hayırlısı olsun batmanda kalmadım ama gezme amaçlı uğramıştım hasankeyife falan güzel yerlerdi
yazın sıcağı efsane gelmişti bana![]()
hayırlısı olsun batmanda kalmadım ama gezme amaçlı uğramıştım hasankeyife falan güzel yerlerdi
yazın sıcağı efsane gelmişti bana![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hayırlı uğurlu olsun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hadi maşallah hep takip ediyodum konularını bir maşallah yazmadan olmaz.Hayırlı olsun![]()
- K -
________
Dr.Ecu
hayırlısı olsun
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Teşekkür ederim arkadaşlar.Yeni bir düzen kuruyoruz tekrardanBazı hayallerimiz var bakalım onlarda gerçeleşek bu sayede inşallah.
zafercım guzel yerdır sıkıntı etme bende hakkerı okdr yazdım gelmedı hayrlısı dıyelım agustosta bende ısallah atanırım
www.honda-tech.com
Instagram : mehmetguliaytar
öncelikle hayırlı olsun,ayrıca sizide tebrik ederim Batman gibi bir yeri tercih olarak yazdığınız veya 21i işaretlidğiniz için. Öğretmenler atanamdık diye ağlıyor ama çoğu doğu iller boş, öğretmensiz bir okul dönemi geçiriyor öğrenciler. Kimsenin tıpası yemiyor oralara gitmeye, herkes evinin karşısındaki okulda görev alma istiyor, birçok öğretmen biliyorum şırnak,hakkarı çıkıpta gitmeyip ceza alan. Madem gitmeyecektinizi neden öğretmen oldunuz !
Evet.Batman merkez'e güzel diyorlar.İnşallah Gökhan hocam,en kısa zamanda atanırsın.
Hayırlısı olsun hocam.Bu atama olmadan önce bize bu kadar kontenjan verileceğinin umudunda da değildim.Ama Rabbim nasip etti
Hadi bazı öğretmen arkadaşların çoluğu çocuğu var.Onların gitmemek için sebepleri olabiliyor.Ama uzak olduğu için gitmemek-eğer özel sebepleri yoksa- saçmalık oluyor biraz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)