Guncellll![]()
![]()
Sevgiliye En Güzel Çiçekler Burda.. En Özel Sevgililer Günü Organizasyonları için 1 PM kadar Yakınız![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
biz anlaştık 14 subatta hedıyede almıyoruz buluşmuyoruzda10 numara bence sizde bu yola başvurun
hem normalde 300 luk yemegı 600 e cakmıyorlar , hemde hedıye derdı yok
![]()
Bmw E34
Evlenmeden Önceki Sene Şekil Yapcaz ya Hammmııınaa, Sitenin Girişinden Asansöre, Daire Kapısına Kadar Gül yaprakları yaptım, kapısına kalpli balon ortasına da komple gül buketi.. 6 da koydum 6.30'da Kayınpeder Evden Çıkcak.. Mk Adamın 7'de çıkası tutmuş.. Saat Oldu 11 - 12 daha arayan soran mesaj atan yok, ben aradım ağzıma geleni sayıyorum tabii sana daha bişey yapanında edeninde diye.. Kimsecikler tek bir gül yaprağı dahi görmemiş oysaki.. Kapıcı hepsini süpürmüş balonu almış kızına çiçeğide karısına vermiş..
O Gün bu gündür 14 Şubatta hanıma bişey yok..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
ne zamandır istediği bir kolye vardı onu alıcam ben ayrıca bide http://www.buldumbuldum.com/hediye/ask_ceki/ şundan alıcam. bazı sayfaları kendim bişiler yazıcam. işte romantik akşam yemeği vs gibi bazılarınıda açık çek misali bırakıcam. Al sana açık çek ne istiyorsan yaz misali![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Beyler acilinden yardım lazım alacağımız hediyeyi bulduk şimdi nereye gidelim telaşı başladı ıstanbula yeni taşındım fazla yer bilmiyorum varmı mekan önerebilecek şöyle sakin yemek sonunda gelen hesap keşke dedirtmeyecek mekan önerisi??
Bugunu icad edeni rahmetle aniyorum
Her sene ayni mevzular, biktim yemin ediyorum bu 14 subattan o gunu takvimden kaldirsak olmuyor mu yahu ?
Ne guzel 13 den 15 e atlar devam ederdik dert yok tasa yok![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Vallahi ben bu ara hediye işini abarttım epeyi. Çokca hediye aldım bu sıra o da daha fazla istemiyo hediye falan, ama kendi ellerimle bişey yapmak onuda fazlasıyla mutlu eder. Ben Mangalbaşına gidip güzelce içelim dedim tamam dedi ama daha lüks bi yere götürsem fenada olmaz. Maddi olarak sıkıntı yok, nişanlım Büyükçekmece' de oturuyo o taraflara yakın şöyle lüks bi yer önerisi olan varmıdır? En son Mangalbaşına gittik çok güzeldi.
Bi sevgilim olaydı ona dünyaları almak isterdim !! Sonra durup bi düşünürdüm,nasıl olsa siktir olup gidecek,ölü yatırım olduğuna karar verir arkadaşlarla aleme giderdim..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Bende yillar sonra en huzurlu 14subatimi geciricem
Eglenmeye degilde bakalim millet nerelerde diye bi kiz arkadasimi alir cikarim disari, pesin calisan esnaf gibi rahat rahat takilirim![]()
Var mı 300-400 lira bandinda önerisi olan ? Çıtayı yükseltmeyelim bu fiyatlarda bileklik kolye vs. ? Hatta topluca ayni ürünü alıp ucuza getirebiliriz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)