o yüzden hem servis hemde satış hizmeti veren bir yerden satın alın akünüzü
Printable View
o yüzden hem servis hemde satış hizmeti veren bir yerden satın alın akünüzü
uzun süre rafta kalmış aküleri almayın mümkünse özellikle yapı marketlerde satılan nekadar süredir rafta kaldığı belli olmayan aküleri.
garantiden değiştirmediniz mi?
İnci iyidir...Arar sorarlar memnunmusunuz sıkıntı varmı diye.Son dönemlerde şikayeti artan yüssüzlüğü digitürk gibi edepsiz seviyeye gelen firmanın malını almiycaksın...
hazır aku konusunu bulmuşken
akunun amperinin düştüğünü nasıl anlarız ?
mesela arabanın marşa bastığınızda biraz zor çalışması bir belirtimidir ?
akuden şupheleniyorum ciddi ciddi :D
Sıfır akü alıcaktım seçimimi inciden yana kullanıcaam
valla ben tofaş tipo üzerinde ankara'da 7 kış geçirdim mutlu aküyle .... aracı satarken de hiçbir sıkıntısı yoktu şu ne durumda bilmiyorum, 6.sene idi sanırım akü ışığı yandı, gittim elektrikçiye akü yenilemek için elektrikçi akü kaya gibi alternatörün revize olması lazım dedi, revize edip devam ettim :)
markadan ziyade şans işi demekki... ya da mutlu kaliteyi bozdu...
ben yıllardır mutlu alırım henüz böyle bir şey ile karşılaşmadım mutludan hiç sıkıntıda çekmedim.. sanayilerde mutlu akü bayileri olur büyük oralardan almaya özen gösterin oraların sirkülasyonu çok olur servislere ustalarada satış yapdıkları için sadece vatandaşa satmazlar o yüzden ellerinde fazla eski kalmış akü olmaz..
Motorsiklettede vazgeçilmezim yuasadır..
soğuklarla beraber benim aküde cortladı. bende mutlu almayı düşünüyordum. önerebileceğiniz bir akü varmı acaba arkadaşlar 75amper falan almayı düşünüyorum arabada tesisatta var çünkü
Ana bayilerden almanın mantığı Arıza servisliğini kendi yaptığı için önemlidir tabi servislik yetkilisi olmayan birinden aldığın zaman seni yine ana bayi yada yetkiliş servise göndericek çünkü kendi akü değiştirme yetkisi yoktur .
, birde en önemli unsur işi bilen adam olması lazım , artık markette bakkalda bile akü satılır oldu , bilende bilmeyende satıyor ...
İstanbuldan bahsedecek olursak anadolu ve avrupa yakası için , Mutlu aküde 14 ana bayi 10 kadar da yetkili servis var , incide ise 9 ana bayi 15 adet yetkili servis var , bunlar haricinde bi elektrikçi lastikçi yada mareketin bakkalın değişim yapması yasaktır .
Ama yetkili bayi olmayıp kendi insiyatifinde kendine güvenen bu kesin arızalıdır diyen değiştirmiyormu ? değiştiriyor !!!
mutlu akü senelerdir kullanırız sıkın tı çıkarmadı bugune kadar.
anladığım kadarıyla bu akü şans işi. benim araçta da 3 senedir mutlu silver şuanki istanbul kışında tık diye çalışıyor.
Bence çok dert etmeyin eğer kullanıcı hatası derlerse size werdikleri belge ile bölge kaymakamlığındaki tüketici heyetine başwurun onlar herşeyi hallediyolar.Kesinlikle mağdur olmuyosunuz...
kesinlikle bosch. ;)
mutludan bende sikayetciyim , 3-4 ay olmadı alalı akü pert
bende hıç sorun yaşamadım bayadır kullanıyorum