süper zevkli, eğlenceli olsa gerek, paylaşım için tşkler![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Buğra yanlarken 10-15 kişi kaldırımdan inmiş yolda duruolar buza yan yan hızlı girdi saolsun aha dedim labutları indirioruz şimdi bi baktım hepsi penguen sürüsü gibi kaldırıma zıpladı. Arabada yığıldık zaten Buğra ile. Bide çocuun biri geldi abi çok güzel yapıosunuz çok güzel diye Buğranın tepki "afiet olsun". Esas Buğrayı bıraktıktan sonra Buğranın 20 metre ilerisinde 3 tane delikanlı *** böceği gibi dev bir kartopu yapmışlar iteklemeye çalışıolardı. Geçerken abi şunu tamponla iteklesene dediler kaçarak uzaklaştım.
IN BOOST WE TRUST
Yaw arabasını isteyen çıkarır isteyen çıkarmaz neyini tartışıosunuz . Ben de arabama gözüm gibi bakıyorum 2 -3 yıkama sonrası Meg pro ürünlerle cilalıyorum ama kar falan yağdığı zamanda çıkarırım her ne kadar millete güvenmesemde. Ama olacağı varsa karı beklemez gelir kuruda da patlar ki daha önce de yaşadım. Buğra ile istanbul parktan dönerken el freni ile iki yanliim dedim 2 kere spin attım bariyere yarım metre kala durdum. Buğra 3 üncü olmasın dedi mesela. 3. cüde patlayacaktık heralde. gene yaptık ama o kadar hızlı denemedik.
IN BOOST WE TRUST
Aynen öyle Alper abi.
Yerler tamamen ayna gibi,kar lastiğim yok ve hava -18 derece civarlarında çıkarmamı da gerektirecek bir acil durum yoksa niye çıkartıyım kiHerkes kafasına göre takılabilir tamamı ile tercih meselesi. Cimrilik değil benim yaptığım o prodriveSTI'mıdır nedir o arkadaş yazmış ya en azından yarı parasını kendin kazanıp alırsan ve bununla beraber ruhsatında kendi ismin yazarsa kıymetini anlarsın. Tartışmaya girmem. Ben daha önceki tüm arabalarıma bu şekilde baktım.
Vw Cc & Mk 5 Gti
maşallah araçlara.çok güzel eğlenmişiniz
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Yahu arkadaslar,neyi tartisiyorsunuz?
İsteyen arabasini yakar ister her gun cilalar,opup koklar...
Ben 2002 den beri tum araclarimi "kendi kazandigim para" ile aldim.
İlk aracimdan bugune kadar yuzden fazla arac almisim(vergi dairesi soyluyor,sagolsun,ceza yollamislar) kendi adima,hic birini ne araziden,ne pistten,ne kardan,ne camurdan esirgemedim!
Gidip aptalca arabami cukurun gobegine sokmadim,redline dansi yapmam,cit ses gelur hemen ustalarima kosarim! Benden onlarca kisi araba almistir,birtanesi bile ertesi gun saydirmadi,hep tesekkur etti...
Arac arkadan iter olsa cikarmam ama yeni diff in marifetlerini ancak karda,zorlamadan 1500 devirde gorebilecegim yegane ortam! Tork dagilimini en net bu sartta gorursunuz!
Kimse isin bu noktasina bakmiyor...
Neyse,guzeldi. İnsallah tekrar yagar...
vay arkadaş yazmaz olaydım...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hocam aracınıza bir nazar boncuğu takın , trafikte bütün gözler sizdedir muhtemelen.Kazasız belasız kar küremeler![]()
maşallah karda çok iyi görünüyor...
rodaj bitse birde kar lastiği olsa gerisini düşünemiyorum...
videolarda baya eğlenmişsiniz ne güzel...
03 STİ
GT-R'ım olsa ben de aynısını yapar,zorlardım aracı.
Karım olsa onu da boşardım.
Evet bekarım![]()
IN BOOST WE TRUST
yahu muhabbet nerelerden nerelere gelmiş el alemin şeyiyle gerdeğe girmek bu oluyo herhalde.
Nazar değmesin inşallah..
valla çok güzel eğlenilmişben olsam boş bir yerde 2 tur çevirmeden bırakmazdım ne marka olursa olsun metal sonuçta
![]()
2000 A3 8L
Maşallah abi zevkini çıkarmayacaksan neden bu kadar para verip garaja kapatasınki en güzelini yapıyorsun![]()
Semi slickler ile güle oynaya yürümüş araba. Beklemezdim açıkcası (:
Rodaj süresi için de sabır dilerim nefsi terbiye eder yahu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)