Hocam teste gönderiyimde Recep İvedik gibi olmasın sonra. Akülü araba muhabbeti :)
Printable View
Teste gönderme die bişe yok yetkili serviste kontrolü yapılır eğer arızalı ise değişir değilse redresör sarjı için servise alınır , aracada servis aküsü takılır , yalnız deşarj müşteri hatası die geçer , Aslında fabrikanın %10 luk bi müşteri memnuniyeti payı vardır yani fabrikaya 10 adet arızalı gönderdiniz 9 u arızalı 1 i değilse onu arada kaynatırlar , işin özü iş biraz da serviste bitiyor ...
Ayrıca Günde kesin 1-2 kişi çıkıyo mahkemeye vericem falan diyen verende oluyo fabrikayı ama hiç bi sonuç alamıyosunuz çünkü akü gerçekten arızalı olmuyo .
Birde akü değiştirmek servisin işine gelir bilginiz olsun , her değiştirdiği arızalı akünün , sıfırının pirimsiz hali ile %10 servis pirimi alır buda 60 ah bazında heesaplarsan 10 tl gibi bi rakam yapıyor , buda zaten sattığı sıfır akünün karı neredeyse
yaw bende daha 2 hafat önce aldım 72A silver. şimdi içime kurt düştü iyi mi? araba zaten yerinden oynayacak gibi değil :(
Garantiden yaptırsaydın bende satıyorum mutlu bu tarz problemlerde gayet ilgileniyoruz bence aldığın yerde iş bitiyor ;)
2 aracımda kullandım hiç sorun yaşamadım,şaşırdım bu duruma inş çözersiniz.
açıkcası arabalarımda genellikle mutlu akü kullandım bu zamana kadar, hiç bi sorunla karşılaşmadım. garanti olayı da iyidir mutlunun, arızalı çıkan aküyü aldığınız yere götürdüğünüz zaman ya servis aküsü takılıyor ya da hemen yenisi veriliyor. ben memnunum, tavsiye ettiğim herkes de memnun (sorunlarla karşılaşanlar bile). ürünlerde arıza çıkabilir gayet normal, neticede kalabalık bir forumuz, bu tür sorunlarla karşılaşan 1den fazla insan da olması normaldir ama bu mutlu aküyü kötü bir marka yapmaz. ben mutlu akü kullanmaya devam ederim şahsen.
bnm mutlu akü 3ncü senesine giricek hemen marş basıo sıkıntı yok suan istanbul şartlarında.
aynı sıkıntıyı inci aküde de yaşıyorum şuan :(
Benim corsada inci var hiç memnun değilim onda da sıkıntı var
Ama subaruda Bosch akü var çok memnunum
Her arabamda varta kullandım hiç akü sorunu yaşamadım.Hakkınızı aramanız güzel umarım sonuç verir.
2. mutlu akü mü aldım bu sene ve arkadaşıma'da aldırttım kırmızı olan tam kapalı modeli...
arkadaşımın bir şikayeti yok benim aracım pert olduğu için artık şikayet konumumda kalmadı zaten :)
ama şöyle bir şey söyleyebilirim kazada aküm patladı içindeki suyu'da boşalttı ona rağmen 1 buçuk ay kazalı halde yatan arabada marş yaptı bence kaliteden yana sıkıntı yok her şeyde olduğu için şans meselesi herhalde.
benmkide mutlu daha yeni aku 4 gun yatnca nanay oluyor kacakmi vardr die gitmiyorum servisine aku basligini sokup deneyecegim bakalim bitecekmi
bende 1 seneden fazladır 72 a lik kullanıyorum daha herhangi bir sıkıntı çıkartmadı çok memnunum
http://img851.imageshack.us/img851/1421/urun2096.jpg
Uploaded with ImageShack.us
2006 senesinde arabama alınana mutlu akü hala sorunsuz tek marşta alıyor ve o zaman dan beri hep tesisat vardı arabada dün arabanın yanına indim hiç zorlamadı tek marşta çalıştı
edit:60 amper
mutlu aküde bende bir kez aynı sıkıntıyı yaşadım aldığım akü üretim hatalıymış değiştirdiler.şimdi tüm arabalarımda yuasa kullanıyorum memnunum
arkadaşlar 20 yıldır akü satıyorum ..daha mutlunun üzerine akü zor diyorum....mutlunun garanti şartları tüm akülerden üstündür..ayriyetten insanların karıştırdığı bişe var ..arkadaşlar akü satıcıları servis hizmeti vermezler veremezler ..tüm aküler için geçerli..adam çamaşır makinası aldığı zaman ne yapıyor ..makinayı satıcıdan serviside yetkili servisten alıyor..malesef insanımız cahil ..aslında garanti kağıdını okusalar anlarla satıcı firmalarında ellerinden fazla bişe gelmicanı ama malesef okuma adedimiz yok..gerekli tüm bilgiler garanti kağıdında yazar..garantide yazıpta benim akümü değişmediler ..bana yardımcı olmadılar diye bişe olmaz..tekrar soyluyorum satıcı firmaların ellerinde fazla bişe gelmez..garanti acıkca belirtir sevvis hizmetini ve değişimleri yetkili servisle yapar..bu çamaşır mak.nasında nasılsa ..buzdolabınasılsa tv de nasılsa aküdede aynıdır.tşk
Bence olay yetkili serivs ve satıcıda bitiyor.Astram varken önceki sahibi Batıkent carfourdan akü almış.Ben aldıktan sonra araba aküden dolayı sabahları çalışmıyodu garanti kağıdıyla gittim,yok şuraya gitceksiniz,yok şöle yok böyle kıvırdılar.Bende sinirlenip yanındaki speedy den akü almıştım durumu anlattım adamlar aracın şarz edip etmediğini ve kaçak olup olmadığını kontrol ettiler ve yeni aküyü vermeden önce en az 2 saat yeni aküyü şarz etmeyi teklif ettiler.(Durmaktan boşalabilir mağdur olamayım diye)vaktim olmadığından yeni aküyü taktırıp hemen yola çıktım aradan 3 ay geçti aküde sorunla karşılaştım gittim ve direk yenisiyle değiştirdiler ve belli bi süre geçtikten sonra müşteri hizmetleri beni aradı hizmetimizden memnun kaldınızmı diye.Yani işin özü olay işini doğru yapan esnaf müşterisini yarıda bırakmıyo