7. defa daha reddedildiğim için bu 14 şubat da sıkıntısız geçecek![]()
forumumuzda ateist, teist, agnostik insanlar da var.
herkesin gorusleri kendini ilgilendirir, bizi ise hic ilgilendirmez.
Built to fall....
Hediyeme Sevgili almam lazım![]()
bıktım artık senelerdir alıp duruyoz yenide çıksak uzun ilişkide olsa busefer güzel bi resmini puzzle yaptırmayı kutunun içine gül yapraklarını koyarım heralde pek olmasamda arasıra romantik olmak lazım odun oluyoz yoksa![]()
Vıy ınısını ilk defa 14 şubata yalnız giricemGerçi daha 9 gün var
9 gün daha sabredip o parayla mangal yaparız mis
![]()
almayanlar için elektronik fotoğraf çerçevesi güzel bi hediye.
yıllar önce almıştım hala severek kullanıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...2511518/detay/
gibi
Kız arkadaşı çalışanlar için paşabahçe mağaZaları güzel alternatif , ofiste masasına koyup kullanabileceği çok şık ürünler oluyor.
Eski çalıştığım Şirket için binlerce hediyelik aldım , en hoşuma gideni oaşabahçe oldu
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
sevgilin olsa bi dert olmasa baska dert :S allah kolaylık versin olana da olmayanada...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ne alırsan al dert. Kesin arkadaşlarından birine daha güzel, yaratıcı, romantik vs. bi hediye geliyo ve tribi yiyosun hafiften. Daha yapmadıysanız eger, kara kalem bir fotoğrafını çizdirebilirsiniz partnerinizin. Bir seneyi böyle kurtarmıştım ben![]()
Real Cars, Real Roads.
ben hediye işinden yırttım. hatun dengesiz çıktı hadi naş demek düştü bizedeneyse isabet oldu artık baş sevgilime hediye olarak angel+stop far takımı alacağım.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Allaha şükür daha boş geçirmedik![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Ben atlattim o konulari simdi benim cocuklar soruyo baba hayuna ne alayim diye
Sevgilisine alirken annesinede aliyo al baba diyip beni o dertten kurtariuo evlenin en gakin zamanda cocugunuz dusunsun)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)