Biz hatunla 14 şubatı kutlamama kararı aldık.Hem çok kalabalık oluyor , servis iyi olmuyor yemekli yerlerde , trafik oluyor ,ı vs.. o yüzden 14 şubattan birkaç gün sonra çıkarız biyerlere diye düşündük.Bundan sonra böyle.
Biz hatunla 14 şubatı kutlamama kararı aldık.Hem çok kalabalık oluyor , servis iyi olmuyor yemekli yerlerde , trafik oluyor ,ı vs.. o yüzden 14 şubattan birkaç gün sonra çıkarız biyerlere diye düşündük.Bundan sonra böyle.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Hahahaha ya ne güzel yardımsever bir forum
Ben 14 şubat sabahına kahvaltı kazandım spor salanundan. İşte onu hediye gibi yansıtıcam. Çok şükür bu senede geçti![]()
yasi 25-23 ten kucuk arkadaslar ne olursa olsun cok pahali birsey almayin.Nasil olsa terk edilceksiniz
Terk edildikten sonra 4 ay boyunca swarovski taksidi ödemis biri olarak söylüyorum , o yasanilan aci hic birseye benzemiyor.
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Sevgilisi/eşi makyaj delisi olan varsa Urban Decay markasının Naked 1-2-3 diye paletleri varmış, çok ne işe yarıyor bilmiyorum da bizimki hastasıOnun 3.'sünü aldım gönderdim içine de not koydum "14 şubatla alakası yok he kutlamıyoruz biz" falan gibisinden
![]()
Vallahi ben Mangalbaşına götürücem yemeğeFasıl falan çok eğlenceli oluyo, hemde çok loş çok güzel ve salaş bir ortam
Tavsiye ederim.
Adını tam 14 şubatta koy benden demesi dostumyoksa benim gibi martın başında yıl dönümü kutlamıyorsun diye trip yiyebilirsin
Hangi mekan acaba ? Biz 14 subati sirf sevgililer gunu diye kapitalist düzenin bir oyunu olduğu için kutlamamaya kadar verdik de![]()
Siz biraz rahatlayın bence
Şaka bi yana bizdeki gelişmeyi anlatıyorum,
Ayın 1'i;
ben:Aşkım napıcaz 14 şubatta?
hatun:Sığacık'a gidelim gezeriz hem akşamda yemek yer geliriz.
Ayın 7'si;
B:Napıcaz 14 şubatta ya ne alsam sana?
H:Bilmem evde oluruz hayatım çokta pahalı bişey alma bak, bende çok pahalı almıcam. (pahalıdan kasıt 100 lira üstü)
dün gece;
B:napıcaz ya ?
H: ya ne gerek var aşkı 1 güne sığdırmaya , bize hergün 14 şubat
B:dimi aşkım evet evet (kahkahalar falan )
sonuç itibariyle vaz geçtik , çünkü neden ayın 1'inde alınan maaşlar bugün itibariyle suyunu çekecek,ben bunu sürekli baskı kurarak yaptığımı düşünüyorum ama maaşlarında etkisi büyük![]()
Yani, eğer kutlamak istemiyosanız baskı kurun![]()
Evet ilk defa bi 14 Şubat'ı sevgilimle geçiricemVarmıdır önerisi olan ? Upwatch düşündüm ama basit gibi sanki..Fikirlere açığım
![]()
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)