bunu yapanın bennn taaa aa....snı o..ç ne istedin hayvandan
bunu yapanın bennn taaa aa....snı o..ç ne istedin hayvandan
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
senin ben merhametini vicdanını insanlığını sikiyim ****** çocuğu ulan yazık canı ne yanmıştır inler halini anlatamaz korkar bişey bilmez kör bıçağı götüne sokucaksın bunu yapan haysiyetsizin !!!!!!!!!!!!!!!!!
Vorsprung Durch Technik
haysiyetsiz şerefsiz o.ç![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
işte torbalı tarafından getirilip barınagın önüne bırakmış biri.Bırakan kişi bu olayı yapan kişimi veya dısarda gorup getiren birisimi , veya yapanı tanıyormu vs vs hiçkimse bişey bilmiyor su anda.Polisle kaymakımlıkla belediye ile gorusuluyormuş şu anda izmirde bakalım ayrıntıları ogrendiğimde yazıcam.
kan beynime sıçradı moral sıfır bıraktım işi gücü amk şunun gözlerine bak nasıl can cekişmiş yavrum benim...
Vorsprung Durch Technik
yazık günahtır ya insanın bir karıncaya bile zarar vermemesi gerekirken nedir bu vahşet zulüm Allah ıslah eylesn
Bu nasıl vahşet ya( bunu yapanlara aynısını yapacaksın bacağını kolunu kesip atacaksın ....
yapanı bulacaksız götüne şişeyi sokacaksın şerefine tüküreyim ne biçim insanlar var ya...
allah islah etsin.
gariban 106 gti....
Ulan bakmadım sabahdan beri resimlere kendimi tuttuyodum ama dayanamadım girdim baktım yineBe piçin çocuğu bu yaptığın nedir lan senin ******nun çocuğu ya
![]()
Saf süzme katısıksız o. çocuguymus Allah verir inş belasını o hayvana yaptıgı eziyetin misli misli fazlasını yasayarak can çekişerek geberir
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
warmı böyle birşey yanın ya yanın
Golf MKVII 1.6 Tdi
yazacak bişey mi kalmış :/ yazıktır günahtır yaa...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
iZmir katilinin başına konulan ödülü 5000 yaptık.... Suçluların yakalanmasını sağlayacak bilgiyi veren duyarlı vatandaşa 5000 tl ödül vereceğiz... Lütfen bunu dağıtın.. Ihbar için 0507 510 23 30 ya da en yakın emniyet birimlerine başvurabilir vatandaşlar.
bunu yapanın bu köpeğe böyle davranın kız kardeşini s...yim kanınıda yapan köpeğe içereyim allahın belaları insafsızlar şerefsizler bu cuma günü yaptıklarınızın cezasını inşallah öbür tarafta çekersiniz haywan oğlu haywanlar içim parçalandı ya![]()
Fotoğraflar çok kötü gerçekten. Ağır o.çymuş bunu yapan.Bulunursa linç edilsin şerefsiz.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)