İlk defa 14 şubatta yalnızım bir yanımda buruk acı bir tarafımda masraftan kurtuldum diye seviniyorum.![]()
İlk defa 14 şubatta yalnızım bir yanımda buruk acı bir tarafımda masraftan kurtuldum diye seviniyorum.![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Konuyu actığım seneden beri sıkıntı şu konu
Zamanda darılıyor, bakalım bu seneyı nasıl atlatıcaz![]()
Emre Kalkan
bendee evlenme teklıfı edıcem ulan dagın basında yasıyor ne yapsamki daga yazımı yazsam![]()
www.honda-tech.com
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
evet arkadaşlar bu sene farklı birşey yok mu yayemeğe gitmek istemiyorm heryer kalabalık olur şimdi. çok da sıradan olur. başka bişiler lazım.. hem de pazar günüymüş yani
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Güzel bir dağ evi ayarla mumlarla falan süsle duvarlara seni seviyorum falan yaz girince çalacak bir müzik ayarla bluetoothla cepten yaklaşınca bağlanıp çalmaya başlayabileceğin. Veya en kötü siz gelmeden hemen önce biri mumları yakıp müziği başlatıp çıksınORada film falan izlersiniz napıyorsanız yapın artık size kalmış
Ben bunu doğum günü için yapmıştım beyin fonksiyonlarını geçici felce uğratmıştık iyiydi baya
Bugün de tesadüfen bizimki "14 şubatta ne alıcan?" dedi ki ilk beraber 14 şubatımız olcak geçen senekinde ayrıydık, boşver dedim "ben burda sen orda ayrıyken napıcaz, dönünce de evleniriz evlendikten sonra kutlarız" dedim; o da "evlendikten sonra zaten evliyiz niye kutlayalım dersin" dedikonuyu değiştirdim sonra sanırım bu yıl da yırttık
![]()
Evli adam sevgililer günü kutlamaz arkadaş..
Onun yerine Evlilik yıldönümü kutlar..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)