ayrıca yumruk diye yalap şalap bilinçsizce savrulan kolları terbiye edip her defasında sıkı yumruklara sahip oluyorsunbence boks ta kum torbasından çok daha önemli
![]()
ayrıca yumruk diye yalap şalap bilinçsizce savrulan kolları terbiye edip her defasında sıkı yumruklara sahip oluyorsunbence boks ta kum torbasından çok daha önemli
![]()
P90X'i indir torrentten yada Insanity 'i gayet yararlı olacaktır hemde hiç bir alete ihtiyacın yok
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bu p90 x falan tam benim uygulayacağım tipten programlar ama bunlar çok terlemeli yağ yakmalı kilo vermeli işte bana ters.öbür türlü yemek programı falan olması lazım olduğundan bulamayız heralde öyle bir program.
zaten ürünün özelliği o, kapıya sabitlenmesi. Barın bir tarafı kapının kirişlerinin ön kısmına, büklümlü olan kısmı da kapının arka tarafındaki kirişin üst kısmına oturuyor. Carrefourlarda 41 tl. internette dunlop door gym diye aratırsan satılan yerler var.
Şu anda da markafonide Finspor ürünlerinde 31 tl ye var.
Bende mekik aleti , kol germe, dambıl aldım. Herşeyimi karşılıyor. Fazla alet olunca hangisini yapacağını şaşırıyorsun boşver yeter bu kadar diyon![]()
konuyla alakalı olarakta ancak şahsi fikrim bülent abi bu sefer aynı fikirde olamicaz malesef bu işin evde ancak p90x gibi bir programla uygulanabileceği. ciddi disiplin gerektiren birşekilde yapılması lazım. öyle 2 adet dumbell almak la olmaz bu işler. 2 adet dumbell 2 hafta sonra yatağın altına yuvarlanma suretiyle atılır![]()
sen çalışmayı kendi kafana koycaksın ve bu şekilde etkili bir programla spor yapıcaksın evde de olsa. buda ancak p90x ile olur kanaatindeyim.
bende evde koşu bantı ve AB SHAPER kullanıyorum tavsiye ederim ikisi yeter ve göbek gider ayrıca benim gibi çok çay içen birisi isen şekeri kes ben splenda doğal tatlandırıcı kullanıyorum
kademe kademe eğimi arttırıyorsun bariz göbekteki yağların yandığını hissediyorsun ısındıktan sonra 5 dk yeterli
Onatım keşke insanlardaki fikir ayrılıkları da hep senle aramızdaki gibi olsa
Benim evde bench press ve neck press sehpası, 105 kg ağırlık, eklemeli dumbell'lar ve barfiks var![]()
2 dumbell'la çok hareket yapabilmek zor. Ben bu işe ilk başladığımda barfiks (her çeşit tutuş), şınav (her tür genişlik), dips ve mekik ile başlamıştım, beslenmeme de dikkat ederek çok güzel bir gelişme katetmiştim. Herşeyden önce istek ve motivasyon gerekiyor, beslenme ve düzgün idmanla zaten gerisi geliyor![]()
Ellerini koltuğun altına koyup halının üzerinde bacaklar yukarı aşağı günde 20 defa fena göbek eritiyor tavsiye ederim,
aynen abi zaten bu hep bahsettiğimiz şeyler. ömrü hayatımız boyuncada bahsedicez eminim. bu hırs ve azim olmadığı müddetçe salonda gitsen birşey olmaz.
evde sadece isteksiz olabilme riski var. bunu atlatabilir ve azmederse evde de p90x veya senin bahsettiğin gibi barfiks vs vs ile evde olacağının en iyisini olur..
her öneri için teşekkür ederim. iş yerindeki pc foto ve video açamadığı için bazılarını göremedim ama akşama evden bakarım. bu arada dün odada ıvır zıvırları ayırıp odayı boşalttım. eski müzik setimi kurdum 5 senedir dukunmadığım cd leri temizledim. şimdi tek derdim alt kattaki komşuya ses gitmemesionu da halledersek kayıt işlemlerine başlayacağım. duvarlara güzel atletik bayan posterlerini de astıkmı salondan eksiğimiz kalmaz
eheu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)