yılbasında evlenme teklıfı ettım kafam kadar bı tek tas aldım ama allahdan dırek ımal eden yerden aldım fazla gırmedıde sımdı ne alıcam kara kara dusunuyoum bende ıs yerıne cıcek yollamayı dusunuyodum bazı yorumlar mıdemı bulandırdı acıkcası
nıye herseyı bız dusunmek zorundayız aga yaa
- ıs yerıne cıcek olmazsa olmaz...
- hedıye baska bır dert
- aksam yemek yenecek mekanı bızım belırlememız lazım
14 subatta 29 subat gıbı 4 yılda bır olaydı eyıydı yahuu
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
geçen sene 1 metre boyunda kalp şeklinde ayna yaptırıp üzerine kum ile" Sana dünyanın en tatlı şeyini veremem fakat hergün görmeni isterim" yazdırmıştım kız çıldırdıhediye sunacaklara fikir olsun fakat bu sene birşey bulamıyorum bende
![]()
![]()
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
nişanlım yurt dısında dogum gununde cicek gönderdım. ve şanslıyımkı kayın pederler ankaraya geldı bende hedıyemı aldım ve gönderdım 14 şubatda verıcekler)))
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
abiler benim 8şubat yıldönümü bir de 14 şubat var ama şu an ikisi içinde hiçbir fikir yok var mıdır güzel orjinal bişeyler yapan aklında olan yoksa patlıycaz
Bolt on hediyeler daha etkileyici bunu bilir bunu söylerim![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
arkadaslar banada bir rota cizin yaw
İstanbuldayım...11 subatta Ispartada olacagım.saat 17.00 de oradaki işim bitecek...geri istanbula gelmek istemiyorum... Oradan Vana nasıl gitsem acaba...
ben hediye hazırladım yollattım bile 3-5 güne gider erkenden gitsinde ters köşe olsun
kitap yazdırdım sevgiliyekitap yazınca çıkıyor Google 'da
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)