User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
110 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Caddedeki kaza ?

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi olmus demek yanlis ama ctesi aksami yaya trafiginin en yogun oldugu ve kaldirim ile yolun ayni seviyede oldugu gayet kalabalik olan bir yerde arabayi pert edecek kadar hizli gitmekte dogru degil. bizlerde roll yapiyoruz ama trafigin en tenha oldugu saatleri tercih ediyoruz.ben hiz yapmasini tenkit etmiyorum sadece hiz yaptigi yer ve saat cok yanlis.

Abi hala pert edecek kadar hızlı gidiyorsa diyorsun, adamın lastiği patlamış, yukarıda açıklama var çıkar at gözlüklerini. Hala aynı arabanın hızlı olduğu açısından bakıp yazıyorsun.
    Instagram: mutusgarage

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sahibi arkadaş forumdan olsada olmasada geçmiş olsun diyorum allah hiçbirimize kaza bela göstermesin arkadaşlar...

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hala pert edecek kadar hızlı gidiyorsa diyorsun, adamın lastiği patlamış, yukarıda açıklama var çıkar at gözlüklerini. Hala aynı arabanın hızlı olduğu açısından bakıp yazıyorsun.
    birincisii dogru konus o gozlukleri sana takarim dunyayi beygir gibi gorursun. ikincisi bri suru adam hizli kullaniyordu ediyordu yazmis ucuncusu akilli uslu gidiyor olsaydi lastigide patlasa o arabayi kontrol ederdi. son bir ayda benimde iki tane lastigim patladi yanaktan yolda giderken hic birinde de pert etmedim saga cektim stepneyi taktim devam ettim. Kaza yapanin hic bir zaman sucu olmaz zaten her zaman suclu arabalardir. allah korusun o kaldirimda yuruyen senin kardesin ablan annen baban olsa ve birisi gelip carpsa ayni sekilde arkadasinin avukatligini yapabilecek misin merak ediyorum.
    IN BOOST WE TRUST

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper abi iyi güzel yazıyorsunda herşeyde senin düşündüğün gibi olmak zorundamıdır? istisnalar yokmudur? kimi 4 lastik patlak 10km gider kimi bi lastik havası kaçsa ağaca vurur.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birincisii dogru konus o gozlukleri sana takarim dunyayi beygir gibi gorursun. ikincisi bri suru adam hizli kullaniyordu ediyordu yazmis ucuncusu akilli uslu gidiyor olsaydi lastigide patlasa o arabayi kontrol ederdi. son bir ayda benimde iki tane lastigim patladi yanaktan yolda giderken hic birinde de pert etmedim saga cektim stepneyi taktim devam ettim. Kaza yapanin hic bir zaman sucu olmaz zaten her zaman suclu arabalardir. allah korusun o kaldirimda yuruyen senin kardesin ablan annen baban olsa ve birisi gelip carpsa ayni sekilde arkadasinin avukatligini yapabilecek misin merak ediyorum.

1- Kaza yapan kişiyi tanımıyorum
    2- Düzgün konuş deyipte, çok iyi adap dersi vermişsiniz çok teşekkür ederim.
    Instagram: mutusgarage

EMD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahibi siteden biriyse geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cana gelmesin...
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMD insan değilsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper abi iyi güzel yazıyorsunda herşeyde senin düşündüğün gibi olmak zorundamıdır? istisnalar yokmudur? kimi 4 lastik patlak 10km gider kimi bi lastik havası kaçsa ağaca vurur.
    yaw benim inandirma gibi bir derdim yok. bir suru adam yazmis iste deli gibi gidiodu diye ben mi baska konu okuyorum. seko sende araba kullaniosun dumduz giderken lastigin patlarsa 60 la gider vurur musun. blap blap eder yanasirsin. ama arabanin dengesi bozuk haldeyken patlarsa normal olarak gider patlarsin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar rivayetlere inanmamak lazım kesin bir cevap gelmedikce kendi kendimize senaryo yazılmış Belki sahibi biri gider biri gelir düşüncesindedir Allahtan cana gelmemiş.

Ve cevap gelmiş ben yazarken

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yaw benim inandirma gibi bir derdim yok. bir suru adam yazmis iste deli gibi gidiodu diye ben mi baska konu okuyorum. seko sende araba kullaniosun dumduz giderken lastigin patlarsa 60 la gider vurur musun. blap blap eder yanasirsin. ama arabanin dengesi bozuk haldeyken patlarsa normal olarak gider patlarsin.
    bu konuda bisürü adam nerede gazlarken kaza yaptı yazmış,1kişi 1tane rx8in gazladığını görmüş sadece oda cadde de değil? ben göremedim ki kaza yapan kişinin 2 arkadaşı da lastik patlaması sonucu kaza yaptığını belirtmiş.

sakin ol biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TFSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl gidiyordu kim bilir.

kusura bakmayın ama cumartesi aksamı caddede kaza yapabilicek hıza çıkan birinin hakettiğini düşünüyorum. ( Can sağlığını dışarıda tutuyorum , maddi hasarlara)
    Birader ben caddede oturuyorum. kazayı pendik yolunda yapsam ne değişecek ? cadde yolu boşken 60-70 km suratlere cıkılacak bi yoldur zaten aksamları cogu arac bu hızlarda seyreder. Umarım herkes hakettiğini yaşar bir gun...

106GTİ
    Misafir
    geçmiş olsun Allah korumuş cana birşey olmaması sevindirici giden malın yerine daha iyisi alınır Allah ın izniyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kışın en önemli şey lastik bi mevzu için yazlık lastiklerimle yolların kapandı dendiği gün hayraboludan edirneye gittim gece döndüm yollar buzdu ama yazlık olmasına rağmen lastiklerim yeniydi kontrolü hiç kaybetmedim

tekrar geçmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murcielago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.
    hatirladim gecmis olsun. yanlis anlama iyi ki olmus falan demiyorum ama ctesi aksami rx8 pert deyince genelde gazlama akla geliyor. Ama sonuc dedigim gibi olmus arabanin dengesi bozukken yakalanmissin patlak lastige.tekrardan gecmis olsun.
    IN BOOST WE TRUST

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıyım zaten kaza yapılmış moraller bozuk diyorumda dayanamadım.Baba lastiklerim bitik lastik alacağım diyenler zengin piçimi oluyor orasını anlamadım ben gecen memnun değilim lastiklerimden lastik alıcam diyip gidip lastik aldım.Lastik şakaya gelir olay değil cunku.Şimdi zengin piçi oldum sanırım

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebooktan da dediğim gibi tekrar geçmiş olsun...

Televizyonda gazlayanları haber yapıp arabasını hobi edinen her insana serseri, katil gözüyle bakan habercilere ağzına geleni sayan arkadaşların yine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup şöyledir böyledir demesi de ilginç olmuş artık kendi eleştrilerini yaparlar herhalde...

Bu arada yukarıda hepimiz gazlıyoruz makas atıyoruz diyen arkadaşlar da, yok öyle bir şey. Herkesi aynı kefeye koymayın. kendi adıma 18-19 umda iken bile makas atmamışımdır, diğer araçları sıkıştırıp utanmamak için, herkes apache değil burada...

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun bende gördüm kazayı cana birşey gelmemiş olması sevindirici pek duramadım orada trafiğin akması sebebiyle. Tekrar çok geçmiş olsun.
    Gott weiss ich will kein engel sein...

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun,Olur böyle şeyler.Cana gelecegıne mala gelsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)