mavi olan yakiyor![]()
Eğer iki araçtan birini alıcaksan lacivert olanı al derim. Ancak arkadasın paylastıgı busadaki cabrio 3.25 cok diri duruyor alınabiliri yüksek bir araç bakmanı öneririm![]()
Yollayayım broadres vermen yeterli biliyosun
![]()
Bu arada ben ikisinide almam verdiğiniz ilanlardakilerin. Boya takıntınız yoksa link verdiğim araca 50-52 verilir. Şu an piyasadaki bmw'lerin çok büyük kısmının km'si düşürülmüş durumda. Borusan teyitli orj. km de olması, geçmişinin bilinmesi güzel bir şey. Donanımı rengi falanda güzel.
(Not: Yanlış anlaşılmasın, ilan sahibini tanımam etmem)
BMW 3 Serisi 3.30Ci 2005 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 52036644
///M Rulez...
bu faydalı bi haber oldu, pm den yada burdan açıklarmısınız ?
tsk ler. bende aynen böyle düşündüğüm için maviye gidiyordu aklım.
[osman boya sıkıntı işte, 5 yıl garajda durcak araba haftada bir yada iki gün anca çıkar, biraz daha sürtüksüz kazasız belasız nadide bir parça arıyoruz, üçüncü araç olacak zaten
bi boyadan bahsetmiyorlar ama çizikde yok diyorlar.
tşekkürler 90bin km altı arıyorum.
aynen araç o araçaraçta boya mevcut. hocam yardımcı olabilirseniz sevinirim bir bmw kullanıcısı olarak. 1 ay bindiğim 3.16 yı saymazsak bu ilk bmw miz olacak. zaten o araçtada boya hata yoktu 40bin km deydi gözü kapalı almıştık.
bmw hakkında bi tecrübem yok doğrusu.
temiz bir ci bulamazsak 4 kapıya yöneleceğim o zamanlarda satılık olursa düşünebilirim
anıl bey emin misiniz aynı araç olduğuna ? aracın geçmişi hakkında bi bilginiz varmı.
bu araç da favorilerim arasında turuncu sinyale kapıldım bende ve içide gayet hoş cabrio olması korkutuyor beni sadece 10 yaşındaki arabanın. belkide geçmişte yaşadığım 3.16 sunroof problemlerinden dolayı.
hocam teşekkürer ama boyasız yada 1,2 parça boyalı istiyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)