User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
131 sonuçtan 115 ile 131 arası

Konu: İmza ile oyuna giriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her mesajı okudum

tren yolunu oraya kurmak jet fadılın işi değil devlet nasıl doğuda istihtam oluşturun diyorsa orayada gerekli yatırımı yani yoksa eğer gerekli demir yolunu kurmak zorunda

proton'nun servisi yok diyen arkadaşlar var, google proton türkiye yazmaları yeterli, eğer onu yapmak zor geliyorsa linki aşağıda tamam bir fiat kadar yaygın olmaya bilir ama sonuçta yetkili servisi var

PROTON SERVİS

bir kia'yı hyundai'yı düşününn seat'ı düşünün yılda 1990 civarı olsun yani bu markaların ülkemize ilk giriş yılları, o yıllarda o markalara para veren insanlar için acaba neler söyleniyordu ve şuanki bu markaların pazardaki payını düşünün

bmw,mercedes,honda,ford v.s. markaların kurucularının geçmişini hangimiz biliyoruz acaba onlar nekadar şerefliydi ve şuanki varisleri v.s. v.s.

Fırtına_siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesajların Çoğunluğunu Okudum Benim Düşüncemde Mustu Abi Gibi Adam kim Olursa Olsun Beni İlgilendirmez Gidip Alman Arabasının İkinci Eline 80 90 milyar vericeğimize gidip imza gibi isterse s.k gibi tasarımı olsun yerli Üretim Arabayı alırım hiç değilse ülke ekonomisine bi faydası dokunur ülkede Yüzlerce Binlerce Mühendis Var Ve ben inanıyorumki Ülkemizdeki Mühendisler Yurtdışındaki Otomobil firmalarındaki mühendisleri solda sıfır bırakır ve Eğer Bu proje gerçekleşirse Ben Bu 12 yıllık kaybın yarı yarıya hızlanıcanı düşünüyorum. Benim Şahsi Düşüncem Bu.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı arifozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her mesajı okudum

tren yolunu oraya kurmak jet fadılın işi değil devlet nasıl doğuda istihtam oluşturun diyorsa orayada gerekli yatırımı yani yoksa eğer gerekli demir yolunu kurmak zorunda

proton'nun servisi yok diyen arkadaşlar var, google proton türkiye yazmaları yeterli, eğer onu yapmak zor geliyorsa linki aşağıda tamam bir fiat kadar yaygın olmaya bilir ama sonuçta yetkili servisi var

PROTON SERVİS

bir kia'yı hyundai'yı düşününn seat'ı düşünün yılda 1990 civarı olsun yani bu markaların ülkemize ilk giriş yılları, o yıllarda o markalara para veren insanlar için acaba neler söyleniyordu ve şuanki bu markaların pazardaki payını düşünün

bmw,mercedes,honda,ford v.s. markaların kurucularının geçmişini hangimiz biliyoruz acaba onlar nekadar şerefliydi ve şuanki varisleri v.s. v.s.
    yazdıklarınıza bir şey diyememde düzeltme yapıyım proton şu anda yeni modelleri ile hala gelmekde ama bunun fadıl akgündüz ile bir alakası yok ulu motor getirtiyor ve yasalar gereği bir marka getirtiyorsanız bu yasa bilhassa bir ara önüne gelen manav bakkal tüpçü çinden motorsiklet getirtiyor diye çıkartıldı her bölgede en az bir yada iki servisiniz olmak zorunda zaten.. ve yedek parça tedariği tabiki.. yani bu yasaya göre nerden baksan protonun zaten 10-15 servisi olmak zorunda türkiyede..

ikincisi bu tür şeylerde insanlar nedense hyundai markasını ön plana çıkarmayı seviyor devamlı ama yanlış bilgi veriyorlar hyundai 1990 lı yıllarda bile milyar dolarlık cirosu olan bir şirketti

