konuyu tepede görünce noluyorlan dedim bir an :D yeni atlattık la korkutmayın adamı.
Printable View
konuyu tepede görünce noluyorlan dedim bir an :D yeni atlattık la korkutmayın adamı.
Güncel olsun :)
benım hatununda dogum gunu yaklasıyor takıpteyım:D
Konuyu yukarda görünce "oha lan ne ara geldi 14 şubat" diye bir tepki verdim :)
Yok yok korkmayın sadece fikir almak amaçlı :)
Güncel olsun romantik beyler :D
Bu sene buralar sönük kalmış, biraz canlandıralım..
Geçen sene hiçbişi yapmadığım için odun damgası yedim :) bu sene bi süpriz yapayım diyorum..
İstanbul - Kocaeli ne yapabiliriz, tavsiyesi olan var mı ?
Keşke hortlatmasaydın bak sabah sabah enerjim söndü
Neyse ki ben doğum günü ile birlikte ikisini bir arada çıkarıyorum
@oKsEAt şaşırmadım :hehe:
normal günde yapma en kralını ogün yap süpersin, alelade günlerde cicek, cikolata,hediye yada nebilim sevdigi bişey yap gecer gider 2gün sonra aklında kalmaz
neyse bu konuda hatta tamamında doluyum çok yazmıyım :D
hep derim sagda solda ona buna çekiştiren ve kıskanç (o bunu yaptı sen niye yapmadın) tipli sevgiliden korunmamız lazım :D
Arkadaş evlenince biter dedik de yok bitmiyor :D
Şubat geldi mi kara kara düşünmeye başlıyorum :D
BEYLER bu arada sakın sevgilinizi nişanlınızı eşinizi Aşk sana benzer filmine götürmeyin paranıza yazık :D
Suada da fırsat yemeği yakaladım. 230 lira. İlk defa böyle indirimli yemek olayına gireceğim. Daha önce tecrübe eden oldu mu ? suada da ki bütün mekanları biliyorum. Ama fırsat olunca şüphe oluyor aklımda.
Sizin önerebileceğiniz romantik bir mekan var mı ?
Fatih araba varsa kavacikda guzelce hisar restourant var romantik ve manzarasi muazzam tavsiye ederim asagi yukari o fiyatlara çıkarsın
Yine bi hediye telaşı basladi arkadas ya anlasma yaptik ben nenistedigimi soyledim bizimki hic bisi demiyo ne alicam ben simdi ??? Kafamda deli sorular
Valla ben filmden bir cacık çıkmayacağını iyi biliyordum yengenin bana odun damgası yapıştırmaması için fragmanını bile izlemeden gittim dedim ön yargılı bakmayayım,
Sonra ilk tanışma sahnesinden bitişine kadar hep hatalarla dolu bir film bu sabah sinema ya puan veren siteleri gördüğümde herkes ile aynı görüşte olduğumu görmüşüm:
Alıntı:
"aykut'un elma yemesi. salak deniz'in terliği beğenip beğenmediğini bile bilmememiz. deniz kasabayı terkederken arkasından yürüyüp ağlayan kasaba halkı. ali'nin evlenme teklifini reddeden deniz'in hiçbir açıklama yapmadan, konuşmadan aliyle evlenmesi ( ulan oğlum ali, ben meraktan öldüm neden reddetti diye sen hiç mi merak etmedin. bi' kere soraydın neden diye ). babasının ölüm sebebini iki farklı şekilde anlatan gelin adayına esas oğlanın hiç tepki vermemesi. yusuf babanın ayakkabıları. dondurmacı teyzenin inandırıcılıktan uzak diz yakınmaları. dondurmacıda hemen iş bulabilmek. başlı başına otel ( otele ne zaman yerleştin, parasını ne zaman ödedin, çıktığın zaman önünde oturdun da neyi bekledin..) alinim çizmeleri. aay yeter yazarken bana gına geldi, bunlar nasıl oynamışlar bu aptal senaryoyu anlamadım. boşa geçen zamanıma oldu olan. filmi izlenebilir kılabilecek tek şey muhteşem güllük manzaralarıydı. zaten o da olmasa izlemezdim. bir de iyi ki yusuf baba dememiş, bu boynuma taktığım yazma sevdiceğimin yazması diye. böyle açıkça söyleyerek bu ayrıntıyı mahvedebilirlerdi. bir de bu sefer son, şu oyunculara mikrofon taktığınızda saklamayı becerin. bir yerde gördüm kıyafette siyah siyah, olmadı. evet bitti."
Film sonunda eşim sen haklıymışsın dedi zaten :D
Özgü abi bakıyorum hemen. Valla ben doğum gününde bi hediye aldım 10 aydır taksitini ödüyorum. O ona 2-3 yıl yeter :D
Geçenlerde siteden bir arkadaş sevgilisine ya sevgililer günü yada doğum günü için note 3 hediye almıştı o gün gelmeden ayrılmışlar yarı fiyatına satıyordu arkadaş bu durumlara düşmeyin dikkatli olun ona göre hediye alın.
Açıkcasi filmi merak ediyordum ve bu haftasonu kız arkadaşımla gitmeyi planlıyorduk en iyisi merakımı gidermek için başka bir arkadaşımla gitmek sanırım :) Zaten böyle filmlere kız arkadaşla gidilmesi taraftarı pek değilim kendim açısından fazla romantik birisi olmadığımdan filmi izlerken geriliyorum ezik hissediyorum :)
Üstünde yüz dilde seni seviyorum kupa değilde; üç beş farklı renkte fon kartonları alıp kalp şeklinde keserek onların içine yüz dilde seni seviyorum yazmak daha etkileyici olur. Ben geçen sevgililer gününde bu şekilde yapıp güzel bi hediye kutusuna koymuştum. Güzel olmuştu fikir olabilir sizin içinde :)
Adam üşengeç çıktı :D
Valla bu benim son sevgililer günüm olabilir. Eylülde evlenme planları var :D
Ozgu abi dediğin mekana baktım internetten. Herkes sitem etmiş. Mutfaktan, garsondan sikayetci cok.
5 yıldır süren ilişkimiz var. 14 şubat hiç kutlamadık. Kutlamayız da sanırım. İkimize de saçma geliyor. :D
Dostlar yokmu şöyle güzel fikri olan. ***** zaman yaklaşıyor :)
Ben geçen sene hediye kutusunun içini gül yapraklarıyla doldurup içine de ihtiyacı olduğu için güzel bi termos koydum. Aynı kutunun içine güzel de bi anı defteri koydum. Her sayfasına da farklı dillerde seni seviyorum yazdım. Çok işe yaradı tavsiye ederim :D
14 ayar ince altın bileklik alın arkadaşlar, fiyatlarıda ağırlığına göre 130-250 Tl arası orta halli bişey ararsanız.
Değerli bi hediye, ne de olsa altın :D
narlıkuyu da bi rakı balıkla çözerim ben işi :D gecenin sonunda bide gül yapıştırdık mı tamamdır :)