Hakan abi sen 400 liralık adam mısın estağfurullah. Gel semte en kral ortamı kurarızAma benim durum maalesef ciddi 2. yılımız ve şemsiye açılmak üzere
. O aklı sıra teklif+yüzük kombinasyonu bekliyor ama ben süpriz kupon yapıp bu seneyide transit geçmeyi düşünüyorum
Kendi hediyemi aldırdım o ayrı konu öyle de esnaf adamız![]()
Kuluz kardeşim Allah c.c katında hepimizin değeri aynı... niye vaaza geçtim bende anlamadım ama diyesim geldisenin iş ciddiye gidiyo ozaman,valla şöle söliym pahalı hediyeyi çok sever herkez ok.. ama ben olsam kendim bişeyler yapmak ısterdim heralde.. misal bir yazı yazardım ona.. içşmden ne geliyosa,ama 1 sayfalık değil,en az 10 olmalı,ulan ne yazılır 10 sayfa dıyecen şimdi,haklısında.. yaşadıklarınızı hatırlat mesela yazında,hani şurda sunu yapmıstık ya ! Hani şuraya gitmiştik şöle olmustu ya !! Ve bu gibi cümlelerin sonlarına işte orada dikkat ettiğin bişeyide ekle..mesela saçların dalgalandı falan filan hesabı.. yaa ormantık ol işte kısaca,edebiyatın dibine vur.. akabınde bunun yanında ona iki tane minnacık bebek patiği al,biri mavi olsun biri pembe.. üzerinede yine "ne olursa olsun yavrumuz sana benzesın inşallah yaz.. gelelım maddı hedıyeye.. bi bluz al gitsin
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Hakan abi senin dediğinin aynısını ben bi kıza sevgime inandırmak için yapmıştım , kız ağladı, sonra boşa gitmedi tabi meyvelerini yemiş olduk (:
bana kalırsa o kadar para bir hediyeye harcanacağına dışarıda eğlenmeye ya da yemeğe gidebilir.yanına ufak daha cüzzi miktarda bi hediyeyle de süslerseniz daha sağlıklı olur![]()
Ses kaydınızı dinletebileceğiniz gül alınyada el yazısı ile iletmek istediğiniz mesajı sevgilinize verebileceğiniz kapalı şişe verin (şişede aşk mesajı)
Hepsi ilgincbirsey.com da sizler için özel indirimimizle
hahahahahahhan REKLAMLAAARRRRRRRR
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arkadaşlar yanlış anlaşılmaz ise eşim tamamen el yapımı doğal taş ve ağaç parçaları ile çok güzel ve hiç bir yerde bulunmayan her biri tek kişiye özel tablo ve biblolar yapıyor dilen olursa facebook ve instagram sayfasını pm atarım.
14 şubatta sevgilimle hatrı sayılır , nezih , elit bi mekana gitmeyi planlıyorum, bildiğiniz sevgili var mı
sdfdfşlgkdfşlgk
Amin kardeşim inşallahbluz iyidir iyi
Gönülden gecenleri yazmak vallahi çok hoş bişey, ama meyve kısmını inşallah ben yanlış anlamışımdır, keza sana yakışmaz böle bir söz aslan kardeşim dimi
Geçen sene 14 şubatta sevgilime 1 kutu mavi ve 1 kutuda sarı plati dip aldım,hediye paketini açınca sevinçten ağlayacaktı neredeyse,boynuma atladı ve hemen hediyeni kullanmak istiyorum dedi.. 1 dakıka diyip masadan ayrıldı.. döndüğünde elleri ile gözlerimi kapattı !! Beni olduğum yerden kaldırdı ve otoparka götürdü.. 1..2..3.. diye saydıktan sonra gözlerimi açtı..
Birde ne göreyim aracımın üzerine plasti dip ile seni seviyorum kalp kendi ismini ve bechamınkını yazmıs... yıkıldım tabıkı,ama PLASTİ DİP'in o canlı renkleri adeta beni benden almıştı.. içim kıpır kıpır olmuştu,aracımın yanından sırası ile adriana lima,gisele bunchen,alessandra ambrıossıo geçiyordu.. ama ben gözlerimi PLASTİ DİP'İN kadifemsi dokusundan alamıyordum.. semt bağcılar olduğundan dolayı sahilde koşamadım,sevincimi haykıramadım..
O an işte tam o an sevgilimin elinden PLASTİ DİP şişesi düştü ve kırıldı !!! İşte bunu kaldıramazdım !! Akabinde kızın azına sıctım ve ayrıldık...
Şuan PLASTİ DİP mavi şişe ile beraberim..çok mutluyuz.. yakında ufak spreylerimiz olucak ...
TEŞEKKÜRLER TARKAN ABİ !!! TEŞEKKÜRLER PLASTİ DİP !!
VİRAL REKLAM .....
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Elit mekanlara gidip bi sürü kasılan insanların içinde vakit geçirmek yerine, salaş, otantik sadece işi bilen insanların gittiği mekanlara gidilmesi taraftarıyım. He illede 300 gram ete 200 lira vermek istiyorsanız bilemem![]()
Biz yine iyiz alan almis satan satmis (evli adam)
1 den fazla sevgilisi olanlar naapsin hediyeyi gectim o gun 2 ye hatta 3 e bolunmesi gereken adamlar vardir.
O yuzden buna da sukur![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)