User Tag List

Sayfa 35/42 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
791 sonuçtan 647 ile 665 arası

Konu: 14 Şubat (Kara Gün - Sevgililer Günü)

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fuatozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13 şubat doğum günü ve aramız bozuk elim kolum bağlı ne yapsam ne etsem bilemiyorum.
    Montla sıç...
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Var mı 300-400 lira bandinda önerisi olan ? Çıtayı yükseltmeyelim bu fiyatlarda bileklik kolye vs. ? Hatta topluca ayni ürünü alıp ucuza getirebiliriz?
    Kardeşim bana 400 lirayı ver en kral sevgiliden daha cana yakın olurum,hatta ve hatta ileri bile gidebiliriz ?? Çılgınsın biliyosun dimi...

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bana 400 lirayı ver en kral sevgiliden daha cana yakın olurum,hatta ve hatta ileri bile gidebiliriz ?? Çılgınsın biliyosun dimi...
    hahajhahaahhaha ben iptal

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi sen 400 liralık adam mısın estağfurullah. Gel semte en kral ortamı kurarız Ama benim durum maalesef ciddi 2. yılımız ve şemsiye açılmak üzere . O aklı sıra teklif+yüzük kombinasyonu bekliyor ama ben süpriz kupon yapıp bu seneyide transit geçmeyi düşünüyorum
    Kendi hediyemi aldırdım o ayrı konu öyle de esnaf adamız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi sen 400 liralık adam mısın estağfurullah. Gel semte en kral ortamı kurarız Ama benim durum maalesef ciddi 2. yılımız ve şemsiye açılmak üzere . O aklı sıra teklif+yüzük kombinasyonu bekliyor ama ben süpriz kupon yapıp bu seneyide transit geçmeyi düşünüyorum
    Kendi hediyemi aldırdım o ayrı konu öyle de esnaf adamız
    Kuluz kardeşim Allah c.c katında hepimizin değeri aynı... niye vaaza geçtim bende anlamadım ama diyesim geldi senin iş ciddiye gidiyo ozaman,valla şöle söliym pahalı hediyeyi çok sever herkez ok.. ama ben olsam kendim bişeyler yapmak ısterdim heralde.. misal bir yazı yazardım ona.. içşmden ne geliyosa,ama 1 sayfalık değil,en az 10 olmalı,ulan ne yazılır 10 sayfa dıyecen şimdi,haklısında.. yaşadıklarınızı hatırlat mesela yazında,hani şurda sunu yapmıstık ya ! Hani şuraya gitmiştik şöle olmustu ya !! Ve bu gibi cümlelerin sonlarına işte orada dikkat ettiğin bişeyide ekle..mesela saçların dalgalandı falan filan hesabı.. yaa ormantık ol işte kısaca,edebiyatın dibine vur.. akabınde bunun yanında ona iki tane minnacık bebek patiği al,biri mavi olsun biri pembe.. üzerinede yine "ne olursa olsun yavrumuz sana benzesın inşallah yaz.. gelelım maddı hedıyeye.. bi bluz al gitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuluz kardeşim Allah c.c katında hepimizin değeri aynı... niye vaaza geçtim bende anlamadım ama diyesim geldi senin iş ciddiye gidiyo ozaman,valla şöle söliym pahalı hediyeyi çok sever herkez ok.. ama ben olsam kendim bişeyler yapmak ısterdim heralde.. misal bir yazı yazardım ona.. içşmden ne geliyosa,ama 1 sayfalık değil,en az 10 olmalı,ulan ne yazılır 10 sayfa dıyecen şimdi,haklısında.. yaşadıklarınızı hatırlat mesela yazında,hani şurda sunu yapmıstık ya ! Hani şuraya gitmiştik şöle olmustu ya !! Ve bu gibi cümlelerin sonlarına işte orada dikkat ettiğin bişeyide ekle..mesela saçların dalgalandı falan filan hesabı.. yaa ormantık ol işte kısaca,edebiyatın dibine vur.. akabınde bunun yanında ona iki tane minnacık bebek patiği al,biri mavi olsun biri pembe.. üzerinede yine "ne olursa olsun yavrumuz sana benzesın inşallah yaz.. gelelım maddı hedıyeye.. bi bluz al gitsin
    Sen gönlü güzel bir abimizsin, Seviyoruz seni Hakan abi. Eyvallah. Ama gel gelelim bende biraz(ciddi) odunumdur. O dediklerini yapsam Fikirtepe'ye almazlar beni..
    2. seçenek daha bir geçerli
    Rabbim sana da doğru insanı karşına çıkarır inşallah.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi senin dediğinin aynısını ben bi kıza sevgime inandırmak için yapmıştım , kız ağladı, sonra boşa gitmedi tabi meyvelerini yemiş olduk (:

bana kalırsa o kadar para bir hediyeye harcanacağına dışarıda eğlenmeye ya da yemeğe gidebilir.yanına ufak daha cüzzi miktarda bi hediyeyle de süslerseniz daha sağlıklı olur

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ses kaydınızı dinletebileceğiniz gül alın yada el yazısı ile iletmek istediğiniz mesajı sevgilinize verebileceğiniz kapalı şişe verin (şişede aşk mesajı)

Hepsi ilgincbirsey.com da sizler için özel indirimimizle

hahahahahahhan REKLAMLAAARRRRRRRR
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yanlış anlaşılmaz ise eşim tamamen el yapımı doğal taş ve ağaç parçaları ile çok güzel ve hiç bir yerde bulunmayan her biri tek kişiye özel tablo ve biblolar yapıyor dilen olursa facebook ve instagram sayfasını pm atarım.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgililere ve evliliğe dair şeyler mevcut.

