User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
83 sonuçtan 77 ile 83 arası

Konu: 3.30 ci Karar Veremiyoruz

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mavi olan yakiyor
    always AT by AT

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gözüme gri daha albenili geldi.
    Ama mantıklı olanı mavi
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer iki araçtan birini alıcaksan lacivert olanı al derim. Ancak arkadasın paylastıgı busadaki cabrio 3.25 cok diri duruyor alınabiliri yüksek bir araç bakmanı öneririm

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bursalı 3.25 çook iyiymiş yaa
    sanırım bugün gidip sarı sinyal alacağım
    ben de dicektim sari sinyallere takildin di mi diye

harbi guzel arabaymis he

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gri olan daha temız duruyor lacivertin rengini o senelerde bu renk 3 kasa varmı bılmıyorum ama bence gri olan al ıstedıgın renge kaplat gez
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım bugün gidip sarı sinyal alacağım
    Yollayayım bro adres vermen yeterli biliyosun
    Bu arada ben ikisinide almam verdiğiniz ilanlardakilerin. Boya takıntınız yoksa link verdiğim araca 50-52 verilir. Şu an piyasadaki bmw'lerin çok büyük kısmının km'si düşürülmüş durumda. Borusan teyitli orj. km de olması, geçmişinin bilinmesi güzel bir şey. Donanımı rengi falanda güzel.
    (Not: Yanlış anlaşılmasın, ilan sahibini tanımam etmem)

BMW 3 Serisi 3.30Ci 2005 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 52036644
    ///M Rulez...

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gri tanıdık bi galerideyken aldırmamışlardı bana,mavi olanla ilgili de bişeyler duymuştum ama hatırlamıyorum o araçmı tam emin diilim. detaylıca araştırın
    bu faydalı bi haber oldu, pm den yada burdan açıklarmısınız ?

Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece yaş değil, makyaj ve donanım farkı da var. Hem fiyat da aynı. 40bindeki senin kullanımında 5 sene sonra 70 binde olur. 70 bindeki de 100 bin olur ki bence halen rahatça alınıp satılabilecek bir km. Kaldı ki yüksek model olan laci araç yatmamış, binilmiş. Ama abartılmamış da. Bakımları hemen hemen her senede bire denk gelir. Diğer gri olan ise 10binde bir bakım yaptırsa bile muhtemelen şimdiye kadar 3-4 kere ancak yağı değişmiştir. Ve genellikle yatmıştır. Ben yatan arabayı sevmem

Kaskoda yaş meselesi zaten başlı başına çok net bir gerekçe.
    tsk ler. bende aynen böyle düşündüğüm için maviye gidiyordu aklım.

Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [osman boya sıkıntı işte, 5 yıl garajda durcak araba haftada bir yada iki gün anca çıkar, biraz daha sürtüksüz kazasız belasız nadide bir parça arıyoruz, üçüncü araç olacak zaten

Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gri olan 2009 temmuzdada o km deydi aynı arabaysa sağ yada sol arka çamurluğunda anahtar çiziği olması lazım boyamadılarsa o zaman 49 istiyolardı.
    bi boyadan bahsetmiyorlar ama çizikde yok diyorlar.

Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gri araç uzun zamandır yatıyo doğrudur
    Alıntı KEAae92corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın arkadasım satıyor aracını gayet temiz 2002 model orjinal m tamponları. recaro vs mevcut aracda 125.000de düşünürseniz ?
    tşekkürler 90bin km altı arıyorum.

Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mavi eğer istanbul bostancıda bi galeriden aldılarsa 4 parça boyalı olması lazım,emin değilim ama yinede iyice baktırın.bu renkte bu modelde fazla yok TR de o olma ihitimali yüksek,birde ön tampon fabrika çıkışımı bi sorun bakalım.gri olan ben 3.30 ararkende satılıktı hala satılık,1 sene falan olmuştur herhalde,aramıştım ben zamanında o zaman başka galerideydi sanırım ön iki çamurluğunda falan boya olması lazım ben kafada boya istemediğim pazarlığı ilerletmedim.

Dİp not: arabalardan emin değilim mutlaka baktır ben yanılıyorda olabilirim.

Yüksek hacimli Bmw lerde km ye fazla takılma,iyice baktır temizse gönül rahatlığı ile al,dikkat edilcek bi iki nüans noktası var,onlarıda baktıracağın tamirci iyiyse bakar zaten.veya niyetlenirsen sorarsın yardımcı oluruz şunlara mutlaka baktır die.
    öle max 45 lira falan diyen arkadaş var yukardaki postlarda ona da bakma temiz 3.30 lar resmen ateş pahası piyasada bana sorarsan çok temiz arıyorum diosan 50 yi gözden çıkacaksın.
    aynen araç o araç araçta boya mevcut. hocam yardımcı olabilirseniz sevinirim bir bmw kullanıcısı olarak. 1 ay bindiğim 3.16 yı saymazsak bu ilk bmw miz olacak. zaten o araçtada boya hata yoktu 40bin km deydi gözü kapalı almıştık.
    bmw hakkında bi tecrübem yok doğrusu.

Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW 3 Serisi 3.30i 2003 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 70100373

buda yakın arkadaşımın çok düzgün bir araç telefon numarası yazıyor arayıp konuşabilirsiniz ..

edit : pardon araç tek kapı olarak bakılıyor sanırım
    temiz bir ci bulamazsak 4 kapıya yöneleceğim o zamanlarda satılık olursa düşünebilirim

Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gri olan goztepe minibus caddesinde tanidik bir galerideydi daha once...
    anıl bey emin misiniz aynı araç olduğuna ? aracın geçmişi hakkında bi bilginiz varmı.

Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç da favorilerim arasında turuncu sinyale kapıldım bende ve içide gayet hoş cabrio olması korkutuyor beni sadece 10 yaşındaki arabanın. belkide geçmişte yaşadığım 3.16 sunroof problemlerinden dolayı.

Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yollayayım bro adres vermen yeterli biliyosun
    Bu arada ben ikisinide almam verdiğiniz ilanlardakilerin. Boya takıntınız yoksa link verdiğim araca 50-52 verilir. Şu an piyasadaki bmw'lerin çok büyük kısmının km'si düşürülmüş durumda. Borusan teyitli orj. km de olması, geçmişinin bilinmesi güzel bir şey. Donanımı rengi falanda güzel.
    (Not: Yanlış anlaşılmasın, ilan sahibini tanımam etmem)

BMW 3 Serisi 3.30Ci 2005 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 52036644
    hocam teşekkürer ama boyasız yada 1,2 parça boyalı istiyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)