User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Yeni Bmw 3.20d Türkiyede

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı qwertynord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw bombayı patlatıcak bu kasaya 1.6 dizel makine koyarak güzelde bi fiyat yaparlar ve deli gibide satarlar 316 dizeli sanırım bu 320 dizel bence 31d 320 d ,den daha çok tutucak bu kasada
    3.16 d avrupada satışa çıkdı ama bir sıkıntı vaki 3.16d 1997cc yani 2.0 ile hacmi aynı yani bir vergi avantajı yok bmw niye böyle saçma sapan iş yapmış hiç analadım..

ben minilerde kullandıkları psa motorunu kullanıcaklar sanmışdım ama adamlar kendi motorlarını kullanmışlar hadi kullansınlarda 1997cc lik aracı ne diye 1.6d diye lansman yaparsın..

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yenı kasayı bekleyen bır arkadasımdan 1.6 motor olmucak en dusugu 2.0 sınıfında ve halıyle otv den baya etkılenıyor dıye bırsey duydum. Sanıyorum motorun hacımı 1997 cc o zman.

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben iç tasarımı hariç yeni kasayı hiç beğenmedim E90 daha hoş geliyordu gözüme belki göz alışkanlıgındandır

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaz gelsinde A4'ü satalım.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

besyoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede Çok başarılı özellikle iç donanımı harika .....

EMD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük 5 olmuş, güzel
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMD insan değilsin

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    test sürüşüne gidem birazdan
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 1,600 diye sanıyodum isminden ötürü ama hacim olarak 2.0 sa ne anlamı kaldıki bu işin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.16 d avrupada satışa çıkdı ama bir sıkıntı vaki 3.16d 1997cc yani 2.0 ile hacmi aynı yani bir vergi avantajı yok bmw niye böyle saçma sapan iş yapmış hiç analadım..

ben minilerde kullandıkları psa motorunu kullanıcaklar sanmışdım ama adamlar kendi motorlarını kullanmışlar hadi kullansınlarda 1997cc lik aracı ne diye 1.6d diye lansman yaparsın..
    aynı durum E90 kasada da aynıydı zaten. 318d 2.0lt.ydi ama gücü düşüktü. Avrupa emisyona göre vergi ödediğinden maalesef bizim gibi düşünmüyorlar. O yüzden motor 2.0lt.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizdede vergi sisteminin değişmesi gerekicek ve bence gerçekleşicek.

Çünkü şu anki sistem çağ dışı. Ee haliyle firmalarda sadece Türkiye şartlarına göre arac ve motor üretmediğinden olan bize oluyor. Firmalarında satışları baltalanıyor. Zaten bu konular bir süredir lobilerde konuşulmaya başlandı. Büyük ihtimal düzenleme gelecektir. Çünkü otomotivciler bundan rahatsızlıklarnı dile getirmeye başladılar bir bir. Yakında ortak bir tepki yada baskı bazı aracılar ile gerçekleşedebilir.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ara ; piyasaya ilk çıktığında ilk başta iğrenç dediğim ne kadar araç varsa gözüme hoş gelmeye başlıyor , kendime bile itiraf edemiyorum ama moralim çok bozuk

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç çok iyi yaaa
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevmıyorum bole onden tekme yemıs gibi e92 baska

İlker G.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes C ezdi geçti şimdi sıra 3 serisinde! İnanılmaz guzel ufak 5 gibi olmuş yenı C gelene kadar rakipsiz.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdede vergi sisteminin değişmesi gerekicek ve bence gerçekleşicek.

Çünkü şu anki sistem çağ dışı. Ee haliyle firmalarda sadece Türkiye şartlarına göre arac ve motor üretmediğinden olan bize oluyor. Firmalarında satışları baltalanıyor. Zaten bu konular bir süredir lobilerde konuşulmaya başlandı. Büyük ihtimal düzenleme gelecektir. Çünkü otomotivciler bundan rahatsızlıklarnı dile getirmeye başladılar bir bir. Yakında ortak bir tepki yada baskı bazı aracılar ile gerçekleşedebilir.
    Dünyanın her yerindeki sistem bizimkinden farklı değil..

emisyon yada cc hacmi sadece yıllık mtv yada roadtax denilen yıllık vergilendirmede etki ediyor onun dışında araçların sıfırdan vergilendirmesi kaskosu trafiği motu diğer her şeyi gene cc üstünden yapılıyor..

dikkat ederseniz avrupada küçük hacimli motorlar çok satar.. vw bmw bu mercedes bu kadar hacimlerini düşürmelerinin nedenide emisyon değil zira yüksek hacimlerdende bu firmalar çok düşük emisyon değeri alırlar alıyorlarda zaten..

iş emisyona gelirse bizimkiler fiyatları avrupalılar kadar düşük yapmıycaklardır bu bir gerçek ingilterede minumum emisyon üstünden vergi 65 sterlinle maksimum 165 sterlindi en son.. 2001 öncesi üretilen araçlar ise gene hacim üstünden di ama sonradan onlarda emisyon pulu değeri üstünden vergilendirmeye geçilicekdi diye biliyorum belkide geçilmişdir..