Edit yok *****.

JANJ@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alıyoz şimdi karar verdiniz mi
    K.Atatürk

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14 şubatta sevgilimle hatrı sayılır , nezih , elit bi mekana gitmeyi planlıyorum, bildiğiniz sevgili var mı
    sdfdfşlgkdfşlgk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen gönlü güzel bir abimizsin, Seviyoruz seni Hakan abi. Eyvallah. Ama gel gelelim bende biraz(ciddi) odunumdur. O dediklerini yapsam Fikirtepe'ye almazlar beni..
    2. seçenek daha bir geçerli
    Rabbim sana da doğru insanı karşına çıkarır inşallah.
    Amin kardeşim inşallah bluz iyidir iyi
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi senin dediğinin aynısını ben bi kıza sevgime inandırmak için yapmıştım , kız ağladı, sonra boşa gitmedi tabi meyvelerini yemiş olduk (:

bana kalırsa o kadar para bir hediyeye harcanacağına dışarıda eğlenmeye ya da yemeğe gidebilir.yanına ufak daha cüzzi miktarda bi hediyeyle de süslerseniz daha sağlıklı olur
    Gönülden gecenleri yazmak vallahi çok hoş bişey, ama meyve kısmını inşallah ben yanlış anlamışımdır, keza sana yakışmaz böle bir söz aslan kardeşim dimi
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ses kaydınızı dinletebileceğiniz gül alın yada el yazısı ile iletmek istediğiniz mesajı sevgilinize verebileceğiniz kapalı şişe verin (şişede aşk mesajı)

Hepsi ilgincbirsey.com da sizler için özel indirimimizle

hahahahahahhan REKLAMLAAARRRRRRRR
    Geçen sene 14 şubatta sevgilime 1 kutu mavi ve 1 kutuda sarı plati dip aldım,hediye paketini açınca sevinçten ağlayacaktı neredeyse,boynuma atladı ve hemen hediyeni kullanmak istiyorum dedi.. 1 dakıka diyip masadan ayrıldı.. döndüğünde elleri ile gözlerimi kapattı !! Beni olduğum yerden kaldırdı ve otoparka götürdü.. 1..2..3.. diye saydıktan sonra gözlerimi açtı..

Birde ne göreyim aracımın üzerine plasti dip ile seni seviyorum kalp kendi ismini ve bechamınkını yazmıs... yıkıldım tabıkı,ama PLASTİ DİP'in o canlı renkleri adeta beni benden almıştı.. içim kıpır kıpır olmuştu,aracımın yanından sırası ile adriana lima,gisele bunchen,alessandra ambrıossıo geçiyordu.. ama ben gözlerimi PLASTİ DİP'İN kadifemsi dokusundan alamıyordum.. semt bağcılar olduğundan dolayı sahilde koşamadım,sevincimi haykıramadım..

O an işte tam o an sevgilimin elinden PLASTİ DİP şişesi düştü ve kırıldı !!! İşte bunu kaldıramazdım !! Akabinde kızın azına sıctım ve ayrıldık...

Şuan PLASTİ DİP mavi şişe ile beraberim..çok mutluyuz.. yakında ufak spreylerimiz olucak ...

TEŞEKKÜRLER TARKAN ABİ !!! TEŞEKKÜRLER PLASTİ DİP !!

VİRAL REKLAM .....

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oçları insan bi sorar sevgilin var mı diye, sap adama böyle mesaj atılır mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elit mekanlara gidip bi sürü kasılan insanların içinde vakit geçirmek yerine, salaş, otantik sadece işi bilen insanların gittiği mekanlara gidilmesi taraftarıyım. He illede 300 gram ete 200 lira vermek istiyorsanız bilemem

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evli olanlar için önerisi olan varmı yada evli olanlar da kutluyormu?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz yine iyiz alan almis satan satmis (evli adam)

1 den fazla sevgilisi olanlar naapsin hediyeyi gectim o gun 2 ye hatta 3 e bolunmesi gereken adamlar vardir.

O yuzden buna da sukur
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elit mekanlara gidip bi sürü kasılan insanların içinde vakit geçirmek yerine, salaş, otantik sadece işi bilen insanların gittiği mekanlara gidilmesi taraftarıyım. He illede 300 gram ete 200 lira vermek istiyorsanız bilemem
    Biz zamanında 250 gr ete ne paralar verdik. Birde 300 gr mımı varmış. Vay aq fakirlik puhahahahahah
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evli olanlar için önerisi olan varmı yada evli olanlar da kutluyormu?
    Akılları bulandırma, o kutlama işi sevgiliyken oluyordu, evlenince bitti gitti. Zaten 14'ünde doğal gaz faturası gelecek, duble kara gün yaşamanın alemi yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)