öyle ufak tefek proton gibi malezya hükümetinin desteğiyle zar zor ayakda durabilen bir şirket değil kaldıki protonun ilk araç üretimi hyundainin ilk ulusal anlamda binek araç üretimiyle aynı zamanlardadır 1985 (ondan önce 75 yılından beri ponyleri üretiyor hyundai ama esas ulusal anlamda dünyaya 85 yılında açılıyorlar) yani yola protonla aynı zamanda çıkıyorlar. 1985 den beri ikiside üretim yapıyorlar ikisininde geldikleri nokta ortada..

biri bünyesinde 3 marka bulunduran artık amerikalısını almanını bile kıskandırarak baktıran çok güzel modeller üreten bir firma haline gelmiş diğeri ise bir dere boyu mesafe alamamış durumdadır..

hyundainin 90 lılardan bu yana geldiği noktaya bakın teknolojiye bakın alman tomobil üreticileri bile imrenerek bakıyor bunlar bunları nasıl yapıyor diyor en basitinden vw ceo su.. bunlada kalmıyor adamlar genesis adında premium marka kuruyor kia olarak alternatif marka oluşturuyor.. dünyanın en büyük ilk üç markasından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..
    proton hyundaiden aynı vakitler yola çıkmasına rağmen geldiği şu andaki nokta ortada bundan pek ileri gidebiliceğini sanmıyorum öyle geniş bir vizyonu yok protonun bizdeki tofaş gibi bir şey.. bizde tofaşları mısıra satar dünyaya ihraç ediyoruz diye böbürlenirdikya sanki almanya ingiltereye amerika japonyaya satıyoruz onlarda aynı hesap bize satıyorlar protonları.

hyundai dediğimiz şirket zaten esas işi araba üretmek değil adamlar ağır vasıta kepçe transport gemi üretimi lcd üretimi elektronik gibi bir çok sektördeler zaten yıllardır varlar araba sadece aktif oldukları sektörlerden bir tanesi yani hyundai 90 lı yıllarda arabalarlarıyla girdiğinde en azından insanların hyundaiye o zamana kadar zaten kepçelerden paletlilerden gemi sektöründen elektronikden bir kulak aşinalığı vardı yadırgamadılar o kadar çok kaldıki 90 lı yıllarda excellerin satışı türkiyede çok iyiydi..

en basitinden 90 lı yıllarda 89 falanda olabilir bizim yazahanede kocaman elektrikle çalışan hesap makinesi vardı markası hyundai idi.. 93 yılında benim 386 pc min monitörü hyundai idi.. tahtakalede pazar olurdu elektronik pazarı oralarda hyundainin teypleri ev telefonları falan olurdu yani hyundai o zamanlarda marka olarak kulağa aşina bir markaydı.. hyundai iyi örnek vermek heleki o zamanlarda bile protonla yada imzayla kıyaslamak çok yanlış olur..

kaldıki bu imza içinde geçerli bazı arkadaşlar imzayıda hyundainin başlangıcı ile kıyaslamış bu konuda işde hyundaide böyle başladı falan diye yapmayın arkadaşlar hyundai motor company 1967 de kuruldu adamlar o zaman bile pek çok sanayi alanında dünya deviydiler forda ham madde falan tedarik ediyorlardı.. gemicilik sektöründelerdi kamyon paletli kepçe v.b sektöründelerdi kaldıki ağır vasıta üretmek binek araç üretmekden çok daha zordur adamlar zordan başladılar işe ..

sadece bir düzeltme yapmak istedim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum, benim hyundai ve diğer markalar o an aklıma gelen ve artık ilerliyen markalardı, sizin kadarda olmasa hyundai bir geçmişi olduğunu biliyorum birilri arkasında durursa bu jet fadıl'da yamuk yapmazsa niye bu imza markasıda yıllar sonra bir hyundai gibi dünya markası olmasın gönül isterdiki 1961'de devrim'in üretime geçmiş olmasını yarım asırlık bir otomobil markamızın olmasını, gönül isterdiki anadol modern projesinin petrol krizinden dolyı rafa kaldırılmamış olmasını

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imza gti imza vts imza tsi olsa fena olmazzz ))))

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala ben ufaktım bu imza ilk cıktıgında ama o zaman bu cizgilerde araba yoktu o donemde. adamda para var cenevreye soktu o bunu ve dunyaya duyurdu adam Türkiye de araba yapılcak diye. sonra ne olduysa oldu takla.

