:) cok basarili tebrikler.
Printable View
ben araba alıcam daha ne olsun :D
aynen bide 14 şubat bitmedi bu günler hep masraf hep masraf... geçen benim dogum günüm vardı hanım hediye almış:) yanlız benim k.k ile :) şemsiye yine erkeklere patlıyor.
Birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı (yüksek çözünürlü) 2000parça puzzle yaptırın :) çok puzzle yapmıyorsa, bu onu seneye kadar oyalar :D
ben bu işi ne güzel unutmuştum daha karar vermedim ne alsam diye konu faydalı olucak fazla düşünmicez ben elektronik çerçeve düşünüyorum fotolarımız sürekli değişsin izlesin :D
mehzentin urunler gelsede baksak dye gectı aklmdan
bi video anca bukadar anlamlı olur...
:)
Yaw egzantrik almaya calisiyorum ne yilbasi pacami birakti ne sevgililer gunu :( arabaya egzanrik alip onu hediye etsem olmazmi :D masraf x485755 olmasin :D
helal olsun bu kadar olur koptum....
Maneviyatlı bir hediye seçilmeli bence.Örneğin başbaşa çekilmiş bir fotoğrafın sokak ressamına kara kalemle çizdirilmesi gibi.
Orta büyüklükte jan janlı güzel bir hediye kutusu alın Ahşap işlemeli dantelli modeller seçilebilir :) .İçerisine envai çeşit sütlü çikolataları doldurun cimri olmayın paraya kıyın kaliteli çikolar alın.Emin olun bayanlar için bundan daha güzel bir hediye olamaz..
14 şubatta neymiş, yeniliyor mu, ketçap sıkıyım mı ? :D
ayrıca bu konu neden bu kadar erken açılıyor,
yalnızız diye neden bu kadar üzerimize geliniyor :D
bütün sevgilelere gelsinn..
http://i.imgur.com/Skk0F.jpg
mevzuya bak arkdş :D
tapu işi güzelmiş :D
http://img.dmry.net/blog/01/sevgililer_gunu_top10_1.jpg
Bu adam için 7 yılda hiçbirşey değişmedi, hala bekliyor :D
detaylı bir temizlik yaptırırım sonra benzin alırım ohh gül gibi geçiniriz :D
cüzdanınıza guvvet yiğitlerim hayırlısıyla bu günü de atlatıcaz ..
hediye değil de akşam dışarı çıkmak çok maliyetli oluyor,vasat yerler bile 14 Şubatta kişi başı 100 lira fiyat çekiyor
Arkadaslar kara gün yaklasıyor yokmu hediye önerisi olan ?:)
salak saçma bı gun ne hedıye alırım nede aldırırım :)
sap style olaraktan kendıme telefon alıcam :D :D
arkadaşımın taktiği ama güzel
bir oyuncak kamyonda çiçek:D
Aziz valentin günü......
Konusu bile olmaz hayatta
Sağ elime eldiven alıcam üşümesin :D
bu şarkiyi ona armagan edin bence :D