Yazın kiz arkadasmin dogum gnunde newyorkta victoria secretten parfum seti aldirdim(parfum krem dus jeli) 40 lira gibi bisey tuttu sadece. Amerikada tanidiginz varsa aldirin kizlar bayiliyo zaten sizde ucuza kapatiyosunz :)
Printable View
sevgılıme downpıpe yaptırcam.. C2 :D :D
Öff kabus gün yaa iki hafta önceden güncellemeyeydiniz bare :D
yılbasında evlenme teklıfı ettım kafam kadar bı tek tas aldım ama allahdan dırek ımal eden yerden aldım fazla gırmedıde sımdı ne alıcam kara kara dusunuyoum bende ıs yerıne cıcek yollamayı dusunuyodum bazı yorumlar mıdemı bulandırdı acıkcası
nıye herseyı bız dusunmek zorundayız aga yaa
- ıs yerıne cıcek olmazsa olmaz...
- hedıye baska bır dert
- aksam yemek yenecek mekanı bızım belırlememız lazım
14 subatta 29 subat gıbı 4 yılda bır olaydı eyıydı yahuu
geçen sene 1 metre boyunda kalp şeklinde ayna yaptırıp üzerine kum ile" Sana dünyanın en tatlı şeyini veremem fakat hergün görmeni isterim" yazdırmıştım kız çıldırdı :D hediye sunacaklara fikir olsun fakat bu sene birşey bulamıyorum bende :D :D :D
nişanlım yurt dısında dogum gununde cicek gönderdım. ve şanslıyımkı kayın pederler ankaraya geldı bende hedıyemı aldım ve gönderdım 14 şubatda verıcekler :))))
sağ elime eldiven alayım bali.
abiler benim 8şubat yıldönümü bir de 14 şubat var ama şu an ikisi içinde hiçbir fikir yok var mıdır güzel orjinal bişeyler yapan aklında olan yoksa patlıycaz
Bolt on hediyeler daha etkileyici bunu bilir bunu söylerim :D
arkadaslar banada bir rota cizin yaw :)
İstanbuldayım...11 subatta Ispartada olacagım.saat 17.00 de oradaki işim bitecek...geri istanbula gelmek istemiyorum... Oradan Vana nasıl gitsem acaba...
Hala bir şey bulamadım az kaldı :D
ne sevgilim var nede derdim ,bana hergün tozpembe :D
ben hediye hazırladım yollattım bile 3-5 güne gider erkenden gitsinde ters köşe olsun :D
kitap yazdırdım sevgiliyekitap yazınca çıkıyor Google 'da
Tek taş almak isteyenlere h renk 0.35 karat cok karli yuzuk var, kadikoyde kuyumcuda :)
Ben gecen sefer farklı renklerde 10 kadar fon kartonu alıp kalp seklınde kalıp olusturup kalplere 100 farklı dılde senı sevıyorum yazmıstım guzel olmustu bu sefer ne yapcam bende bılmıyorum ayna fıkrı benımde aklıma yattı valla :D
hazırıda var kopya çekmeye birebir :D
http://www.buldumbuldum.com/hediye/1...orum_kavanozu/
Ben Müzikal Bir Oyun'a bilet aldım..
çok klasik ama ayı alıcam gördükçe beni hatırlasın :D
nerden bulabilirim acaba uygun fiyatlı büyük boy peluş ayı :D
o değilde google a nickimi yazar okursa patladık :D
ucuz tektaş alabiceğimiz bi adres var mı ? :)
mümkünse o gün ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum .. güzel fikirler var ama daha ilk sevgililer günümüz beğenmez falan bi ton trip yemelim ...
Gumus kapli bakir cezve verelim :D
Hem sevgili ler gunu hem dogum gunu subat ayinda :) nefes kesiyor :)))
Ark var daha fena ilk ciktiklari gun 9 subat 14 subat sevgililer gunu 3 subat dogum günü 22 si de evlendikleri gun herif her sene ayni ay 4 lu is çıkıyor
Google 100 dilde senı sevıyorum yazarsanız cıkar :) Ben bıda aralara komıklık olsun dıye of cok yoruldum, suan 58 deyım ellerımde derman kalmadı vsvsvsvvs guzel olmustu . Hedıye kutusunuda kendınız yaparsanız daha ozel olur. Buyuk kırtasıyelerde ahsap kutular oluyor en uygununu secıp 1 kac sprey boyalarla susleyıp pusleyıp sekıl verınce cuk olur :D
aradım dedim ne istiyorsan söyle onu alayım dedim,saatte karar kıldık :D
maddi olarak öğrenci işi olan bi saatçi önerebilirmisiniz beyler :D