User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
88 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: evde spor?

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca yumruk diye yalap şalap bilinçsizce savrulan kolları terbiye edip her defasında sıkı yumruklara sahip oluyorsun bence boks ta kum torbasından çok daha önemli

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu pencikbol iyiymiş her eve lazım.

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yay ve dumbel var kol göğüs çalıştırıyo maliyetide ucuz .
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilo vermek için günlük tempolu yürüyüş yeterli olacaktır. Eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan iradeli olup, yemeklere dikkat edip 3 ay tempolu yürürsen 10-15 kilo vermeme gibi durum söz konusu olamaz.

Dumble falan iyi güzel de hem çalışması uzun sürüyor, hemde bıraktığında sönme süresi kısa oluyor.

Bende evde dumble falan da var ama Dunlop'un bi ürününü aldım, 4 aydır bi kere sıkılmadım ve çok faydasını gördüm. Normalde böyle ürünlere hayatta para vermem ama gerçekten bu o abşeypırlar gibi kaslı kaslı abilerin reklamlarıyla, pazarlama stratejisiyle satılan ürünlerden değil.

Herkese tavsiye ediyorum.

Bu da senin benim gibi bi elemanın evde çalışma programı.
    vfzE[/YOUTUBE]
    bu nerde satılıyor.o herif onu kapıya nasıl sabitledi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P90X'i indir torrentten yada Insanity 'i gayet yararlı olacaktır hemde hiç bir alete ihtiyacın yok
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu p90 x falan tam benim uygulayacağım tipten programlar ama bunlar çok terlemeli yağ yakmalı kilo vermeli işte bana ters.öbür türlü yemek programı falan olması lazım olduğundan bulamayız heralde öyle bir program.

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nerde satılıyor.o herif onu kapıya nasıl sabitledi.
    zaten ürünün özelliği o, kapıya sabitlenmesi. Barın bir tarafı kapının kirişlerinin ön kısmına, büklümlü olan kısmı da kapının arka tarafındaki kirişin üst kısmına oturuyor. Carrefourlarda 41 tl. internette dunlop door gym diye aratırsan satılan yerler var.

Şu anda da markafonide Finspor ürünlerinde 31 tl ye var.

Emre Akçay
    Misafir
    Bende mekik aleti , kol germe, dambıl aldım. Herşeyimi karşılıyor. Fazla alet olunca hangisini yapacağını şaşırıyorsun boşver yeter bu kadar diyon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten ürünün özelliği o, kapıya sabitlenmesi. Barın bir tarafı kapının kirişlerinin ön kısmına, büklümlü olan kısmı da kapının arka tarafındaki kirişin üst kısmına oturuyor. Carrefourlarda 41 tl. internette dunlop door gym diye aratırsan satılan yerler var.

teşekkürler , bakalım bi.

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de buna benzer bi konu açmıştım daha önce techde;
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...ma-ltltlt.html

Evde yapamazsın diyen çoğunluğa rağmen aslanlar gibi yaptım. Karışan yok, sıra bekleme yok, koku yok, hanzo yok, hava soğuk, yağmurlu vs diye üşenme yok. Ufak sakatlıklar ve grip vs dışında eksiksiz yaptım. Şiddetle tavsiye ederim.

Benim önerim bisiklet, bant vs alma. Benim aldıklarım;

- 1 adet istasyon (yerin müsaitse)
    - 50kg ağırlık dambıl vs seti (büyük bir plastik kutusu var onu da üstüne yatıp sehba olarak kullanıyorum)
    - twister
    - mekik aleti

kardiyo için de;
    oda bodrum katta, son 5li basamağı 5o kere inip çıkıyorum, çok işe yarıyor
    Mutluay abi tam da senin açtığın konuyu aratmaya hazırlanıyordum k, mesajını gördüm Çok güzel yazmışsın abi. İstek ve azim olduktan sonra yapılmayacak şey yoktur. Ben de saydığın sebeplerden dolayı yıllardır evde çalışıyorum, motivasyonum her zaman üst seviyede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salon sahibi falan mısınız ? bu işi evde yapıp ciddi şekil kazanmış insanlar var. bunlara bir örnekte benim. hatta ben salona gidip 1 arpa ilerleyemeyen bir sürü insan tanıyorum. önce salona kayıt olurlar. 1-2 hafta çalışırlar sonra gelişim görmezler suplement alırlar, suplementlerle beraber 1-2 hafta devam eder ve bırakırlar. çoğu kişinin geçmişi budur. evde pilav, yumurta, tavuk, lor peyniri yiyerek şınav mekik, barfiks ve dambılla çok iyi şekiller alınabilir. sonuçta yarışmaya katılmıyacak arkadaş.

