Pleksiden anahtarlık yapalım beyler en maliyetsizi)
bu arada bizim ilk evli 14 şubatımız olacak bu sene. buluşma, biyere gitme , acaba ne ihtiyacı var ne alsak hoşuna gider araştırması vs gibi saçma sapan telaşlar yok en azından![]()
Hediyelik ürün sitesi sahibi birine ben ne alayım
Zaten ilgincbirsey.com kendisinin
Bende note3 ve birde kılıf aldım. Kredi kartına taksitle songün bunu unutmayın. Bugün alın alabildiğinizi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Biz karşılıklı anlaştık ve o gün çıkar en fazla bi yemek yeriz dedik. Allahtan kız arkadaşım böyle güne önem vermiyo.
Geçen sene de bişi yapmadık bu senede yapmayız kafa rahatZaten diğer günler istediği bişeyi almamazlık etmiyorum o yüzden bunun farkında olması bu kara günü geçiriyor
![]()
Sevgililer gününde sevgilisnin arabasına supercharger mı turbomu alsam diye düşünen bi kız varmı memlekette![]()
Şanlı dürüme hangi kızı götürdüysem bn böyle bişey yemedim dediDemetevlerde bence 1 numara dürümcü
14 şubat yaklaşıyo ondan mıdır yoksa özlediğinden midir nedir eski kız arkadaş görüşmek birleşmek istiyor tekrarilk defa 14 şubata yalnız girecektim, sanırım yine başaramadım
![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
ben bir şekil de alırı mda, hatundan dual action polisaj makinesi istedimbulup getirirse bundan sonra ne isterse alırım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)