User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
110 sonuçtan 96 ile 110 arası

Konu: Caddedeki kaza ?

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murcielago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.
    iyi kötü çoğu kişinin kazası vardır ufak yada büyük sana,arkadaşlarına veya herhangi bir şahısa birşey olmadıysa canını hiç sıkma arkadaşım herşey zamanla yerine koyulur geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin inşallah
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

TFSI
    Misafir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi olmus demek yanlis ama ctesi aksami yaya trafiginin en yogun oldugu ve kaldirim ile yolun ayni seviyede oldugu gayet kalabalik olan bir yerde arabayi pert edecek kadar hizli gitmekte dogru degil. bizlerde roll yapiyoruz ama trafigin en tenha oldugu saatleri tercih ediyoruz.ben hiz yapmasini tenkit etmiyorum sadece hiz yaptigi yer ve saat cok yanlis.
    Herkes bana yüklenmiş ama benim kimsenin canında malında gözüm yok öncelikle geçmiş olsun arkadaşa. Şahsen kaza yapınca mutlu olmadım emin olun.

- Gazlarım kimseye de hesap vermem diyen arkadaşlar buyrun tem sizin istediğiniz gibi gazlayın gece yol boşken ama gelipte bana ctesi o trafikte de gazlarım demeyin orda size veya yakınınıza da çarpabilirdi.
    Biraz empati.

Samet_vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.
    kaza yaparsın arabanda biraz spor bi modelse nasıl yaptığın önemli değildir.
    hak etmişsindir ,insanların gözünde ,belki tamamen olası bi kazadır senin başına geldiği gibi lastik patlamıştır. Ama sen bunu kimseye anlatamazsın kesin sürat vardır ve hatalısındır. Biz nasıl bi toplum olduk nerde kaldı insanlık bilmiyorum
    ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm söylenenlere fazla kulak asma bence azı olan konuşuyo
    Allah yürü yaa kulum dedi;açtım Vtec'i

TFSI
    Misafir
    Birader ben caddede oturuyorum. kazayı pendik yolunda yapsam ne değişecek ? cadde yolu boşken 60-70 km suratlere cıkılacak bi yoldur zaten aksamları cogu arac bu hızlarda seyreder. Umarım herkes hakettiğini yaşar bir gun...
    Eleştirim biraz fazla olmuş ama senle akşam caddeye çıkalım rx8 , s2000 sahipleri nasıl kullanıyor görelim. Yazdığın postlardan edepli biri olduğunu anladım zaten haklı durumda kaza yapmışsın olabilir sinirlisindir ya da alınmışsındır , ama ben sürekli başıma geleni söylüyorum. Her köşe başında yanlıyorlar tabi siz ve sizin gibi kullananları tenzii ediyorum . Şimdi S2000 ve ya RX8 sahipleri saldırıcak ama büyük bir çoğunluk böyle kullanıyor arabayı .

Olaya gelince geçmiş olsun. Umarım en az hasarla çıkarsın. Pendik yolunda yapman daha sakin , boş bir yolsa eğer makul karşılanırdı olay bu sadece.

Son cümlende beddua ise canın sağolsun , eğer yolda giderken biri vurur pert ederse arabamı burdan gelir özür diler vebalimi öderim.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsunn
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun arkadaşım kırmızı yere basık egzozlu olanmıydı araç..
    güzel duruyordu cana geleceğine mala gelsin..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Satış Yasaklı Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun aman cana gelmesinde gerisi önemli değil.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murcı gecmıs olsun.
    bırısıne-kendıne zarar vermemıssın.kaskodan da paranı alırsın.maddı-manevı fazla surmez atlatman

*toplumsal mesajları da bosver.
    aynı haltı yerler ama ders vermeye bayılırlar.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav bura ağlama duvarına dönmüş. herkes bişeylerden alınmış. ben kaza yapsam ne buraya açıklama yapmak nede kötü eleştirileri almak zorundayım. ateş düştüğü yeri yakar . sosyal msjları bırakın. sosyal msj verenler techte değil donanım haber ve muadillerinde takılsın. geçmiş olsun kardeşim sana önerebilceğim git başının gözünün sadakasını dağıt. beterin beteri var allah korumuş iyi geceler .
    dipnot: bırak burdaki ve etrafındaki insanları,sen kendi dalgana bak. haberi gördüm ben bile sinirlendim yahu. o gazeticileri şişeye oturtmak lazım durumdan haberleri yok her haberde kopyala yağıştır yapıyolar

VSO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun kimseye birşey olmamış şükür..20li yaşlarda RX-8 almak çok mu zor çok mu imkansız ? Okumuş mesleğini yapan, askerliğini yapmış işini de iyi yapan adam iyi de maaş alır, RX-8 de alır 9 da 10 da şaşkoloz gibi bakarsın. Alınteriyse kimseye laf etmek düşmez değilse sanane ulan? Bilip bilmeden birileri piç miç demiş..Ayıp değil mi oğlum? Herkes baba parasıyla mı alıyor ulan? Biraz insan olsak biraz düşünüp konuşsak.. Yine birilerinin malı birilerinin diline dolanmış...
    Special thanks to; Utku Selamoglu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun kardeşim allahtan size bişey olmamış..ben onu bunu bilmem şu sebeple bu sebeple farketmez büyük yada küçük kaza hepsi zor allah kimsenin başına vermesin..kardeşime kırmızı ışıkta geçen biri çarptığında olan durumumu düşündüm de gerçekten zor heleki arabada başka canlar varsa..tekrar söylüyorum allahtan bişey olmamış...büyük geçmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TFSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eleştirim biraz fazla olmuş ama senle akşam caddeye çıkalım rx8 , s2000 sahipleri nasıl kullanıyor görelim. Yazdığın postlardan edepli biri olduğunu anladım zaten haklı durumda kaza yapmışsın olabilir sinirlisindir ya da alınmışsındır , ama ben sürekli başıma geleni söylüyorum. Her köşe başında yanlıyorlar tabi siz ve sizin gibi kullananları tenzii ediyorum . Şimdi S2000 ve ya RX8 sahipleri saldırıcak ama büyük bir çoğunluk böyle kullanıyor arabayı .

Olaya gelince geçmiş olsun. Umarım en az hasarla çıkarsın. Pendik yolunda yapman daha sakin , boş bir yolsa eğer makul karşılanırdı olay bu sadece.

Son cümlende beddua ise canın sağolsun , eğer yolda giderken biri vurur pert ederse arabamı burdan gelir özür diler vebalimi öderim.
    Beddua olsun diye solemedim onu, sinirimden yazdigim bisey durumumu anlamayanlara hakettigimi dusunenlere, kisisel olarak algilama, allah seni kazadan beladan korusun, herkeside...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tek tek tesekkur ederim arkadaslar, cok sagolun... Insallah benim yasadigimi baska hic bi arkadas yasamaz, hepinize zevkli ve guvenli surusler dilerim.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun kardesim.. Yanlarkende olsa makas atarkende olsa artık yapacak bisey yok Allah korumuş gecmis olsun !! Herkese güvenli sürüşler.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun kardeşim. Cana gelmemiş, mal elbet yerine gelir canın sağolsun yeter.
    feel is everything

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)