiğinde takılacak :D
valla alete bağlatınca sekonder valfi arızası demişti bende ordan diyorum :D normal kullanımdabir sıkıntıı yok ama uzun süre boostta kalınca araba duvara çarpmış gibi kısıyor kendini :D oraya giderkendesokarım arızaya öyle bulunur problem:D
Smart Roadster'ım vardı bu yaz sattım.Smart çok zevkli arabadır ama sefası olduğu kadar cefasıda vardır.Sadece şekli var başka bir şey yok.Bir Ferrari kadar ilgi çekiyor.Gören dönüp bir daha bakıyor.Hele'de o çocukların "Abi oyuncak araba mı bu " sorusu yok mu :-)
Teknik destek sıfır diyebilirim.Servisler , ustalar çok bilgisiz ve beceriksiz.Gülsoy filan hikaye hepsi.Parasının arabası değil bence.
Roadster'a sırf şekli için heves edenler almadan önce 10 kere düşünsünler.
Bence sen servis bulamamışsın :) Çok araba kullandım ama benim smartım dahil(forfour) roadster kadar keyifli ve iyi yol tutan arabaya çok az binmişimdir , bu arada o sadece şekli olan araba 150-160 hp lik bir arabanın performansında 5.5 litre yakıyordu şehir içi :) yazık etmişsin
Bu arada unutmadan emir en kısa zamanda senin servisine getiricem arabayı :) bu tek problemi kalksa ortadan inanılmaz mutluolucam :D
yakış konusunada gelirsek hani benmi çok babanne gibi kullanıyorum bilmiyorum ama şehir içi 50 tl lik benzinle 200 km gidiyorum.
çok saol ilgilendiğin için :)
zaten max şehir içi 6 litre yakıyor :D ayrıca yazılım yaptırıcam kesinlikle
Benim arıza standart bir arıza değildi.Mevzu bayağı derin. Ama ben şunu gördüm bu arabayı bilen usta bile yok.Arabayı servise götürüyorum , servis arabaya bakmak istemiyor.Arabanın beyninde arıza var diyor.Halbuki beyninde arıza yok arabanın.Tamam diyorum tak yeni beyni ver o zaman olacak mı , yok garanti vermem diyor.Bu nasıl bir mantık.En sonunda Almanya ya mailler yazdım ancak ilgilenmeye başladılar.Ama sadece telefonda ilgilenme.Arabayı servis yapamıyor beni sanayide başka ustalara yönlendiriyor.Bu nasıl bir mantıktır :soru:
Evet yakıtı gerçekten çok iyiydi.Aslında araba zevkli araba ama işte arabayı bilen yok.Hatta brabus yapmayı bile düşündüm aracı ama artık bezdim ve yok parasına verdim.Tam bütün sorunlarını temizledim sattım.Bir daha smart mı :confused: aslaaa :)
Valla bende daha yeni aldım ama şu ana kadar bir problemim yok :D gayet memnunum
servis sıkıntılı ona diyecek bişeyim yok , ben ilk aldığımda gülsoya gittim birkaç kez hiç umurlarında değil adamlar smarta bakmak istemiyorlar ama 30.000eudan satıyorlardı forfour brabusları..
satmamış olsanız servis önerirdim ama hayırlısı olsun satmışsınız artık :)
bu arada sırf servis için bir daha smart mı aslaa demek biraz garip , kimse lotus falan almasın o zaman yandılar :)
bir de smartları sanayilerde servise sokarsanız memnun kalmazsınız , aslında sizin yapmanız gereken sadece yetkili servis dışında xentry star cihazı olan herhangi bir özel mercedes servisine gitmekti :)
Tavsiye edeceğiniz ilan varmı :D dün bi şirket arabası gördüm Hakanınkinden adam tın tın gidiyodu oraya işemi girsem napsam :D
Koray nolur sende al :D
şöyle bi baktım hemen donanım olarak bu güzel mesela ;
Smart Fortwo 1.0 2006 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 71360795
birde smartların dışı plastik olduğu için yorgun araba çok belli oluyor , ne görüyosanız o birazcık yani :)
bu arada bütçe sınırı yoksa 451ler çok güzel :D
oha bu arabayıda kırmızımı kaplatsam:D tam bir antipatik olarum ozman bütün arabalarımkırmızı olur :D
451ler baya güzel 1.0 turbo oh :)
motora göre katkat mantıklı, zaten yan yana oturduğun bir motorsiklet gözüyle bakıyorum ben :D
o işim şakası tabikde bu siyah-gri halini ve de zindan karalığındaki filmlerini çok sevdim oyüzden sanırımböyle kalır :)
roadster ler nasıldır komşumda var siyah yazın tam keyif arabası benimde aklımı çeliyo :)
şuan inanılmaz bi roadster var babam 2. smarta tamam dese ben alıcam :D çok istiyolar gerçi ama ölüleri 25-26 ediyor..
roadster km seçer çok , biraz sert bi araba çünkü , ve 700cc 82 hp olduğu için çoğu, fortwolardan biraz daha çabuk biter motorları o yüzden düşük kmli bakın :)
Smart Roadster Roadster 2005 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 68726429
3x112 yok ki tr'de , ama almanyadan bi takım brabus jant getirilebilir tabi :)
http://i1201.photobucket.com/albums/...R/bcbb2f94.jpg
Arkalarin ofseti cinayetti :D
http://i1201.photobucket.com/albums/...R/cb3a37f3.jpg
motor ömrü ne roadsterlerin yada şöyle sorim 50,60 bin deki motor yara açmaya başlar mı ?
hahahaha benim jantlar brabus jantı işte bu , araba da brabus :)
hayır kesinlikle , trdeki turbo arabalarla ilgili bilinçsiz kullanımla bile , sadece düzgün servis yapılmış smart 100.000de de yara açmaz ama ben olsam roadster için 80.000km nin altına bakardım , birde fortwo gibi 3 farklı kasası olmadığı için model yılları hep yakın , bu yüzden km çok etki etmiyor fiyata
ama fortwo deseniz onda hiç sorun değil km mesela onlar daha dayanıklı o konuda..
o linkteki mavi araba mesela çok belli ediyor kendini
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...45861125_n.jpg
bu benim arabam işte :)