Şimdi bi kısım dolandırdı diyor bi kısım engellendi diyor. Ateş olmadan duman çıkmaz. bence bu adam ikisinide yaşadı. hem önü kesildi hem dolandırıdı.

Mesela Sabancılar neden bu otomotiv konusunda bu kadar sesiz kalıyor. Bence tamamen it itin kuyruğuna basmaz olayı. Koç Sabancının iş alanlarında fazla zıplamıyor. Sabancıda koçun işlerine zıplamıyor.

Araba üreticem diyen koç sanki jet fadıldan dahamı az dolandırıyo?

2 kişinin yorumu çok güzel.

Araç üreten fabrika sahiplerinin geçmişini ne kadar biliyoruz ?

Dolandırma konusunda adama güvenmiyoruz diyosunuzda ismi lazım degil bir yerin ismi lazım değil bi başkanı sahte bilet basmaktan infazı var kesinleşmiş.. ama şuan dokunulmazlığı var. sebep bilmemnerenin başbakanı kendisi siz şimdi bu adama güveniyosunuzda araba yapcam diyen jetfadılamı güvenmiyosunuz ??

Bu arada...

Abi o resimler nedir ya Doğmamış Çocuğa yay jant lastik body yapıldı

Ben bu arabayı hep YRV Turboya benzettim. keşke öylede bir motoru filan olsa.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai'e tek lafım kısa sürede fiyatları neredeyse 2 ye katlamaları(g.t kalkması) ve bu araçların o paralara göre daha kaliteli olması lazım geldiği.Tek sözüm budur başka bişey söylemiyorum.

Taksim Levent metrosundaki vagonlarda Hyundai' dır bu arada.
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.gazetecileronline.com/new...ing-iflas-etti

fadıl yine ıçmış, meydan yine koçun, şu işe el atacak adam yokmu acaba bu ülkede

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çok takdir ediyorum bu adamı..

Din, iman diye diye donuna kadar soyuyor kerizleri. 1 soyuyor, yetmiyor 5 sene sonra bir daha soyuyor.. Umarım 4-5 sene sonra bir daha ortaya çıkar, bu sefer aya saray yaptırıcam diyerek bir kez daha soyar enayileri..

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adam gerçekten hiç güven vermiyor umarım yapar bi başkangıç olur.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    adam forum istanbulun yanına dikti eşek kadar caprice goldu valla. tam vurkaç hatta vurup vurup kaç takdir etmek lazm bukadar çok gerizekalı var sömürdürüyor kendni
    1881 - 193

ersandeniz
    Misafir
    Hahahaha yazılanları okudum helal olsun bizim millete.. adami yatağında görse yok canım öyle birşey yapmaz yatağı benim icin ısınmaya girmiştir der

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ders olarak okutulması gereken bi adam "din satarak keriz nasıl s*kilir" konulu konferans verse katılırım
    sonuçta adam işini hakkını vererek yapıyor iyi dolandırıyor
    bu ülkeye en az 4-5 tane daha akfadıl lazım
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanın yaptıkları, yapacaklarının teminatı olur derler, umarım bu sefer yanıltır.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deveni diken insanı s***** yaranırmış ...
    zerre acıyorsam o salaklara insan değilim...
    tabi ya ...

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fadıl bunu çinde yaptırır demedi demeyin uğraşmaz
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değil de hala bu adama guvenen var. bayrampaşa da yapmadan mıllete itelediği devre mülkleri bitirsin de ondan sonra araba işine soyunsun. Parası çok aklı kıt olanlar alsın. Ha yapamayagına adım gıbı emınım
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)