hahahaha kardeşimmm yalnız olmadıgıma sevındım :D aynı bahaneden bıtanede ben alabılırmıyım :D
Printable View
Pleksiden anahtarlık yapalım beyler en maliyetsizi :))
bu arada bizim ilk evli 14 şubatımız olacak bu sene. buluşma, biyere gitme , acaba ne ihtiyacı var ne alsak hoşuna gider araştırması vs gibi saçma sapan telaşlar yok en azından :)
Hediyelik ürün sitesi sahibi birine ben ne alayım :D
Zaten ilgincbirsey.com kendisinin :D
Bende note3 ve birde kılıf aldım. Kredi kartına taksitle songün bunu unutmayın. Bugün alın alabildiğinizi.
Biz karşılıklı anlaştık ve o gün çıkar en fazla bi yemek yeriz dedik. Allahtan kız arkadaşım böyle güne önem vermiyo.
Geçen sene de bişi yapmadık bu senede yapmayız kafa rahat :D Zaten diğer günler istediği bişeyi almamazlık etmiyorum o yüzden bunun farkında olması bu kara günü geçiriyor :D
Sevgililer gününde sevgilisnin arabasına supercharger mı turbomu alsam diye düşünen bi kız varmı memlekette:)
Şanlı dürüme hangi kızı götürdüysem bn böyle bişey yemedim dedi :):) Demetevlerde bence 1 numara dürümcü
radara girdim yanına yetişecem diye daha da hediye almam :D
14 şubat yaklaşıyo ondan mıdır yoksa özlediğinden midir nedir eski kız arkadaş görüşmek birleşmek istiyor tekrar :) ilk defa 14 şubata yalnız girecektim, sanırım yine başaramadım :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...c20f7c784b44c0
Realde 20tl ayıcıklar cok guzel yumusacık :) Kutu yapıp ıcıne cıkolata ve notla cok guzel olur :)
arabanın muayeneside yaklaştı allahtan sevgilim yok :D :D
ben bir şekil de alırı mda, hatundan dual action polisaj makinesi istedim :D bulup getirirse bundan sonra ne isterse alırım :D