arkadaşım 2x10kg dambıl seti senin işini görür. şınav, mekik, ayak çekme(leg raise), barfiks ve dambıllar sizi 1 saat meşgul eder. günlük 1 saatte sizi epey yorar. proteinli gıdalar tüketmezseniz bunların boş işler olduğunuda aklınızdan çıkartmayın.
    Harfiyen katılıyorum

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımm, güzel görünüyor. peki bu pencikball'un gerek boks, gerek kas vs açısından amacı nedir?
    hız ve görme yeteneği diyelim. topun sürekli oynar oluşu ve gözün bunu ilk zamanlar yakalayamaması aynı zamanda vücudun buna ayak uyduramaması zamanla geçiyor. gün geçtikçede adapte oluyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakalı olarakta ancak şahsi fikrim bülent abi bu sefer aynı fikirde olamicaz malesef bu işin evde ancak p90x gibi bir programla uygulanabileceği. ciddi disiplin gerektiren birşekilde yapılması lazım. öyle 2 adet dumbell almak la olmaz bu işler. 2 adet dumbell 2 hafta sonra yatağın altına yuvarlanma suretiyle atılır

sen çalışmayı kendi kafana koycaksın ve bu şekilde etkili bir programla spor yapıcaksın evde de olsa. buda ancak p90x ile olur kanaatindeyim.

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hizlial.com da 20 lirayada var bende alıcam güzel olucak gibi
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende evde koşu bantı ve AB SHAPER kullanıyorum tavsiye ederim ikisi yeter ve göbek gider ayrıca benim gibi çok çay içen birisi isen şekeri kes ben splenda doğal tatlandırıcı kullanıyorum

kademe kademe eğimi arttırıyorsun bariz göbekteki yağların yandığını hissediyorsun ısındıktan sonra 5 dk yeterli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyla alakalı olarakta ancak şahsi fikrim bülent abi bu sefer aynı fikirde olamicaz malesef bu işin evde ancak p90x gibi bir programla uygulanabileceği. ciddi disiplin gerektiren birşekilde yapılması lazım. öyle 2 adet dumbell almak la olmaz bu işler. 2 adet dumbell 2 hafta sonra yatağın altına yuvarlanma suretiyle atılır

sen çalışmayı kendi kafana koycaksın ve bu şekilde etkili bir programla spor yapıcaksın evde de olsa. buda ancak p90x ile olur kanaatindeyim.
    Onatım keşke insanlardaki fikir ayrılıkları da hep senle aramızdaki gibi olsa
    Benim evde bench press ve neck press sehpası, 105 kg ağırlık, eklemeli dumbell'lar ve barfiks var
    2 dumbell'la çok hareket yapabilmek zor. Ben bu işe ilk başladığımda barfiks (her çeşit tutuş), şınav (her tür genişlik), dips ve mekik ile başlamıştım, beslenmeme de dikkat ederek çok güzel bir gelişme katetmiştim. Herşeyden önce istek ve motivasyon gerekiyor, beslenme ve düzgün idmanla zaten gerisi geliyor

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ellerini koltuğun altına koyup halının üzerinde bacaklar yukarı aşağı günde 20 defa fena göbek eritiyor tavsiye ederim,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onatım keşke insanlardaki fikir ayrılıkları da hep senle aramızdaki gibi olsa
    Benim evde bench press ve neck press sehpası, 105 kg ağırlık, eklemeli dumbell'lar ve barfiks var
    2 dumbell'la çok hareket yapabilmek zor. Ben bu işe ilk başladığımda barfiks (her çeşit tutuş), şınav (her tür genişlik), dips ve mekik ile başlamıştım, beslenmeme de dikkat ederek çok güzel bir gelişme katetmiştim. Herşeyden önce istek ve motivasyon gerekiyor, beslenme ve düzgün idmanla zaten gerisi geliyor
    aynen abi zaten bu hep bahsettiğimiz şeyler. ömrü hayatımız boyuncada bahsedicez eminim. bu hırs ve azim olmadığı müddetçe salonda gitsen birşey olmaz.

evde sadece isteksiz olabilme riski var. bunu atlatabilir ve azmederse evde de p90x veya senin bahsettiğin gibi barfiks vs vs ile evde olacağının en iyisini olur..

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her öneri için teşekkür ederim. iş yerindeki pc foto ve video açamadığı için bazılarını göremedim ama akşama evden bakarım. bu arada dün odada ıvır zıvırları ayırıp odayı boşalttım. eski müzik setimi kurdum 5 senedir dukunmadığım cd leri temizledim. şimdi tek derdim alt kattaki komşuya ses gitmemesi onu da halledersek kayıt işlemlerine başlayacağım. duvarlara güzel atletik bayan posterlerini de astıkmı salondan eksiğimiz kalmaz eheu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)