oha yaa gülcem gülemedim başıma gelme olasılığını düşündüm kötü oldum bi an ....
geçmiş olsun bizimde 89 senesinde 87 doğanı çalıp içinde lahmacun yiyip benzinini bitirip geri bırakmışlardı![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
geçen sene 2. el jant lastik satan bi yere gittim, bi jant markası sordum, yok ama 10 gün sonra getiririz istersen dedi, lastiğinin markasını önemseme ama sürpriz olur dedi. neyse aradan bikaç ay geçti, Adana'dan çıkmışlar Anamur yolunda bi kamyonda 50 ye yakın jant lastikle yakalandılar. Jantların hepsi Adana-Mersin den çalınan jantlar.
geçmiş olsun trajikomik böyle bişey işte...
Vay be ilk defa duydum ulan ne yapicaklarini sasirdilar
organ mafyası gibi bune lan![]()
Resmen saka gibi ya![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
) bi ara bir video izlemiştim orda bi aracın kapısını çalmışlardı çok gülmüştüm şimfi böyle karşı karşıya kalmak çok şaşırtmıştır eminim geçmiş osun yinede
olayın iyi yanı yani kötünün iyisi aracın sahibi komşumuz hali vakdi yerinde adamın tekstil üstüne fabrikası var çerkezköyün oralarda zaten bu tip arabalarıda ondan git gel için alıyor yani kaskosu olmasada ona koymaz birazdan onun rahatlığı var adamda ama orta halli yada dar gelirli birinin başına gelse çok üzülürdüm gülüyoruz falan ama servis 2 bin tl yi geçer dedi telde yani durumu olmayan birini gerçekden çok yıpratabilirdi..
belkı gorenler wardır 1 hafta once flan milliyet te de cıkmıstı, kapıyı calıyolar mobesadan yuruyen kapı farkedıyo polıslergıdıp yakalıyolar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)