User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
131 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İmza ile oyuna giriyor

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arazinin etrafını telle çevirdi fabrika olacak diye. 2 tane motorsuz prototip yaptırdı ingiliz firmaya parayı aldı gitti ? Diyorsunuz ki yok önünü kapattı kaçtı? Yok devlet tutukladı? Tamam oldu madem namuslu adam bu sebeplerle yapamadı neden parayı emekçi halka iade etmedi ama ?

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara yenikentte Yizlerce blok,binlerce daire temeli atip kacan adamdir kendisi..
    Madem simdi elinde imkan var neden once madur ettigi insanlari insan yerine koyup evleri bitirmiyor? Anli şanli dolandiriciliktir bu iste..
    Sahibi Jet Fadil olan bir arabaya binecegime farkli bir markanin ikinci elini almayi yeglerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devlet tutukladi ama aynende disari cikardi. sizce kendisi istemedi mi iceri girmeyi. borcundan dolayi iceri attilar tayyibi getirdiler bunu da disari cikardilar borclar resetlendi. kicinda ampul yanmaya devam ettigi surece imza da atar jette yapar.
    IN BOOST WE TRUST

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    interpol hakkında tutuklama kararı çıkarttı ötesi varmı.. interpol diyorum bırakın türkiyeyi falanı filanı.. türkiye kimler için interpolden tutuklama kararı istedide interpol çıkartmadı..
    demek nasıl avrupada büyük bir suç işlemişse interpol hemen tutuklama kararı çıkarttı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    attigi kazik ve borclar yuzunden iste dediler seni yatiralim borclarin silinsin sonra cikaririz devam edersin dediler. yatti cikti borclar reset aynen devam
    IN BOOST WE TRUST

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmişi çok kirli onca insanın hakkının vermeli...şimdi çıkıpta ben yerli araç yapıcam demesi sinir bozucu...
    tabi ya ...

mKc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmişi kirli adamın birisi bu devlete başbakan olduysa, kimse kusura bakmasın bu herif general motors'u tokatlar (;
    HVAC

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JANJ@N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olaya bir de bu açıdan bakmak lazım, bence bu markanın kaderi jantın et değerine bağlı

o jantı nineye taksan yine efsane durur.. Amaç güzelleştirmekten ziyade artık pazara sunulsun fiyatıda önemli değil ilk defa yapılacak bir araç için illaki kar marjı yüksek tutulacak önemli olan üretim ve pazara sunulması bu sayede rant artar kalite artar rekabet gelir.. Çok geç kalındı..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya adam 10 sene önce nissan note un honda jazz ın 2011 modelini yapmış resmen neyi tartışıyonuz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    muştuda sakal bıraktı bırakalı bi değişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam bizden kanka

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imzanın tasarımcısı erich bitter ,isterseniz bir araştırın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nesi var adamın baya baya tasarlamış

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koleksiyon araçları yapıor almanyada iyi bir tasarımcı en son insigniayı değiştirdi ...bizde iç döşemlerini yaptık onun ..( biz derken kardeşimin şirketi )

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya adam 10 sene önce nissan note un honda jazz ın 2011 modelini yapmış resmen neyi tartışıyonuz
    bencede öyle abi geleceği görüyor adam

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imzanın tasarımcısı erich bitter ,isterseniz bir araştırın....

yemin ederim otosanayide çok daha iyi tamponlar yapıyolar

Bitter Presents New Model Based on Opel Insignia - ALL CARS TOYOTA

bu ne dir arkadaş yahu

abi otomobil tasarlamak sorun değil verin bna yeterli bütçe bnde size tasarılim 1 tane ariel atom 1 tane lotus elis clio symbol vs 1 ekip kurmaya bakar

