mavinin üzerindeki ekran orjinal board monitör değil, ona aldanmayın.
mavinin üzerindeki ekran orjinal board monitör değil, ona aldanmayın.
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Gri olan önden fotoğraflarda pek bi sönük çıkmış bence,
normalde makyajlı kasasını tercih etmem ama ikisi arasında makyajlı olan daha iyi gibi sanki..
gri olan 2009 temmuzdada o km deydi aynı arabaysa sağ yada sol arka çamurluğunda anahtar çiziği olması lazım boyamadılarsa o zaman 49 istiyolardı.
m body kit taktıracaksan üstteki. üstündekiler ne yazıkki o kadar iyi durmuyor.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
sonun kadar okudum maviyi aldık postunu aradım ama daha sonuca varılmamış. mavi çok güzel duruyor 3 yaş var aralarında birde kasko rahatlığı filan maviyi tercih ederdim.
makyajlı kasa güzel ama gerçek şukı insan bmw aracı oldumu gözü her zman yenisinde oluyor..adamlar öyle bir tasarım güzellik yapıyolarki bunu cok iyi bereriyorlar.
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
Görünüme aldanmayın bence gri ye ufak dokunuşlarla çok çekici yapabilirsiniz , birde modeli yüksek olsa kesinlikle gri derdim ama ben kararsızım![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
mavi aracın km sine iyi baktırın derim... ayrıca 4-5 sene binerım az km yaparım sonra yıne bu paralara satarım dıye sakın dusunme 4-5 sene sonra bu araba 30 lira ya eder yada etmez.
bende baktım dusundum tasındım vazgectım. bide bu rakamlar çok uçuk maks verilicek rakam en temızıne 45 lira. bu paraya full bakımlı az km de cabrıosunu satarken kıvrandı arkadasım.
grinin fiyatı uçmuş gitmiş ben o paraya o arabayı alsam 1 hafta uyuyamam valla.. nolur km işine bu kadar takılmayın sonra piyasadaki arabaların km leri neden düşürülmüş diye isyan ediyoruz.. bu yüzden düşürüyo işte millet..
maviyi alırdım ben olsam ikisi arasında.. board monitor orjinal değil doğru ama orjinalinden çok daha özellikli ve kullanışlı.. orjinal olmaması dezavantaj değil artık..
Yakın arkadasım satıyor aracını gayet temiz 2002 model orjinal m tamponları. recaro vs mevcut aracda 125.000de düşünürseniz ?
bencede mavi daha cazip gibi hem yaştan dolayı hemde kaskodan dolayı 2001 modelde kasko biraz sıkıntı olur yada primi çok yüksek olabilir.
Ben 2001 gri yı al derim .Çok güzel temız bir araca benzıyor..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
fiyatlar çok abartı. :/ benim kuzende vardı 2001 3.30 ci beyaz manuel içi bej 47 istiodu sahibindende kaça verdi bilmiyorum bayramdan sora sattı hose carbon filtre kit coil. short shift vs vardı diye hatırlıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)