Bomba bir dizi gerçekten kadro çok iyi (:
avrupa yakasından sonra .gülse birselin 2 . bombası kadro iyi beyaz da kabılıyetli takdır edıyorum.keyıfle ızlıyorum)
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
ilk bolumumun tekrarini haftada alti gun yinelediler ya insanligimdan ciktim diziye karsi. nefret duydum ikinci bolumu izlemedim![]()
guzel dızı beyendım![]()
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
orçun kesinlikle en iyi karakter, sarp apakta gerçekten çok abartılı olmuş..
sadece behzat ç.yi izliyodum bu 2.dizim oldu..
çok keyifli bir dizi
-orçun,oğlum senı seviyorum..
-biliyorrrum![]()
denk geldigi zaman izliyorum güzel dizi.. avrupa yakası tadında![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
kadro çok guzel orçun tam cins bi tiporçunun babasının rolleri tam burhanın tiplemeleri. Zaten kadro %70 avrupa yakasının kadrosu gibi çok zevkli bi dizi ama
olgun şimşeği bundan önce oynadığı rollerden dolayı hiç sevmezdim , acayip antipatik gelirdi ama burdaki rolü hakikaten kral , bu rol sevdirdi kendini
selahattin-burhan, orçun-gaffur fazlasıyla benzettim ben de, ama çook komik oldukları gerçeğini değiştirmiyor bu tabi
tutacağı belli dizinin, beyaz ilerki bölümlerde daha fazla rol alır umarım..
uzun bir aradan sonra behzat ç-vadi dışında izleyecek adam gibi dizi oldu çok şükür![]()
ben pek beğenmedim her kez çok yaşlanmış ve yaşından genç karakterleri oynamaya çalışıyorlar buda çok inandırıcı olmuyor bence.. gülse birselin yaşı sanırım 40 civarlarında beyaz desen 42-43 yaşlarına geldi.. dizideki her kez oyunculuklarının zirvesinde insanlar o ayrı hepsine başarılar dilerim..
sanırım Dizi tutsaidi bence günde 2 kez tekrar vermezlerdi bu kadar çok tekrar veriyorlarsa demek ki pek tutmamış..
ama genede yolları açık olsun tabiki..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)