2 aya maketi çıkarır 3 aya prototip yaparım

he ama sizin onu üretcek fabrikanız varmı onu sorarım

ayrıca bu ülkedeki hammadde fiyatları ve enerji fiyatlarıyla ucuz araç üretimi hayal

custom işi bile sıkıntılı yasalarımız saolsun
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yaptı abi adam ? İngiltereki özel üreticilere bana araç üretin dedi gönderdi parasını , Çizimini ingiliz CMAK şirketi yaptı , 2 adet ürettiler lotusun fabrikasında yolladılar... Bumu araç yapmak ? ? Gönder sende sanada yapsınlar..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hayırlısı olsun alan alır almayan almaz.. her kez neyin ne olduğunu biliyor idrak edebilicek yaşlarda ve yapıda fadıl akgündüzde neticede üretmesi gerekirse fabrikayı bitirmek zorunda makineleri getirtip hammadde için gerekli bağlantıları kurup üretime geçmeli ..

ben bu projenin çok alanında fadıl akgündüz ismi olsada geçmişinden ötürü soğuk baksamda inşallah hepimizin bizim gibi eleştirenlerin yüzünü yere baktırır çok güzel işler başarır neticede bu memleket kazansın hepimiz bu memleketin evladıyız..

benim bu projede olumlu yaklaşıcağım tek nokta fabrikanın siirtte kurulmasıdır bu çok başarılı çok doğru bir adım olucakdır sanılanın aksine denize limana kıyısı olmasına gerek yok amerikada çölün ortasında bile araba üretim tesisleri var. keza avrupadada.. illa denize kıyısı olması gerekmez avrupada amerikada sadece arabada değil pek çok üretim yapan fabrikaların içlerine kadar tren yolları vardır trenler girer içeri o trenlere yüklenir yada alınır gerekli ne varsa.. o trenlerde büyük şehirlere limanlara kadar gider hem çok ekonomikdir hemde 10 tırın yapıcağı işi bir tren yapar.. eğer siirtteki tesisde bu tür bir çalışma yapılırsa o zaman bu doğuda iş kurmak isteyenler diğerlerinede çözüm yol olur..

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun alan alır almayan almaz.. her kez neyin ne olduğunu biliyor idrak edebilicek yaşlarda ve yapıda fadıl akgündüzde neticede üretmesi gerekirse fabrikayı bitirmek zorunda makineleri getirtip hammadde için gerekli bağlantıları kurup üretime geçmeli ..

ben bu projenin çok alanında fadıl akgündüz ismi olsada geçmişinden ötürü soğuk baksamda inşallah hepimizin bizim gibi eleştirenlerin yüzünü yere baktırır çok güzel işler başarır neticede bu memleket kazansın hepimiz bu memleketin evladıyız..

benim bu projede olumlu yaklaşıcağım tek nokta fabrikanın siirtte kurulmasıdır bu çok başarılı çok doğru bir adım olucakdır sanılanın aksine denize limana kıyısı olmasına gerek yok amerikada çölün ortasında bile araba üretim tesisleri var. keza avrupadada.. illa denize kıyısı olması gerekmez avrupada amerikada sadece arabada değil pek çok üretim yapan fabrikaların içlerine kadar tren yolları vardır trenler girer içeri o trenlere yüklenir yada alınır gerekli ne varsa.. o trenlerde büyük şehirlere limanlara kadar gider hem çok ekonomikdir hemde 10 tırın yapıcağı işi bir tren yapar.. eğer siirtteki tesisde bu tür bir çalışma yapılırsa o zaman bu doğuda iş kurmak isteyenler diğerlerinede çözüm yol olur..

tamamiyle haklısın ama siirttr tren yolu varmı ? yada varsa yeterlimi bunu gerçekten bilmiyorum bilen varsa söyleyebilirmi gerçi nakliye kısmı işin önemli kısımarından çünkü hammadde de nakliye yoluyla gelicek

türkiyenin arabadan önce halletmesi gereken büyük problemleri var arkadaşlar

onlar hallolmadan yani sırtınız sağlam olmadan ürettiğiniz her marka ya el değiştirir yada batar
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)