User Tag List

Sayfa 25/42 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
791 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: 14 Şubat (Kara Gün - Sevgililer Günü)

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suada da fırsat yemeği yakaladım. 230 lira. İlk defa böyle indirimli yemek olayına gireceğim. Daha önce tecrübe eden oldu mu ? suada da ki bütün mekanları biliyorum. Ama fırsat olunca şüphe oluyor aklımda.
    Sizin önerebileceğiniz romantik bir mekan var mı ?

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BEYLER bu arada sakın sevgilinizi nişanlınızı eşinizi Aşk sana benzer filmine götürmeyin paranıza yazık
    O niye abi

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suada da fırsat yemeği yakaladım. 230 lira. İlk defa böyle indirimli yemek olayına gireceğim. Daha önce tecrübe eden oldu mu ? suada da ki bütün mekanları biliyorum. Ama fırsat olunca şüphe oluyor aklımda.
    Sizin önerebileceğiniz romantik bir mekan var mı ?
    Fatih araba varsa kavacikda guzelce hisar restourant var romantik ve manzarasi muazzam tavsiye ederim asagi yukari o fiyatlara çıkarsın

Yine bi hediye telaşı basladi arkadas ya anlasma yaptik ben nenistedigimi soyledim bizimki hic bisi demiyo ne alicam ben simdi ??? Kafamda deli sorular
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O niye abi
    Valla ben filmden bir cacık çıkmayacağını iyi biliyordum yengenin bana odun damgası yapıştırmaması için fragmanını bile izlemeden gittim dedim ön yargılı bakmayayım,

Sonra ilk tanışma sahnesinden bitişine kadar hep hatalarla dolu bir film bu sabah sinema ya puan veren siteleri gördüğümde herkes ile aynı görüşte olduğumu görmüşüm:

Alıntı:

"aykut'un elma yemesi. salak deniz'in terliği beğenip beğenmediğini bile bilmememiz. deniz kasabayı terkederken arkasından yürüyüp ağlayan kasaba halkı. ali'nin evlenme teklifini reddeden deniz'in hiçbir açıklama yapmadan, konuşmadan aliyle evlenmesi ( ulan oğlum ali, ben meraktan öldüm neden reddetti diye sen hiç mi merak etmedin. bi' kere soraydın neden diye ). babasının ölüm sebebini iki farklı şekilde anlatan gelin adayına esas oğlanın hiç tepki vermemesi. yusuf babanın ayakkabıları. dondurmacı teyzenin inandırıcılıktan uzak diz yakınmaları. dondurmacıda hemen iş bulabilmek. başlı başına otel ( otele ne zaman yerleştin, parasını ne zaman ödedin, çıktığın zaman önünde oturdun da neyi bekledin..) alinim çizmeleri. aay yeter yazarken bana gına geldi, bunlar nasıl oynamışlar bu aptal senaryoyu anlamadım. boşa geçen zamanıma oldu olan. filmi izlenebilir kılabilecek tek şey muhteşem güllük manzaralarıydı. zaten o da olmasa izlemezdim. bir de iyi ki yusuf baba dememiş, bu boynuma taktığım yazma sevdiceğimin yazması diye. böyle açıkça söyleyerek bu ayrıntıyı mahvedebilirlerdi. bir de bu sefer son, şu oyunculara mikrofon taktığınızda saklamayı becerin. bir yerde gördüm kıyafette siyah siyah, olmadı. evet bitti."

Film sonunda eşim sen haklıymışsın dedi zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş evlenince biter dedik de yok bitmiyor

Şubat geldi mi kara kara düşünmeye başlıyorum
    sen hediyeni dün götürmedin mi abi akşam ki koca kutu neydi :P

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hediyeni dün götürmedin mi abi akşam ki koca kutu neydi :P
    hahah sevgililer gününde yanlışlıkla kendime hediye almışım maalesef onu beğenmedi

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BEYLER bu arada sakın sevgilinizi nişanlınızı eşinizi Aşk sana benzer filmine götürmeyin paranıza yazık
    aşk sana benzer pişmanlıktır...sırf hatun üzülmesin diye çıkmadım filmden,ömrümde böyle saçma bi film görmedim...

hediye olayı ise üstünde yüz dilde seni seviyorum yazan kupalardan alıcam bu seferde böyle olsun...
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahah sevgililer gününde yanlışlıkla kendime hediye almışım maalesef onu beğenmedi
    akşam bide kırmızı olarak götürelim onu beğenir bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgü abi bakıyorum hemen. Valla ben doğum gününde bi hediye aldım 10 aydır taksitini ödüyorum. O ona 2-3 yıl yeter

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde siteden bir arkadaş sevgilisine ya sevgililer günü yada doğum günü için note 3 hediye almıştı o gün gelmeden ayrılmışlar yarı fiyatına satıyordu arkadaş bu durumlara düşmeyin dikkatli olun ona göre hediye alın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben filmden bir cacık çıkmayacağını iyi biliyordum yengenin bana odun damgası yapıştırmaması için fragmanını bile izlemeden gittim dedim ön yargılı bakmayayım,

