bugun bı geyık konusu açılsında şuna bı ağız dolusu kufredelım yaşerefsızler yazık gunah ya yakalıcan aynısını babasız piçlere yapıcaksın bu ne boyle yaaaa !!!!!
bugun bı geyık konusu açılsında şuna bı ağız dolusu kufredelım yaşerefsızler yazık gunah ya yakalıcan aynısını babasız piçlere yapıcaksın bu ne boyle yaaaa !!!!!
Bunu yapan şerefsizi dövsen ağız burun kırsan kulağını kessen bacağını kırsan ellerini asitle eritsen birşey değil o şerefsizi adam yerine koyup bize ceza verirlerya böyle adaleti ........ diyesi geliyor insanın yazık yaa golden birde en canayakın en oyuncu en akıllı hayvanlardan yazık yaa cok üzüldüm....
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
dün resimlere baktıktan sonra yemin ederim gece zor uyudum.Allah bu zavallıya bunu yapana bin biter acıları tattırır inşallah
bu nedir ya beynim uyuştu resmen.... ya nasıl bi ifade kullansam bilemiyorum.. allaha havale ediyorum ya olamaz böyle bişey.. orrospu evladı.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
söylenecek çok fazla söz yok katıksız o.tohumu bunu yapan.
yaptıklarının aynılarını annesine yapıcaksın gözünün önünde.
Dr.Ecu
Böyle o.ç ları peçeteden kendi imkanlarıyla doğuyor işte. Elime geçse hayal bile edemez yapıcaklarımı aq evladı
etmediğim küfür kalmadı adi yawşağa..
sadace bunu yapana degıl yaa bunun anasına yedı sulalesıne ezıyet etsen az yaa o.ç yaa ulan nasıl iştir bu yaa yaa bu haywanı bırakanların bırakıldıgı yerde camera falan yokmu bulsak canına okusak..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Yazık yazık Allah belanı versin senin şerefsizin evladı ne istedin hayvandanRabbim on misliyle geri alsın bu yaptıklarını senden
Allahından bul adi şerefsiz ...........
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
eğitim şart.
şu hale bak ya ne istedin lan o.ç. karşındaki zavallı bi köpek. diyecek söz yok.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Evde ailecek psikolojimiz bozuldu annem sürekli ağlıyor.Biz kafayı taktık bu adam bulunursa cezasını biz kesicez başka yollardan.Bu adamın resmi bilgisi ikamet ettiği yer herneyini bulan olursa lütfen benımle irtibata gecsin Baran Alkan 0534 346 28 61 savcı avukat heryoldan bitiricez ulaşabilirsek.Lütfen bu konu sabitlensin yönetimden insanlık için rica ediyorum.Bu adam bulunana kadarda konu silinmesin.
Bu nasıl bir ruh hali, nasıl bir psikolojidir.
Şimdi bunu yapanın aramızda elini kolunu sallıya sallıya gezmesi Hak mı!!!
Fotograflar izmirde barınakda çekiliyor , fotografda yazan "Stumme Schreie e.V" Dahoyderin almanya şubesidir , bende ilk basta acaba yurtdısımı dedim ama değil burdan bakabilirsiniz
"Şopengazi bakımevimizin ve DOHAYDER'in yurtdışı Almanya derneği olan Stumme Schreie e.V yeni yapılan bölümlerimiz için yaptırmış olduğu 15 kulübe geldi..."
Stumme Schreie e.V Derneği'ne Teşekkür !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)