Türkiyede emisyon üstünden vergilendirmeye geçilirse çok kişinin özellikle esnaf ticaret erbabı çiftçi bu kesmin ocağına incir ağacı dikilir.. yani bildiğiniz çiftçi traktörünü bırakır öküzüyle tırpanıyla 1930 lulara geri döner.. servisci transport işi yapanlar kontağı kapatır..

ingiltere emisyon sistemine geçmeden 10 yıl önce ülkesini hazırladı halkını hazırladı öyle geçdi türkiye apar topar böyle bir sisteme geçerse çok canlar yanar çünkü vergi ücretleri çok yüksek bizde şu anki vergilere bakılırsa emisyon üstünden vergilerde hiç ucuz olmıycakdır..

madem emisyona geçilicek bu hükümet türkiyede üretim yapan ve ithalat yapan bütün otomobil üreticileri ile oturup kardeşim ben 5 yıl sonra 10 yıl sonra emisyon üstünden vergilendirmeye geçicem artık satışlarınızı getirticeğiniz araçları buna göre getirtin diyiecekdi.. bir yandan insanlarada kardeşim 5 yıl sonra 10 yıl sonra ben emisyon üstünden vergilendirmeye geçicem ona göre kendinizi şimdiden ayarlayın diyicekdi insanlarını firmalarını ona göre piyasaları önceden hazırlıycakdı ve ona göre geçiş yapıcakdı.. şimdi böyle apar topar kimseyi umursamadan iplemeden geçerse yanlış olur..

benim için sorun yok benim bmw in emisyonuda ucuzdur sonataımda ucuzdur ama ben ülkemi düşünüyorum..

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolun sonu olmuss
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünyanın her yerindeki sistem bizimkinden farklı değil..

emisyon yada cc hacmi sadece yıllık mtv yada roadtax denilen yıllık vergilendirmede etki ediyor onun dışında araçların sıfırdan vergilendirmesi kaskosu trafiği motu diğer her şeyi gene cc üstünden yapılıyor..

dikkat ederseniz avrupada küçük hacimli motorlar çok satar.. vw bmw bu mercedes bu kadar hacimlerini düşürmelerinin nedenide emisyon değil zira yüksek hacimlerdende bu firmalar çok düşük emisyon değeri alırlar alıyorlarda zaten..

iş emisyona gelirse bizimkiler fiyatları avrupalılar kadar düşük yapmıycaklardır bu bir gerçek ingilterede minumum emisyon üstünden vergi 65 sterlinle maksimum 165 sterlindi en son.. 2001 öncesi üretilen araçlar ise gene hacim üstünden di ama sonradan onlarda emisyon pulu değeri üstünden vergilendirmeye geçilicekdi diye biliyorum belkide geçilmişdir..

Türkiyede emisyon üstünden vergilendirmeye geçilirse çok kişinin özellikle esnaf ticaret erbabı çiftçi bu kesmin ocağına incir ağacı dikilir.. yani bildiğiniz çiftçi traktörünü bırakır öküzüyle tırpanıyla 1930 lulara geri döner.. servisci transport işi yapanlar kontağı kapatır..

ingiltere emisyon sistemine geçmeden 10 yıl önce ülkesini hazırladı halkını hazırladı öyle geçdi türkiye apar topar böyle bir sisteme geçerse çok canlar yanar çünkü vergi ücretleri çok yüksek bizde şu anki vergilere bakılırsa emisyon üstünden vergilerde hiç ucuz olmıycakdır..

madem emisyona geçilicek bu hükümet türkiyede üretim yapan ve ithalat yapan bütün otomobil üreticileri ile oturup kardeşim ben 5 yıl sonra 10 yıl sonra emisyon üstünden vergilendirmeye geçicem artık satışlarınızı getirticeğiniz araçları buna göre getirtin diyiecekdi.. bir yandan insanlarada kardeşim 5 yıl sonra 10 yıl sonra ben emisyon üstünden vergilendirmeye geçicem ona göre kendinizi şimdiden ayarlayın diyicekdi insanlarını firmalarını ona göre piyasaları önceden hazırlıycakdı ve ona göre geçiş yapıcakdı.. şimdi böyle apar topar kimseyi umursamadan iplemeden geçerse yanlış olur..

benim için sorun yok benim bmw in emisyonuda ucuzdur sonataımda ucuzdur ama ben ülkemi düşünüyorum..
    Tarım mı bıraktılar ülkede hangi tarımdan bahsediyorsun, yurtdışı örneğine girmeyelim istersen o bahsettiklerini bilecek kadar yurtdışında farklı ülkelerde bulundum. Neresi bizim sistemimizle aynı. Bizim sistemimiz tamamen çağ dışı. Çünkü vergilendirme yaşa ve hacme göre yapılıyor. Ama esasında emisyon olayı daha mantıklı. Senin bahsettiklerinin zaten tax leri commercial olmalı yani public değil. Burada sıfır arabanın üzerine sen bindiriyorsun ötvyi , kdv yi. Hatta vergiden vergi alıyorsun. Bu nerede görülmüş. Tabiiki çoğu ülkede vergi var, ülkeler vergi ile kalkınır ancak kim ne derse desin otomotivde vergi çok yüksek. Sadece motor 1.7,1.8 oldugundan Türkiye'ye giremeyen modeller var satmaz kaygısına.Ama emisyonu baksan belki bir sürü piyasadaki pancar motor golften az.Ama onun 3 katı vergiyi ödemek zorunda Türkiye'ye gelirken. Hem haksız rekabeti doğuruyor bu hemde mahrumiyeti. Ayrıca Türkiye'de son yıllarda vergilerde ciddi yükselişler (pardon güncelleme) ler söz konusu. Burada ben bugun 4 yaşındaki 1.4 arabaya 6 aylık neredeyse 300 tl vergi ödüyorum sen düşün artık.

2000HC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 sene sonra alacağım inşallah
    Wrecked Ford.. Pinto under bonnet

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süper olmuş ya gözümüz alışmıştı fiyatı da gayet güzel. 3.18d fiyatı nedir acaba.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)