Sonra ilk tanışma sahnesinden bitişine kadar hep hatalarla dolu bir film bu sabah sinema ya puan veren siteleri gördüğümde herkes ile aynı görüşte olduğumu görmüşüm:

Alıntı:

"aykut'un elma yemesi. salak deniz'in terliği beğenip beğenmediğini bile bilmememiz. deniz kasabayı terkederken arkasından yürüyüp ağlayan kasaba halkı. ali'nin evlenme teklifini reddeden deniz'in hiçbir açıklama yapmadan, konuşmadan aliyle evlenmesi ( ulan oğlum ali, ben meraktan öldüm neden reddetti diye sen hiç mi merak etmedin. bi' kere soraydın neden diye ). babasının ölüm sebebini iki farklı şekilde anlatan gelin adayına esas oğlanın hiç tepki vermemesi. yusuf babanın ayakkabıları. dondurmacı teyzenin inandırıcılıktan uzak diz yakınmaları. dondurmacıda hemen iş bulabilmek. başlı başına otel ( otele ne zaman yerleştin, parasını ne zaman ödedin, çıktığın zaman önünde oturdun da neyi bekledin..) alinim çizmeleri. aay yeter yazarken bana gına geldi, bunlar nasıl oynamışlar bu aptal senaryoyu anlamadım. boşa geçen zamanıma oldu olan. filmi izlenebilir kılabilecek tek şey muhteşem güllük manzaralarıydı. zaten o da olmasa izlemezdim. bir de iyi ki yusuf baba dememiş, bu boynuma taktığım yazma sevdiceğimin yazması diye. böyle açıkça söyleyerek bu ayrıntıyı mahvedebilirlerdi. bir de bu sefer son, şu oyunculara mikrofon taktığınızda saklamayı becerin. bir yerde gördüm kıyafette siyah siyah, olmadı. evet bitti."

Film sonunda eşim sen haklıymışsın dedi zaten
    Açıkcasi filmi merak ediyordum ve bu haftasonu kız arkadaşımla gitmeyi planlıyorduk en iyisi merakımı gidermek için başka bir arkadaşımla gitmek sanırım Zaten böyle filmlere kız arkadaşla gidilmesi taraftarı pek değilim kendim açısından fazla romantik birisi olmadığımdan filmi izlerken geriliyorum ezik hissediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aşk sana benzer pişmanlıktır...sırf hatun üzülmesin diye çıkmadım filmden,ömrümde böyle saçma bi film görmedim...

hediye olayı ise üstünde yüz dilde seni seviyorum yazan kupalardan alıcam bu seferde böyle olsun...
    Üstünde yüz dilde seni seviyorum kupa değilde; üç beş farklı renkte fon kartonları alıp kalp şeklinde keserek onların içine yüz dilde seni seviyorum yazmak daha etkileyici olur. Ben geçen sevgililer gününde bu şekilde yapıp güzel bi hediye kutusuna koymuştum. Güzel olmuştu fikir olabilir sizin içinde

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstünde yüz dilde seni seviyorum kupa değilde; üç beş farklı renkte fon kartonları alıp kalp şeklinde keserek onların içine yüz dilde seni seviyorum yazmak daha etkileyici olur. Ben geçen sevgililer gününde bu şekilde yapıp güzel bi hediye kutusuna koymuştum. Güzel olmuştu fikir olabilir sizin içinde
    100 tane kalp kesmeye zaman yok
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 tane kalp kesmeye zaman yok
    Millet dağları deliyor hamına Bir tane sert kartondan kalıp yapıp 10 arlı şekilde kesebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam üşengeç çıktı
    Valla bu benim son sevgililer günüm olabilir. Eylülde evlenme planları var
    Ozgu abi dediğin mekana baktım internetten. Herkes sitem etmiş. Mutfaktan, garsondan sikayetci cok.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam üşengeç çıktı
    Valla bu benim son sevgililer günüm olabilir. Eylülde evlenme planları var
    Ozgu abi dediğin mekana baktım internetten. Herkes sitem etmiş. Mutfaktan, garsondan sikayetci cok.
    Keşke düşündüğün gibi olsaydı evleniyorsun "halaa sevgilim değil misin" diyorlar sonra da
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 yıldır süren ilişkimiz var. 14 şubat hiç kutlamadık. Kutlamayız da sanırım. İkimize de saçma geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 yıldır süren ilişkimiz var. 14 şubat hiç kutlamadık. Kutlamayız da sanırım. İkimize de saçma geliyor.
    Bence bu sevgililer gününde bir süpriz yap şaşırt. Eminim çok sevinecektir

oselami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostlar yokmu şöyle güzel fikri olan. ***** zaman yaklaşıyor
    Ben geçen sene hediye kutusunun içini gül yapraklarıyla doldurup içine de ihtiyacı olduğu için güzel bi termos koydum. Aynı kutunun içine güzel de bi anı defteri koydum. Her sayfasına da farklı dillerde seni seviyorum yazdım. Çok işe yaradı tavsiye ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)